返回列表 發帖
超級琪待
已經係fansclub訂晒兩場

點解前度可以開到9場,佢先得2場,係咪缺乏自信心呢
乐坛风云 發表於 2022-12-5 21:14

九場但最後好多跳樓飛
其實佢從來唔同ekin比較,係啲媒體鐘意炒作

呢隻好聽!
樓上提嘅遠在天邊、氣流、落難皇后、好不好都係正嘢,我仲有蕩失、Just you and I、一刻擁友 ...
Serendipity 發表於 2022-12-5 23:33

好想佢開一次side track演唱會同埋國語演唱會,真係好鐘意佢啲國語歌

我都係咁諗,除非佢請Edan做嘉賓,咁就實爆滿
Serendipity 發表於 2022-12-11 21:00

但香港其實都勁多大陸人住

唔要啊, 我要好像上次咁只佢一個唱唒
一間攪到EDAN的人騎劫個SHOW

香港G夜個次已經見証班小齊,SAMMI ...
gordon0807 發表於 2022-12-12 11:52

唔要成場Edan燈牌pls...

之前FC已經買晒兩場,但啱啱入都好易咁,希望賣得完啦

無aeg,點解無講幾時公售 lol
mc) 發表於 2022-12-13 14:50

就咁入就買到,唔晒有AEG

公售過咗先加啦...

洗咩擔心
放個風話兒登會嚟做嘉賓, 但又唔講明係邊場
咁班爵屎已經會買哂三場 ...
阻住 發表於 2022-12-14 16:15

講真佢哋未必,你睇Unik Asia都唔滿
佢哋行動力無糖同神徒咁勁

想問尾場點買?aeg冇但佢又Po條link

12月15號先有
hello12324 發表於 2022-12-15 01:13

Thanks! 啱啱見到fc email都係今日有得訂
唔知啲位好唔好得過aeg呢

「至於會否邀請嘉賓,她坦言好想,見多一個朋友都開心。問到會否請楊采妮或者「小Gigi」炎明熹做嘉賓呢?G ...
hello12324 發表於 2022-12-16 04:08

可能啲記者見同名就問,真係勁無聊
其實佢自己大把歌唔晒請嘉賓啦

今日買得都幾順下

早知chok多兩chok,我見都ok前就買

早前新聞有報導

梁詠琪(Gigi)出現在中環鬧市!今日(29/09)於下年兩時多出現了一個巨型藍 ...
l00540 發表於 2022-12-23 14:45

Omg 你講完我先知
我睇返自己手機嗰日12點幾1點見到個波唔知做咩仲影低咗

開關應該會有人嚟睇?

係, 因為99年太令人傷心有2區得2位數

都係個男人害到佢咁, 我呸
gordon0807 發表於 2023-1-3 08:56

好憎嗰條友,好在都已經過去了,佢而家好開心幸福

唔係有傳佢淨係錄6期? 接埋新戲仲有時間咩
hello12324 發表於 2023-1-8 23:38

最近真係開行turbo,雖然我覺得新戲似係郭富城戲份重好多

其實除咗公售,FWD都仲有飛賣,希望賣得完

FWD應該唔洗擔心,賣唔出會派比熟客同員工
hello12324 發表於 2023-1-9 11:37

FWD係17號賣晒 希望通關可以幫助銷情

邊度有得睇FWD銷情
caijinglong 發表於 2023-1-9 12:03

login FWD Max睇仲有冇得換,17號係sold out18/19號有580同880

希望啦 d內地粉絲趕到睇咯
caijinglong 發表於 2023-1-9 13:54

我特登去小紅書睇咗轉唔太多人講

快d 宣佈edan 邊場做嘉賓啦,會秒殺d 飛
Kyle_ 發表於 2023-1-10 09:27

爵屎冇咩消費力

https://lifestyle.asiamiles.com/en/p/OEL_0001_40009

Asia Miles 原來有得換

FWD 冇得換Gigi了,or我揾唔到?

18/2 全部已售罄,其他場加油
khyip6 發表於 2023-1-30 14:14

加油!希望17賣快啲 19相信啲人睇咗一場會想再睇!

Asia Miles 17/19號都賣晒,反而18號三個價位都有
之前樹xIvana佢有講過如果Asia Miles賣唔晒會推返去公售,我諗FWD/AM都係咁,繼續加油!

會唔會已經推咗?之前有好多內部飛放出嚟賣
hello12324 發表於 2023-2-2 16:52

我就係覺得佢已經推返出嚟 咁樣仲好 俾人真係喺urbtix慢慢買
內部嘅話會好似楊千fa咁變勁多平飛

AEG今朝順豐收到
khyip6 發表於 2023-2-4 19:23

AEG啲位靚唔靚?

唔好係MC/Edan得唔得 唔想成班人拎其他人燈牌,跟住拉大隊走

MC TG Group
有賦二問左Yee Yee唔係MC做嘉賓
cyrus429 發表於 2023-2-6 22:32

Thank god

Edan肯定有
不過17號都就賣哂就算Edan fans為Edan嚟睇都係一小部份人會拉大隊走 ...
hello12324 發表於 2023-2-6 23:35

呢幾日17號突然賣得快咗,就係因為爵屎嗰邊吹風話Edan會去

第一輪第一分鐘買880
又運費又手續費
點知係最側個section…
henry168 發表於 2023-2-7 10:23

最側邊最近台!

l00540 發表於 2023-2-8 06:44

17號880淨返四張了希望啲人睇完17/18之後會想睇埋19

識睇應該睇尾場~~
l00540 發表於 2023-2-8 10:36

17號都sold out了!尾場加油
Asia Miles 都三場都sold out了!

都幾肯定係sponsors啲飛推返出公售,而家揀到嘅位好多係座位表都係黑色

會唔會贊助商食咗放寬飛?
hello12324 發表於 2023-2-8 17:08

但呢啲位通常都單丁,sponsors應該好難食到?

應該點都要公售
Anyways, 19號加油先
之後再放希望衝埋佢
moomoowang 發表於 2023-2-8 18:18

剩返咁少時間唯有希望繼續加油

特登去小紅書打咗個轉 都幾多人嚟睇咁
18號880隨機位開價1880

華仔下週會返港嗎?

Btw, 華納年代原來同城城合唱過《強》
l00540 發表於 2023-2-10 13:35

聽講唔係佢

唔係華仔?
hello12324 發表於 2023-2-10 16:06

我唔知係邊個,但有啲華仔嘅fans話問咗唔係佢

希望19/2 $880 都可以賣完啦
cyrus429 發表於 2023-2-12 23:16

啱啱試應該剩返37張

880/580少量
但暫時撳唔到
l00540 發表於 2023-2-13 10:10

撳嚟撳去都係單丁 但就有啲幾前嘅行數

估唔到今日啲飛會去得咁快, 3場都只係淨返山頂位 $380 未變少量, 加油  ...
ga_ry 發表於 2023-2-13 11:32

880 580本來就少量同380先係最多飛 全部最後幾行

因早前都有人講話靠Edan散飛
以及有條YouTube link唱gigi
所以都好想賣得好啲
已不停推叫FD睇,我也買了 ...
cyrus429 發表於 2023-2-14 23:10

所以好唔想佢請Edan,明明冇佢慢慢賣都係ok

OK 我決定由而家直至18號睇騷之前唔劇透自己,盡量避開FB IG D post

許一個「冷門而又係主打而99 ...
Riverfish 發表於 2023-2-17 00:15

I love this song!!!

17、19一直冇變 18號真係好神秘
caijinglong 發表於 2023-2-16 22:02

有隻黃牛話聽晚係豹,但我好質疑

好好睇 Gigi唱歌進步咗好多!個show又有message
感覺佢而家個人真係超級成熟穩重

今晚同豹把聲好夾好正!好surprise佢識咁多sidetrack 我都好鍾意緊急的眼淚

GEM好想Gigi演唱會唱女兒雄 終於有
btwKay有嚟
hello12324 發表於 2023-2-19 00:15

琴晚係謝安琪張繼聰鄭中基Mike周家怡強尼

其實琴晚吉咗嘅少少位都係得最側邊個section嘅山頂防疫位
基本上都滿座