返回列表 發帖

[Jan/2023] HEA Together Live音樂會 (伍仲衡、蕭正楠、區永權)

HEA Together Live音樂會

演出日期:2023年1月6日 (星期五)
演出時間:晚上8點15分
演出場地:香港伊利莎伯體育館
票價:$780 / $580

門票將於11月7日開始於AlipayHK 好賞買購物平台優先訂購
購買連結:https://cod.run/b401h8s  

11月18日正式公開發售

Source: 蕭正楠fb

2002年度叱吒樂壇流行榜頒奬典禮生力軍男歌手銅奬
上榜歌曲:眼光獨到、分手前最後一句話、接受我
Sorry!!! 大家唔好爭,林家謙係我男朋友

當年幾鍾意蕭正楠啲歌的~
WK16 1)填詞魂 2)還有一艘救生艙 3)緊急應變逃生法
WK17 1)回憶半分鐘 2)All That I Want 3)七點半鐘的陽光

當年幾鍾意蕭正楠啲歌的~
MCmatt 發表於 2022-11-7 17:43

眼光獨到、分手前最後一句話、惡果, 接受我, 假, 放膽, 你想我點, 十個分手的理由, 零度愛情, 愛你那麼多, 巨輪, I ALWAYS BE YOURS
一個人開又真係差的的

即刻攞返出嚟聽 回憶返返嚟XD
WK16 1)填詞魂 2)還有一艘救生艙 3)緊急應變逃生法
WK17 1)回憶半分鐘 2)All That I Want 3)七點半鐘的陽光

poster 好配合演唱會主題
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

曾死心不惜 掛念某君,

只係識 特別嘉賓
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

只係識 特別嘉賓
on07111 發表於 2022-11-8 04:21

邪不能勝正 雪雪雪

想聽雪雪雪佢唱一千倍動能同巨輪
「微笑之中 接受還未有 答案。」

關心妍會唔會做嘉賓?唔怪得今年去Jade紅館做嘉賓,當年好鍾意 特別鳴謝
Life was a willow and it bent right to your wind.

邊鬼個區永權-_-:

邊鬼個區永權-_-:
kwanie 發表於 2022-11-8 16:12

東張西望主持曾經出過碟
「微笑之中 接受還未有 答案。」

關心妍會唔會做嘉賓?唔怪得今年去Jade紅館做嘉賓,當年好鍾意 特別鳴謝
babyshark 發表於 2022-11-8 16:09

當年hit爆K場

東張西望主持曾經出過碟
misterben111 發表於 2022-11-8 16:39

好似節目聽過佢唱兩句把聲底都唔錯的

只係識 特別嘉賓
on07111 發表於 2022-11-8 04:21

特別鳴謝?

Juno做嘉賓先好睇
魂冇影啲歌真係好難聽

果年新力軍男係唔係蕭正楠、麥浚龍、余文樂,加埋內地胡彥斌。
要放開你 才隨時能掛念你

特別鳴謝?
快劍俠 發表於 2022-11-9 12:46

係呀 佢同關家姐唱嗰首
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

應該會唱 眼光獨到