返回列表 發帖
原來個爆炸頭真係Mike嚟 等Gigi走嗰時見到有個爆炸頭走出嚟
hello12324 發表於 2023-2-19 10:08

佢其實大概幾點出嚟?我連續兩日見到人山人海就冇等

唔通許願係同MC合唱
khyip6 發表於 2023-2-19 10:17

yee yee講咗唔係 MC仲放緊假

廢禮自己啲show冇flow到癲都好意思話人

明明Gigi今次就唱得好好

開國語歌show同side track show
hello12324 發表於 2023-2-20 12:10

如果佢再開台灣一定會飛去睇

我呢三晚都好專注enjoy the show無咩點錄,而家好後悔

睇完 Eason 同 Gigi 好大感觸
係上一代歌手先會有足夠catalogue去支撐一個咁好flow嘅 rundown
同時可以融合 ...
hihi 發表於 2023-2-21 13:56

一係就好似家謙咁有大量寫俾人嘅歌

其實以前啲歌手真係做多好多歌,Gigi一年一隻廣東一隻國語都20首歌,而家啲歌手可能三四年先有20首

呢個帖係咪就嚟關閉? 其實會唔會開個whatsapp/ telegram group for gigi fans?
ga_ry 發表於 2023-2-22 15:24

如果演唱會前FC開個telegram應該氣氛好好...有無人識佢哋可以提議下

已跟fans club反饋~~~

暫時可加入FB 3C梁詠琪俱樂部先
l00540 發表於 2023-2-22 18:14

有冇link?

邀請你加入 :

有好多重溫~
l00540 發表於 2023-2-23 08:43

jeng!! thank you!!

今次去埋美加please
hello12324 發表於 2023-2-23 17:59

訪問有講傾緊歐美同埋東南亞!!

趁仲用到 想問以前外地啲演唱會fansclub會唔會代訂飛?

應該有,留意Facebook群組的公佈~~~

第二站有機係台灣

希望尾站翻嚟香港~~~ ...
l00540 發表於 2023-3-10 10:42

台灣真係點都要睇一場!

梁詠琪今出席美容產品代言記者會,2月才剛在香港舉行個唱的她,被問台北何時有機會開唱,她坦承下半年啟動 ...
hello12324 發表於 2023-3-16 17:34

如果真係有小巨蛋就好啦...

望到Facebook/IG有啲人嘅留言真係感到不意外,對人唔對事
hello12324 發表於 2023-3-28 23:48

呢度都有啦
佢真係長年累月被人針對幾十年