返回列表 發帖
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

希望會上Chill Club宣傳啦
khyip6 發表於 2022-12-21 23:59

重溫對上一次Chill Club先~~

#我繼續等

要加油宣傳,快啲賣哂,支持Gigi

khyip6 發表於 2022-12-22 10:55

暫時只有 18/2 $380 是少量

cyrus429 發表於 2022-12-22 11:43

公售前一日先正式宣傳,希望之後會多啲宣傳多啲人買飛

已經冇連位

hello12324 發表於 2022-12-22 12:16

其實今日先第二日,不過都好緊張
難得Gigi可以再開紅館

多謝大家G持

希望快啲派新歌啦(上個月好似拍咗MV)

多謝大家G持  

希望快啲派新歌啦(上個月好似拍咗MV)
l00540 發表於 2022-12-22 12:38

係咪演唱會主題曲啊?

係咪演唱會主題曲啊?
cyrus429 發表於 2022-12-22 12:49

暫時未有消息

唔知係唔係GIGI作曲(友情做題材)那一首

暫時未有消息

唔知係唔係GIGI作曲(友情做題材)那一首
l00540 發表於 2022-12-22 13:10

諗起一刻擁友

其實今日先第二日,不過都好緊張
難得Gigi可以再開紅館
khyip6 發表於 2022-12-22 12:36

我都係!! 好緊張, 唔想之後再等7年先有得再開

係啊,希望快D賣晒,
始終有些媒體又講到輕鬆買到十連位,廢事再放大

hello12324 發表於 2022-12-22 12:16

宣傳真係慢咗D

不過,29號有谷live ~~~~
希望聽到多啲side-cut

係啊,希望快D賣晒,
cyrus429 發表於 2022-12-22 13:18

我琴日都見到,yahoo痴線架,半日都無即刻出稿話輕鬆買到十連位

係啊,希望快D賣晒,
cyrus429 發表於 2022-12-22 13:18

見到某關於演唱會嘅Facebook group都有暗講Gigi, 但估唔到大部份留言都撐Gigi

唔知會唔會有地鐵同巴士站燈箱廣告呢

上次好時辰都有,仲有紅隧口大廣告牌

上次好時辰都有,仲有紅隧口大廣告牌 ...
khyip6 發表於 2022-12-22 13:48

希望有更多電台/ 媒體宣傳~~~

Source: 網上圖片
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

khyip6 發表於 2022-12-22 10:55

一陣5-7 聖艾粒lalala 有 GIGI

一陣5-7 聖艾粒lalala 有 GIGI
l00540 發表於 2022-12-22 16:42

正呀喂

我miss左,
有冇透露啲咩啊?

回復 274# l00540

Wow!!
Life was a willow and it bent right to your wind.

3場嘅$380都係少量,加油

3場嘅$380都係少量,加油
khyip6 發表於 2022-12-23 07:38

之後應該到$880少量

之後應該到$880少量
cyrus429 發表於 2022-12-23 08:19

其實清咗$380,之後心思思想睇嘅人就會考慮$580
見Gigi都開始做宣傳

希望有更多電台/ 媒體宣傳~~~

Source: 網上圖片
l00540 發表於 2022-12-22 13:57

上次張POSTER 真係好醜==   唔知你會唔會有錄聖艾粒訪問呢?

之後應該到$880少量
cyrus429 發表於 2022-12-23 08:19

同埋就通關

今次好少宣傳咁

我琴日都見到,yahoo痴線架,半日都無即刻出稿話輕鬆買到十連位
hello12324 發表於 2022-12-22 13:23

吓,連梁詠琪都要攻擊?  
我買咗一場580,想知佢三場點唔同rundown呢

吓,連梁詠琪都要攻擊?  
我買咗一場580,想知佢三場點唔同rundown呢 ...
Serendipity 發表於 2022-12-23 11:35

LEON 開SHOW前一折, EKIN 最終係半價清內部票, 無人講
世界就是不公平

買左中間880
想連續聽 死心塌地,迫不得已, 身不由已,好有FEEL

吓,連梁詠琪都要攻擊?  
我買咗一場580,想知佢三場點唔同rundown呢 ...
Serendipity 發表於 2022-12-23 11:35

希望遲些訪問再透露

參考上次好時辰香港站
兩場嘅Medley同encore都唔同歌…

Exclusive:
Medley: (首場) 限期/ 身不由己/ 迫不得已
          (尾場) 好不好/ 給自己的情歌/ 同班同學

Encore: (尾場)  I’ll be loving you/ 死心塌地

仲有尾場:你救哪一個 (反應好變全首)

希望新歌快啲派台啦
l00540 發表於 2022-12-23 11:33

有新歌?

有新歌?
khyip6 發表於 2022-12-23 13:44

早前新聞有報導

梁詠琪(Gigi)出現在中環鬧市!今日(29/09)於下年兩時多出現了一個巨型藍色波波,細看之下原來是梁詠琪正在拍攝音樂MV。她身穿一件黑色長裙站在巨型藍色波波前,在正值lunch time時分還引來了不少途人圍觀,也有一邊拍照一邊說:「嘩,Gigi呀!」

上次張POSTER 真係好醜==   唔知你會唔會有錄聖艾粒訪問呢?
快劍俠 發表於 2022-12-23 08:48

上次同G夜都唔靚
今次正好多
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

上次同G夜都唔靚
今次正好多
John 發表於 2022-12-23 20:15

始終覺得今次揀嗰張唔係最靚

好時辰仲要P個紫頭先怪

19號突然放多咗$380飛出嚟
座位表都轉咗

3場座位表都轉左?

3場座位表都轉左?
cyrus429 發表於 2022-12-23 22:42

淨係19號,加多咗正面$380位

希望來緊多啲宣傳同出下gigi 經典歌post

聽晚viutv有爆谷一週

我整既Gigi特輯改左做今次演唱會名,希望多些人留意

https://youtu.be/mb0BroRn6Rw

我整既Gigi特輯改左做今次演唱會名,希望多些人留意
cyrus429 發表於 2022-12-23 23:17

l00540 發表於 2022-12-23 23:51

Thanks

淨係19號,加多咗正面$380位
khyip6 發表於 2022-12-23 22:43

有正面咁正

l00540 發表於 2022-12-23 23:51

好正 好有心

上次好時辰都有,仲有紅隧口大廣告牌 ...
khyip6 發表於 2022-12-22 13:48

有地鐵燈箱廣告啦

有地鐵燈箱廣告啦
hello12324 發表於 2022-12-24 14:24

好想見到

18/2 $380售罄

18/2 $380售罄
khyip6 發表於 2022-12-24 14:32

第一份聖誕禮物
(估唔到中間嗰日嘅380爆先,以為會係尾場先

今日金鐘站同銅鑼灣站都見到演唱會廣告