返回列表 發帖
加場就加年初 2,3,4 ?
1080 唔係問題,
480 先坐山頂最後果行
680 都係山頂。。

誠哥有份贊助

懶理903舊膠,G持MC上紅館!
睇下嗰四件廣告從業員幾時開到紅館
babyshark 發表於 2022-11-25 19:19

邊四件?Error ?政府禁咗啦 上乜鬼
定 Afterclass / Blackpink ?

撐唔到三個鐘
小猫子222016 發表於 2022-11-26 16:58

估佢會有一 part 唱幾首英文歌,之後會請 double J 合唱

想佢唱多啲英文歌
K2022 發表於 2022-11-27 12:06

揾個冇人識ge rapper 嚟一齊唱

又要有人唔提
自己又要坐架超市車出嚟
想點呢
其實唔係好岩果 part 主題

估唔到真係有
wing 發表於 2023-1-20 22:12

搵咗 jer@mirror呢到好多人反鏡人士跌晒眼鏡
現場就尖叫連連仲要有 MM7 live

encore仲有咩可以唱
hehe 發表於 2023-1-21 04:45

唱英文版都好啦。。。11 點就完場,出到嚟係咁畀人小
新年流流真係唔係咁好
華納真係要負好大責任
上次 DJ 又係好早完

11 點幾變咗合理
果班罰埋錢 OT 就做壞規矩
真係慘個歌手冇問題 係間公司有問題姐
可以撐歌手罵公司
但 D 人要愛屋及烏 鐘意埋間公司

CM 咁多人反鏡
冇啦啦出個鏡做嘉賓
真係 hang 晒機
琴晚出到嚟周圍 d 人都嘩嘩聲根本可以共存
算好好氣氛

佢仲問大家有冇聽過
可能佢覺得隻歌唔 hit 冇乜人聽
jasonng 發表於 2023-1-21 23:55

個人最 Like 呢首同 Loser簡簡單單 有 groove 又唔需要成日爆高音
Loser 今次班伴舞好有睇頭 tim

今晚應該有 Encore如果有準備 Encore 會唱。。
Talking to the moon / 給缺席的人唱首歌送畀佢老豆,我估

估中左
星夢情真 發表於 2023-1-22 23:23

希望佢唱返多呢類充滿真挈感情嘅歌Rather than 一堆 mk / fk boy 歌
唔需要 show 太多 techniques
投入感情 那怕走音忘詞 都好 hit 到人心

演唱會精品買唔到原來係一大缺點嚟?Mk fk boy 講緊 overkill 果類
唔係正宗 R&b loser good time
D 人未分清兩樣野就唔好講啦
連登果邊大把建設性嘅post 講個 production 點樣搞會好 d
唔係停留喺咩買唔買到 souvenir 呢 d 芝麻綠豆到

不過 cm 有人睇留言係睇邊個留多過睇內容
分分鐘我有幾個 accounts 上面講嘢都唔覺眼

part2 可能叫this is MK
hehe 發表於 2023-1-23 12:20

MIKE?

期待MC儲多D自己嘅歌再開一定會好正!
星夢情真 發表於 2023-1-23 12:28

其實要做返 D 冇咁高難度, SIDE TRACK 少少,小品少少嘅歌, 唔係嘅話把聲好快傷...
不過同華納份約唔知幾時完, 華納又實 CHUR 盡佢搖錢補貼其他歌手咁...
唱片公司立場係最快時間賺最多 VS 歌手自己要諗下點樣先可以長玩長有