返回列表 發帖
楊彤 0 fun

點解禾會冇投佢地
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

昨晚有嘢做,見證唔到個結果,好開心Gin Lee係五強之一,好多Gin fun都出盡力投票,第四至第七超級近,今次好彩自己投的都有一首入五強。

最開心嘅係投咗虛榮而入到第三位
長命先可以撐過去
痊癒中 應該多喝水

最開心嘅係投咗虛榮而入到第三位
kennyycfai 發表於 2022-10-18 10:04
昨晚有嘢做,見證唔到個結果,好開心Gin Lee係五強之一,好多Gin fun都出盡力投票,第四至第七超級近,今次 ...
ambrose121 發表於 2022-10-17 20:50

希望總選繼續支持 唔好走票

希望總選繼續支持 唔好走票
kel_kelvin 發表於 2022-10-18 13:14

2020總選無投幸福門
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

2020總選無投幸福門
on07111 發表於 2022-10-18 16:19

2020總選無投美男子與香煙

就算過晒期,都入一入嚟留言姿持返主持先... (嗰晚突然有事做都入唔到撐場... 見返主持你嘅第一頁留言,都過嚟到此一遊啦)
Tag得好好 辛苦鳥~~

五強得樹我投左.....XDXD
WK13 1)七點半鐘的陽光 - 張天賦 2)Truth or Dare - 洪嘉豪 3)黑玻璃 - 洪嘉豪

就算過晒期,都入一入嚟留言姿持返主持先... (嗰晚突然有事做都入唔到撐場... 見返主持你嘅第一頁留言, ...
MCmatt 發表於 2022-10-19 09:14

唔緊要啦
我都有留意到你唔喺度
我好多今季做嘅嘢都係有take reference to 你上季嘅精彩主持

唔緊要啦
我都有留意到你唔喺度
我好多今季做嘅嘢都係有take reference to 你上季嘅 ...
liwaynejason 發表於 2022-10-19 11:58

受寵若驚呢...
你做做好好啊... 如仲有機會大家加油~
WK13 1)七點半鐘的陽光 - 張天賦 2)Truth or Dare - 洪嘉豪 3)黑玻璃 - 洪嘉豪

受寵若驚呢...
你做做好好啊... 如仲有機會大家加油~
MCmatt 發表於 2022-10-19 12:04

睇吓下次有冇得雙雙報名一齊主持季選 好似佢地共和榜頒獎禮咁

好 睇吓下次有冇得雙雙報名一齊主持季選 好似佢地共和榜頒獎禮咁 ...
liwaynejason 發表於 2022-10-19 12:12

係嘅又幾好喎

樓上兩位如果明年有返發帖榜絕對係情侶獎銀獎大熱
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

CM會員共和榜 2022年度我最喜愛的歌曲第三季季選
第五位

邊一個發明了ENCORE [34]
唱:林家謙
曲:林家謙
...
liwaynejason 發表於 2022-10-16 22:11

以為會NO.1

以為會NO.1
K2022 發表於 2022-10-24 05:25

今季缺席喺CM真係紅 花鼠都攞咗一季第一、一季第二 唔使吓吓封頂啦

回復 216# liwaynejason

咁又係  

樓上兩位如果明年有返發帖榜絕對係情侶獎銀獎大熱
JasOh103 發表於 2022-10-19 13:42
我啱啱睇返上年發帖榜頒獎禮先知係咩嚟嘅 刷新我對CM嘅認知.... 點解上年會係最尾一年嘅