返回列表 發帖

[Nov/2022] Gareth.T 湯令山 November Rain 2022

【 Gareth.T 湯令山 November Rain 2022 】
日期: 11月18至20日
時間: 晚上8時15分
地點: KITEC Starhall | 九龍灣國際展貿中心匯星
票價: HK$780 / $580
主辦單位:Warner Music Hong Kong

東亞信用卡優先訂票:10月12日 10:00
公開發售:10月18日 10:00
優先訂票渠道:www.hkticketing.com 或 HK Ticketing APP

source: 華納fb

又係唔夠歌就開show
「微笑之中 接受還未有 答案。」

又係唔夠歌就開show
misterben111 發表於 2022-10-6 15:45

其實佢入華納前已經出左十幾廿首歌

gogogo

上年都仲好
呢一年半載覺得佢 歌 形象 造型 都好作狀
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

一嚟就開3場starhall 如果賣得好 美泳真係要反省下

上年都仲好
JayantL 發表於 2022-10-12 12:22 AM

不能同意更多
啱啱出嘅concert poster都好核突
當佢都開到三場star hall真係好戥泳兒慘

well seems 都唔算太難買

上年都仲好
JayantL 發表於 2022-10-12 00:22

不能同意更多佢d 英文唱腔好難頂

演出時間: 約75分鐘 (不設中場休息)

未夠10點就散場...

未夠10點就散場...
sabsls 發表於 2022-10-12 11:50

仲要應該有唔少嘉賓

未夠10點就散場...
sabsls 發表於 2022-10-12 11:50

會唔會香港歷史上最短演唱會 之前kay isn't me 都好似10點左右完

睇嚟姜會做嘉賓,見好多姜糖都買曬三場飛

會唔會香港歷史上最短演唱會 之前kay isn't me 都好似10點左右完
antiware 發表於 2022-10-12 14:08

Kay冇咁早 都接近十一點 黎明先係十點幾完

上年都仲好
JayantL 發表於 2022-10-12 00:22

上年已經唔得,佢以為自己係型fuck boy,扮純情毒L,但個樣本身已經係毒L,變左造作味同毒L味都重

佢中文發音似英文,英文發音似MK,玩grovvy 但粒粒音flat,唔知想點

antiware 發表於 2022-10-12 14:08

佢係史上最短J男歌手
魂冇影啲歌真係好難聽

上年已經唔得,佢以為自己係型fuck boy,扮純情毒L,但個樣本身已經係毒L,變左造作味同毒L味都重

佢中 ...
森炎 發表於 2022-10-14 18:04

根本呢件樣柒山就係匡智畢業生
成個款就係21號染色體出咗問題咁
唱歌機械聲 樣又蠢頓兒
魂冇影啲歌真係好難聽

佢最近超紅
度度都多人討論
華納可以幫佢爭定紅館期都得

回復 6# hkaddoil

泳兒 關家姐 呢類歌手即使有實力 有錢谷 新歌有質素、都好難fight到一批新follower,其實都好sad…
    佢兩個繼續教唱歌其實幾好。
Life was a willow and it bent right to your wind.

回復 18# kenneth

唔理廣東歌好多年嘅GEM都好似點名讚佢
Life was a willow and it bent right to your wind.

回復  kenneth

唔理廣東歌好多年嘅GEM都好似點名讚佢
babyshark 發表於 2022-10-22 14:46

同公司

根本呢件樣柒山就係匡智畢業生
成個款就係21號染色體出咗問題咁
唱歌機械聲 樣又蠢頓兒 ...
stephybest 發表於 2022-10-14 18:34

好認同你。。你好似去到同衛蘭唱心亂如麻先知道。。

好認同你。。你好似去到同衛蘭唱心亂如麻先知道。。
kk8733 發表於 2022-10-22 15:21

R&B歌手要用R&B的角度去分析
而且呢個香港冇咁多個張敬軒同Jay Fung

Btw, 我覺得佢越嚟越有以前莊冬昕的影子

R&B歌手要用R&B的角度去分析
而且呢個香港冇咁多個張敬軒同Jay Fung

Btw, 我覺得佢越嚟越有以前莊冬昕的 ...
米色蘇 發表於 2022-10-22 16:11

莊最出名嗰陣都無湯一半

同DJ日子撞哂喎
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

同DJ日子撞哂喎
leroyjaime 發表於 2022-11-1 08:04

#到底發生過什麼事

冇人討論?

佢個琴上面有好多903獎...

Talking with 艾粒
15. 邊個話你醜? (by 艾粒)

#WhatsHappening
47. Bring Him Home
week18
1 . 陳健安        雲際車站

佢最近超紅
度度都多人討論
華納可以幫佢爭定紅館期都得
kenneth 發表於 2022-10-22 14:24
https://www.hk01.com/article/838398?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

Wai康 CP 真係好鐘意拍拖睇 show

張生張太

Locker & Kayan

佢個琴上面有好多903獎...
K2022 發表於 2022-11-19 10:11

華納真係好有目標

l

Wai康 CP 真係好鐘意拍拖睇 show

張生張太

Locker & Kayan
boy4dudes 發表於 2022-11-20 18:58

讓世界艷羨
(其實重成日孖住睇戲/首映)

今晚encore 同姜濤電話連線
跟住唱《Master Class》半中半英&《鏡中鏡》英文版
音樂記錄
don't forget tonight