返回列表 發帖
密雲 連續三次都有唱

18/2 及 19/2 兩場都轉左少量了

今日門口好多大陸人收飛...
wewa1001 發表於 2023-2-18 00:56

今日係兩邊近台山頂位空啲
其他都好Full

係放寬位嚟
hello12324 發表於 2023-2-18 01:06

希望今日帶動到聽日 後日賣多啲啦

高妹正傳似來緊Encore位

update:
氣流
因果
無所不在
膽小鬼
傷心尋回犬
短髮
蕩失
身不由己
遠在天邊
許願

螢幕有呢啲歌名?

演唱會音響真係好好
今晚氣氛比尋晚更好
快歌企晒起身

有冇尋晚 Day2既Rundown

呢友抹煞Gigi既努力
仲抹所煞埋 趙增熹 編曲

Today 已夠晒特別
密雲 比原曲更震撼
好時辰 都可以做到劇場Feel

係邊睇到Gigi回應啊?

showbeathk IG有post
khyip6 發表於 2023-2-20 01:56

Gigi 回應得好好
搞到完Show要面對記者呢啲提問

好可惜今次都係應該無錄影…
wewa1001 發表於 2023-2-20 02:07

可能真係多歌版權係華納多

Kinger 姐開post撐Gigi好感動

好想聽到

傷心尋回犬
再上車
遠在天邊
氣流
狠心愛我

演唱會後遺症
狂loop演唱會既歌

想開side track 演唱會
caijinglong 發表於 2023-2-22 08:25

希望會開一次
細場都好吖

我見你喺youtube upload啲片都好清 你坐得好前呀
ga_ry 發表於 2023-2-22 12:06

比你發現左Tim  
不過17/2拍唔到,前面個男人阻住好高大同好多保安捉

以前就話電話無咁方便,仲未有smartphone, 但依家whatsapp/line/wechat/telegram, 乜都有,真係要整返個gig ...
ga_ry 發表於 2023-2-22 17:44

以前華納 討論區都好熱鬧
再好耐以前有個Gigi官網討論區都好熱鬧

已跟fans club反饋~~~

暫時可加入FB 3C梁詠琪俱樂部先
l00540 發表於 2023-2-22 18:14

係呀
MC Mirror佢地一早有了

尋日鄧小巧都開左個IG LIVE
唱好多Gigi既歌

梁文禮件事又拉返落Gigi到

就算停職都係商台決定

吹脹 原來係新假期出post 死貓食唔食
hello12324 發表於 2023-2-28 19:42

想屈落Gigi到?

希望歌迷會都有一個溝通平台
可以固定更多Gigi fans
其實本身討論區都好需要

時間遇上我們 : 全個演唱會都好順、無論揀歌、編曲、畫面都好好,而Gigi唱得最好一次,氣氛一場比一場好
好時辰 : 事隔7年演唱會氣氛好好,金曲個Part有驚喜,只係國語歌可轉返廣東歌就好了同埋畫面效果可以更好
香港G夜 : 第二場入座率好灰,但歌迷反應好熱烈,唱了《等人》《煙花三月》有驚喜、只係國語歌可轉返廣東歌就好了同快歌比較細聲,但演唱會完左Fans唔走好感動
本色 : 當時第一次聽到《同班同學》《落難皇后》《名模》,可惜無咩片段可睇返
Funny Face : 又彈琴又結他,又練肚皮舞,最感動就係《無所不在》,但演唱會比較細聲同造型唔夠第一次好
G for girl : 揀既歌好,氣氛又好好,唔知點解覺得音質特別好,《G for girl》用力上覺得比較好聽