返回列表 發帖
真係好難聽... 評都懶得評, 冇可聽GE 元素
快劍俠 發表於 2022-11-17 11:43

成TEAM 真係得JER 叫可以聽下 限CD VERSION

心稔,其實AL都紅到ge 時候,當年點解 狄易達 會紅吾到?
2位個樣,化妝後都差不多,但唱同跳,美狄 就真係好top。 生不逢時?

會唔會係陳偉霆帶衰左個頭
Nicholas 發表於 2022-11-18 11:24

應該係天堂鳥帶衰 不過,本身天堂鳥其實論外型,身高(唱就差不多)有過而無不及,不過第一首歌seven 左就番吾到身。

人地有大大個電視台捧點同
只不過係做左第二個tvb小生
lorbat 發表於 2022-11-18 12:38

甘同早2年 訊號王拎人氣王有咩分別?

唱得幾難聽下。
Gary 發表於 2022-11-17 22:14

慢歌完全突顯佢把聲GE 所有缺點,首歌已經係極低難度,好似阿SA 唱開果D 年年,明明  兒歌級教材。真係冇考慮分數GE 需要,吾使稔

我想講姜b嘅唱跳演技根本就係陳偉霆嘅package嚟,但唔知點解姜b會咁受歡迎 ...
米色蘇 發表於 2022-11-18 23:05

其實陳偉霆跳唱都比果位巨星稍微好DD.....不過係宣傳做得好好,當年真係吾覺WILLIAM 有D太多宣傳。 但個團係成間電視台SUPPORT 再加一D 瘋向

係,的士係個人形象有問題,其實我覺得跳得幾好睇,唱就
delightcantopop 發表於 2022-11-20 14:36

薑仲難聽啦 拜神咀UP UP 當唱歌。 威廉係把聲好難聽,但反而吾多走音。
你講埋樣,我都寧願睇威廉。
根本12件係完全過份吹捧。
我睇反日本真靚仔男團好過

等睇10年後有人懷念AL唱得唔好但係跳得好好睇
losyes 發表於 2022-11-20 14:55

FFX SUGAR BABY 準備開始懷念未? BTW 威廉仲跳唱緊,未需要懷念

物以類聚
要有真誠嘅人出現佢身邊好困難
kenneth 發表於 2022-11-20 16:34

好似有實驗話,如果日日同一個人講同一反說話,當事人會真係相信句說話係事實

成日係度扭佢條蛇腰真係好核突, GOGO BOY 都好睇過佢   想睇佢台上表演落妝 ...
快劍俠 發表於 2022-12-2 10:11

美荃唱LIVE 都會扭,仲好睇過AN盧好多

佢身邊果11個都唔係唱得好聽幾多...
lorbat 發表於 2022-12-19 12:36

根本12個冇一個好聽....係JER CD 仲可以見得下人。鐘意得佢地,就吾好當佢地歌手