返回列表 發帖
如果可以請到原唱基仔做嘉賓,合唱返首《許願》就好

尾場加油,如果3場啲飛都可以賣晒就好

回復 880# wzx0825
我都係睇尾場

應該係冇唱一天一天
khyip6 發表於 2023-2-10 21:55

係咪自從 Judas law 翻唱後,gigi先再重視 一天一天 首歌

2月19日都未清晒,咁快又放多2900張飛出嚟,有啲擔心清唔晒啲飛

希望17號第一場經傳媒報導後,啲人覺得好睇,會即時買18或19號嚟睇,咁就容易啲清飛

得返唔夠50張,加推好合理
moomoowang 發表於 2023-2-11 22:50

咁聽日都清得晒19號啲飛

如果gigi或fansclub 整一個投票,10大最想聽gigi喺演唱會演唱的歌曲就好

估唔到今日啲飛會去得咁快, 3場都只係淨返山頂位 $380 未變少量, 加油

今晚終於到我去睇,希望會唱 許願,遠在天邊 啦

尾場只得返$580 $380仲係少量飛

yee yee講咗唔係 MC仲放緊假
hkaddoil 發表於 2023-2-19 14:05

Gigi每晚都帶1位後輩做嘉賓,如果係MC都幾合理

最後都係無唱 <遠在天邊>, <許願>

仲要個個冇睇過嘅人走出嚟跟風踩,痴線
khyip6 發表於 2023-2-19 20:04

King Jer有喺fb開post 撐Gigi 最搞笑有人引用Gigi 首 “灰姑娘” 歌詞

Gigi: 若仇恨你 感覺很差
無奈這灰姑娘絕不怕

King Jer好似都ok Gigi,2018年都有去睇仲出咗個post
hello12324 發表於 2023-2-20 19:17

當年903成日都ban Gigi啲歌,搞到gigi好難先拎到女歌手獎

你哋好勁,諗到每一part 代表啲乜,我唔記得gigi唱邊首歌時,銀幕影住佢係變咗黑白色(好似係唱I’ll be loving you), 我諗唔明點解用黑白色,好似啲車頭相

希望會開一次
細場都好吖
cyrus429 發表於 2023-2-22 09:31

我見你喺youtube upload啲片都好清 你坐得好前呀

比你發現左Tim   
不過17/2拍唔到,前面個男人阻住好高大同好多保安捉 ...
cyrus429 發表於 2023-2-22 12:48

我都想講, 我2018年買 $780飛睇, 我俾保安話咗我2次, 搞到我都唔敢再拍片 今年買咗山頂位, 任拍都無人話, 不過就唯有只係影住個熒幕, 好無癮

呢個帖係咪就嚟關閉? 其實會唔會開個whatsapp/ telegram group for gigi fans?

以前就話電話無咁方便,仲未有smartphone, 但依家whatsapp/line/wechat/telegram, 乜都有,真係要整返個gigi fans group 囉,不過可能歌迷會自己有一個,要真係俾咗錢入會先入到群?(我都唔知)

最好有個群,如果gigi下次再開演唱會,俾啲歌迷投票想gigi喺演唱會唱邊幾首歌啦

邀請你加入 :

有好多重溫~
l00540 發表於 2023-2-23 08:43

無知一問, 點解叫3C o既?

好似係GIGI (Chi Chi)’s Club的意思~~
l00540 發表於 2023-2-23 12:50

THANKS

Youtube睇左陳蕾做嘉賓條片,發現佢係咪聽開國語歌,佢數出來 膽小鬼 魔幻季節 緊急的眼淚 湖水 都是國語歌 ...
babyshark 發表於 2023-2-23 11:52

同眼淚有關的歌, 我只聽過GIGI首 <淚光>https://www.youtube.com/watch?v=u27Mnq-AUqQ

GIGI 呢首舊歌都好聽 <我很好>
https://www.youtube.com/watch?v=Li25WraQtsE

https://youtu.be/8sX9K-dEIqI
呢條link 好正喎

大家有無睇環球公佈咗邊啲歌手會4月1日翻唱 張國榮 啲歌poster? 姓炎嗰位Gigi喺poster頭像仲大過Gigi

星島自己加落去啦,炎Gi報嚟
記得得星島一間問Gigi會唔會請炎Gi做嘉賓,禮貌回答就即刻大字標題 ...
hello12324 發表於 2023-3-5 12:22

哦,咁都好啲,仲以為環球大細超

台灣真係點都要睇一場!
hkaddoil 發表於 2023-3-10 11:28

那那大師尋晚upload埋另一段片, 我諗gigi嚟緊點都會喺台灣開演唱會
"Gigi一直提到如果在台灣開演唱會要唱什麼,大家集氣!一起集氣!"

https://www.youtube.com/watch?v=MjcXi7D4m7c

唔知係唔係今次真係開台灣演唱會呢
舊年八月份錄的節目依家先播
係唔係專登等公布前先播出來預熱一 ...
caijinglong 發表於 2023-3-16 12:37

嘩, 乜原來錄咗咁耐, 咁又真係奇怪, 咁遲先播

之前比人影到嗰個
hello12324 發表於 2023-3-22 15:41

我之前以為佢拍呢個MV係演唱會主題曲嚟