返回列表 發帖
希望Yeeyee會做每晚既固定嘉賓
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

睇圖先知原來有隊排
但我開三部機連條隊都入唔到, 剩係5秒retry
阻住 發表於 2022-12-20 10:37

SAME

New system = a JOKE

尾場網上

六月飛霜 小心地滑 差唔多聽唔到佢把聲
(利申 live stream)
把聲應該已經好攰…

sexy(?)環節件衫真係好唔掂

11點左右正常時間啦 唔似得鄭欣宜10:13就同觀眾bye bye
stephybest 發表於 2023-1-21 14:38

原來呢啲就係天后新指標

度rundown既都好唔掂下..
721AXA 發表於 2023-1-21 20:26

非常同意….

時候不早都可以大合唱 感動

Jay都未試過喊得咁勁

給缺席的人唱首歌啲詞好中
見佢喊都真係幾感動
tyli 發表於 2023-1-22 23:28

有失去過親人特別中

出到聲話開part 2 但如果只係多3-5首新歌 真係唔洗睇
而且第一場緊張 第三場把聲就撐唔到落去
(我覺得今晚除咗係technical有問題 點解有時咁細聲係因為聲既狀態根本都一般
有幾首cover甚至係吃力不討好)
暫時唔係咁睇好佢下一場show…

睇開場條片都覺得熟口熟面
終於醒起應該係似sammi iconcert 99
當時條片又係搭的士趕去紅館買螢光棒呢啲sce ...
tyli 發表於 2023-1-23 02:41

其實中間有條片講who am I (似playboy, 矮, 唱pop song) 都好有show mi快歌medley之前條片既影子
亦都見到樓上有人話似Billie…都同意 (Not My Responsibility嚟)

舞台我就當比個藉口佢當係依家安全要求好嚴格
至於老豆個part其實都係得兩首係老豆
其實票價都1080,又10 ...
lokzai 發表於 2023-1-23 03:32

我接受唔到老豆嗰part有記憶棉+乾
嗰part啲flow最出事 同埋更顯得最低保障份詞真係幾多噴位

唔知現場睇係點 睇live啲蝴蝶真係勁cheap 尤其一開頭得一隻吊落嚟 條wire又勁粗 好無美感

《乾》絕對係關事wor

才鬆開衣領 把衫鈕脫掉
遙控放在桌前
無端想起了 老爸一場玩笑
容貌通通已 消失了 ...
HOTMAN 發表於 2023-1-23 12:39

But also 床舖的一角 有她的氣味
無端想起了 同伴當日 通宵嬉戲

I guess 想講失去/記憶
But 乾->青春常駐->給缺席的人唱首歌->單車