返回列表 發帖
喜歡詠琪
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

喜歡勝勝
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

座位表
阻住 發表於 2022-12-19 15:07

黑到...

原來上次好時辰巡迴演唱會
香港站無唱到《膽小鬼》…

希望今次有啦~~~
...
l00540 發表於 2022-12-19 23:14

G夜膽小鬼用左嚟跳手勢舞-,-

上次張POSTER 真係好醜==   唔知你會唔會有錄聖艾粒訪問呢?
快劍俠 發表於 2022-12-23 08:48

上次同G夜都唔靚
今次正好多

17/2 售罄
880 售罄
580 售罄
380 售罄

18/2 售罄
880 售罄
580 售罄
380 售罄

19/2 少量
880 9連位(9連 ...
cyrus429 發表於 2023-2-9 13:57

估唔到賣得咁好

好正呀

無死心塌地同傷心尋回犬
ckyung 發表於 2023-2-18 01:04

傷心尋回犬好少唱 明明嗰時都小hit

新版Today好正

我都係最期待呢兩首
好後悔冇舉張紙牌寫"遠在天邊"四隻字
尋晚 encore我攝到台前
Gigi望住我問"想聽 ...
mcjam 發表於 2023-2-20 16:48

好幸福