返回列表 發帖

《繩角》討論區

【11月14日起 星期一至五晚9:30《繩角》全場演技大爆發!拳拳有血有汗!】
擂台上掌掌到肉,台下表情肉緊,
每一場,都係佢哋人生嘅轉捩點!
下星期一晚,一齊見証有血有汗嘅高濃度熱血之作!

Anson Kong 江熚生 楊樂文 LokmanYeung 駱振偉 Thor Lok Tiger Yau 邱傲然 Alton Wong 王智德 林愷鈴 Ashley Lin蘇麗珊 Cecilia So 娟姐 Florica Lin 梁祖堯 湯駿業 Ahdee

Team AK!  睇預告應該好睇過季前賽
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
再將我相信的如煙火般綻放

見証樓主下半個post俾江X生個X消滅咗
辛苦哂
在這畢生不滅 無極的狀態

樓主個post俾江X生個X消滅咗
losyes 發表於 2022-11-11 21:33

出唔到熚 改番

賣點係兩隊長互片

荃力支持馮素波
離不開 留不低

生生我嚟啦!
WK16 1)填詞魂 2)還有一艘救生艙 3)緊急應變逃生法
WK17 1)回憶半分鐘 2)All That I Want 3)七點半鐘的陽光

生生型到分裂
【This is MC】澳門見

想睇生生肌肉,晚晚有得J
Life was a willow and it bent right to your wind.

生生好正 呢套開得唔錯
WK16 1)填詞魂 2)還有一艘救生艙 3)緊急應變逃生法
WK17 1)回憶半分鐘 2)All That I Want 3)七點半鐘的陽光

AK肌肉

其實 Tiger 係唔係會同 Ashley 爭 AK
boy4dudes 發表於 2022-11-16 21:06

仲有同隊長啊 不過生生係我賢㗎

睇緊第三集 咁先係運動劇嚟㗎嘛 好睇過季前太多了

睇緊第三集 咁先係運動劇嚟㗎嘛 好睇過季前太多了
MCmatt 發表於 2022-11-16 21:38

真 呢套好追好多
Nick's Music Selection 2024 (Week 18)
1. 隔牆有耳 - 張天賦  2. 超微型探險 - FOOLYA  3. 慢性分手 - 雲浩影

真 呢套好追好多
Nicholas 發表於 2022-11-17 21:49

AK都係少少漫畫型天才人設但起碼都拍到佢練習幾harsh幾辛苦
viu之前可以連續兩套運動劇都唔知有無1%劇情拍啲運動員練水練波追求點進步

觀眾都投入唔到feel唔到熱血WFC你贏定輸

唯一問題就係拳館老闆s同太子女條線未係好好睇,希望佢最後build up到

回復 15# wing

呀DEE同呀祖已經未有位發揮,都係好簡單既場口,但係蘇麗珊D戲真係差到...唔知仲以為係哪一天我們會飛既佢出現係呢套劇咁

AK都係少少漫畫型天才人設但起碼都拍到佢練習幾harsh幾辛苦
viu之前可以連續兩套運動劇都唔知有無1%劇情 ...
wing 發表於 2022-11-18 11:15

因為太子女真係太膠 見親佢出場真係搞唔掂
Nick's Music Selection 2024 (Week 18)
1. 隔牆有耳 - 張天賦  2. 超微型探險 - FOOLYA  3. 慢性分手 - 雲浩影

其實 Tiger 係唔係會同 Ashley 爭 AK
boy4dudes 發表於 2022-11-16 21:06

男排已經有人寫同人故仔
組佢同Edan CP
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

男排已經有人寫同人故仔
組佢同Edan CP
John 發表於 2022-11-20 00:31
Tiger Edan CP 其實早過男排, 2019年娛樂風雲已經有奶油 CP

Tiger Edan CP 其實早過男排, 2019年娛樂風雲已經有奶油 CP
boy4dudes 發表於 2022-11-20 00:52

啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

Tiger 好好笑

Lokman 喊個場加晒分

蘇麗珊個角色好黑人憎

回復 24# kaman921

佢個角色其實好多位發揮,但佢完全carry唔到,大表嫂同helen都做得好過佢好多

呢個帖既回覆量令我進一步確信連x果啲post數係靠打手PR煲出黎
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

KB 同娟姐鬥咀 笑死

呢個帖既回覆量令我進一步確信連x果啲post數係靠打手PR煲出黎
kevin2011 發表於 2022-12-1 01:47

但其他方面唔力推嘅終極原因,原來係因為導演有官非

回復 26# kevin2011

可能大家掛住睇法證先鋒定超能使者
Life was a willow and it bent right to your wind.

回復  kevin2011

babyshark 發表於 2022-12-2 19:38

唔比2邊都無人看咩=,= 不過超能使者係幾好睇,法證就差d啦做黎做去都係咁
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

井凙魂唔打?
隊長讓歐陽駿定
歐陽駿讓隊長?

回復  kevin2011

babyshark 發表於 2022-12-2 19:38

其實而家世界盃緊

回復 32# Nicholas

上屆世界盃 宮心計都搶到收視。咁始終唔係個個都鍾意睇波,有人鍾意睇ak對波 有人鍾意睇劉穎璇對波。

回復  Nicholas

上屆世界盃 宮心計都搶到收視。咁始終唔係個個都鍾意睇波,有人鍾意睇ak對波 有人鍾 ...
babyshark 發表於 2022-12-3 19:24

四年前睇電視個trend同而家睇電視個trend都唔同曬啦= =
    四年前都未興netflix disney+ 更加未興網上返煲節目

回復  Nicholas

上屆世界盃 宮心計都搶到收視。咁始終唔係個個都鍾意睇波,有人鍾意睇ak對波 有人鍾 ...
babyshark 發表於 2022-12-3 19:24

其實世界盃係咁勁,依套就好應該遲啲出做好宣傳
又唔係未試過塞綜藝填時間
依家搞到年尾盤點清貨咁

結局 又唔可以話佢爛尾
有周國賢好驚喜
馮素波去大台做戲晒曬啦
好好戲

第二、三周有啲跌watt但整體都ok

結局有D失望

同埋Viu TV宣傳不夠