返回列表 發帖
3場4面台不意外
顯得hkh 2場3面台好勁
正式宣佈樂壇已進入華納盛世

我是現場唱韓文
今次唔知有冇新挑戰
lemontea1069 發表於 2022-11-27 12:12

都得 ! 想聽佢唱吓其他歌

揾個冇人識ge rapper 嚟一齊唱
hissorhk 發表於 2022-11-27 22:17

indie 嚟講都出名嘅

希望唔好請咁多嘉賓,我想睇佢大量新挑戰
小猫子222016 發表於 2022-11-27 12:51

我估有DJ / JANICE

3場4面台不意外
顯得hkh 2場3面台好勁
正式宣佈樂壇已進入華納盛世
let'sbegin 發表於 2022-12-2 06:35

係啊 ! 個個都輪住開Show 上位

會唱多首新歌
希望自己歌加埋夠20首
【This is MC】澳門見

FANS CLUB 分到2張21號$680

又要分QUOTA, 又要答問題, 又要鬥快,
都真係幾煩

香港體育館(紅館)
20-22/1/2023
$1,080, $880, $680, $480

共3場,約12 900張門票於2022年12月20日(星期二)上午10時起於城市售票網公開發售。

香港體育館(紅館)
20-22/1/2023
$1,080, $880, $680, $480

共3場,約12 900張門票於2022年12月20日(星 ...
966 發表於 2022-12-15 12:10

每場4300張又HOLD 7成,
即今次主打內部抄高黃牛啦

FANS CLUB 分到2張21號$680

又要分QUOTA, 又要答問題, 又要鬥快,
都真係幾煩
gordon0807 發表於 2022-12-15 09:59

我填都費事填
自己買好過
【This is MC】澳門見

每場4300張又HOLD 7成,
即今次主打內部抄高黃牛啦
gordon0807 發表於 2022-12-15 12:24

阻住 發表於 2022-12-15 12:42

我都唔明點解仲要同佢癲
其實citi個邊都未換完,大可以係個邊買野換好過

我都唔明點解仲要同佢癲
其實citi個邊都未換完,大可以係個邊買野換好過 ...
rfv123 發表於 2022-12-15 13:09

Citi 迎新嗰1000個quota爆咗了,得返易極薄荷糖鬥消費抽飛

Citi 迎新嗰1000個quota爆咗了,得返易極薄荷糖鬥消費抽飛
966 發表於 2022-12-15 15:09

Citi個邊早兩日再突發講仲有少量限額
應該係早前有人唔符合資格,放番啲quota出黎

座位表

回復 115# 阻住

睇得好辛苦,唔係認到段數嘅no.,幅圖難睇過以前
hold飛hold得好勁

回復 101# let'sbegin

得華納有得同大國爭下
Life was a willow and it bent right to your wind.

入都入唔到

除咗要等5秒先RETRY 同即時update可供購買門票數目, 同之前有咩分別

除咗要等5秒先RETRY 同即時update可供購買門票數目, 同之前有咩分別
阻住 發表於 2022-12-20 10:19

分別係error時會出簡體字

我睇圖先知原來有隊排
但我開三部機連條隊都入唔到, 剩係5秒retry

阻住 發表於 2022-12-20 10:19

12,900張飛半個鐘左右賣左一半好似賣得快過之前

睇圖先知原來有隊排
阻住 發表於 2022-12-20 10:37

SAME

New system = a JOKE
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

以上3場演出尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above 3 performances: 4,982

我睇圖先知原來有隊排
阻住 發表於 2022-12-20 10:37

頭先排完入過去
揀都揀唔到位
所有座位正被選擇中
就過咗15 分鐘
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

準時入仲係54321

垃圾貓眼系統!衰L過之前呀

得返2500又真係難
Nick's Music Selection 2024 (Week 18)
1. 隔牆有耳 - 張天賦  2. 超微型探險 - FOOLYA  3. 慢性分手 - 雲浩影

垃圾系統
利申:print咗個Yee Yee出嚟供奉,成功買到
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

終於入到條隊
前面有91614人

新system真係好on9
隊都唔比人排

新system真係好on9
隊都唔比人排
KLY 發表於 2022-12-20 11:25

咁即係唔係準時㩒入去就有份排
Nick's Music Selection 2024 (Week 18)
1. 隔牆有耳 - 張天賦  2. 超微型探險 - FOOLYA  3. 慢性分手 - 雲浩影

咁即係唔係準時㩒入去就有份排
Nicholas 發表於 2022-12-20 11:26

比你排到入去都可以彈走你出去再retry果下真係....完全0意義喎成件事

我頭10min,已經入到去,佢load得勁慢,到我可以揀位已經迢了5min, 但都係揀唔到位。。

居然買到一張頭場$680

以上3場演出尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above 3 performances: ...
chkalu 發表於 2022-12-20 10:43

賣得好快…
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

未俾錢就夠鐘彈返出嚟

以上3場演出尚餘可供購買門票數目No. of tickets still available for sale for the above 3 performances: 5

bought

一開波較正時間㩒,入咗冇耐勉強入到,買到兩張680非連位

新系統真係好垃圾,成朝瘋狂砌puzzle,入到去乜都買唔到

加頭定加尾?
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

新系統真係好垃圾,成朝瘋狂砌puzzle,入到去乜都買唔到
patho 發表於 2022-12-20 13:10

3分鐘玩砌圖 12分鐘等派位 完
好彩嘅最尾1分鐘派俾你 跟住得返1分鐘俾錢
未俾完錢又彈返出嚟

大家可以考慮睇另一個MC嘅演唱會
DM多仔多到覆唔哂

年初二如果有煙花就開2130
依家宣佈取消左 咁應該會宣佈加場?

年初二如果有煙花就開2130
依家宣佈取消左 咁應該會宣佈加場?
lscn388 發表於 2022-12-22 09:27

加嚮赤口?

垃圾系統
利申:print咗個Yee Yee出嚟供奉,成功買到
HOTMAN 發表於 2022-12-20 11:05

笑咗

呢期好似得MC嘅演唱會未公佈放寬飛安排
Canto Music Picks 2024 Week 13
#1 說走就走 雷同二友

Citi個邊早兩日再突發講仲有少量限額
應該係早前有人唔符合資格,放番啲quota出黎 ...
rfv123 發表於 2022-12-15 15:56

其實嗰1000個係申請信用卡就有飛?定要再簽賬
魂冇影啲歌真係好難聽

Citi仲有無得換?