返回列表 發帖
我覺得依家好難預計 希望快啲賣哂19號380先
hello12324 發表於 2022-12-28 18:31

$380賣哂啲人就會轉買$580

好時辰都好似賣左半個月左右先全部賣晒?

回復 358# cyrus429

印象中好似係
不過今次係3場,如果啲飛夾返埋兩場可能差唔多爆

不過遲啲放寬到100%,會多返飛

時間遇上我們 還有50天遇上梁詠琪

[昨天系列]繼《跳傘》之後
GIGI第二首寫俾Sammi嘅結晶品

#落錯車 #如離開了幸福的高速路
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

聽左2集 守下留情,播左
遠在天邊 死中塌地 Today 膽小鬼 灰姑娘
cyrus429 發表於 2022-12-28 18:20

集氣 《遠在天邊》、《氣流》

時間遇上我們 還有50天遇上梁詠琪

[昨天系列]繼《跳傘》之後
GIGI第二首寫俾Sammi嘅結晶品

# ...
l00540 發表於 2022-12-28 21:46

跳傘同落錯車出現率極高…

今晚有live

想聽北極光,蕩失

希望18號聽到北極光

如果唱北極光全場著手機燈應該好靚

演唱會無唱過既主打歌
可惜
自由自在
遠在天邊
Blue Moon
我們的永遠
花瓶雞湯
四月生日
再上車
北極光
未來的未來
女兒雄
How I Wish
紅棉路上
再見灰姑娘
平安夜
一百層樓的家

落錯車 可以接再上車 唱一次medley嗎
Life was a willow and it bent right to your wind.

時間遇上我們 還有49天遇上梁詠琪

[今天系列]《高妺》有正傳,《落錯車》亦有下集⋯
收錄自2003年《我想我唱》專輯

繼《無所不在》、《同班同學》、《四月生日》等派台作
於當年12月尾派台

《再上 》未現場演繹過
唔知今次可以同《落錯車》孖住出場呢?

#壓軸派台歌 #再上車定能遇到 #新的愛侶更加好

#原裝MV被刪了 #我想我唱AVCD有收錄 #老爺車

3日380都售罄啦,繼續努力

見Gigi IG share咗紅隧口大型廣告牌

3日380都售罄啦,繼續努力
khyip6 發表於 2022-12-29 15:37

恭喜恭喜

btw 紅隧有廣告啦!~

突然諗起西貢小姐 都好想聽

見Gigi IG share咗紅隧口大型廣告牌
khyip6 發表於 2022-12-29 15:38

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

演唱會無唱過既主打歌
可惜
自由自在
遠在天邊
Blue Moon
我們的永遠
花瓶雞湯
四月生日
再上車
北極光
未 ...
cyrus429 發表於 2022-12-29 12:38

北極光 女兒雄 超想聽!

一陣10:00 pm
谷live, 約定大家喇

Rundown:
1. 100層樓的家
2. 花火
3. 高妹正傳
4. 嫌棄
5. 限期
6. 死心塌地
7. 愛自己
清唱:薄荷/ 身不由己/ 今夜沒有風
8. Today

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

l00540 發表於 2022-12-29 21:31

Gigi FB有直播
https://fb.watch/hJlz7YQDCY/?mibextid=v7YzmG

開始喇!

Rundown:
1. 100層樓的家
2. 花火
3. 高妹正傳
4. 嫌棄
5.  ...

似乎《北極光》、《給最開心的人》都有機登場

Rundown:
1. 100層樓的家
2. 花火
3. 高妹正傳
4. 嫌棄
5.  ...

而家放工返到屋企
睇返先♥️

而家放工返到屋企
睇返先♥️
cyrus429 發表於 2022-12-29 23:35

有得重溫喇

而家放工返到屋企
睇返先♥️
cyrus429 發表於 2022-12-29 23:35

我都睇緊

狀態好到

狀態好到
hello12324 發表於 2022-12-30 01:27

Thank you

希望三晚嘅rundown都有大家嘅心水

l00540 發表於 2022-12-30 00:20

一唱完兩句 今夜沒有風 即刻心郁郁話好想唱...希望願望成真~要集氣~
與此同時繼續集氣 遠在天邊 同 哭了,私家心水係 厚愛 同 最美
當年厚愛冇主打真係超級浪費,明明有潛質hit

見Gigi之前喺IG應承Wyman會唱氣流,我諗應該會唱啦

超級琪待~~
為了來年安歌 拼命無恙

見Gigi之前喺IG應承Wyman會唱氣流,我諗應該會唱啦
khyip6 發表於 2022-12-30 16:25

不過擔心佢唔記得左

時間遇上我們 還有48天遇上梁詠琪

[昨天系列]
金培達除咗打造了四台冠軍《兩個人的幸運》
亦都寫度身訂造了呢首標誌住GIGI 06年的心路歷程

#等人 #一生都很想愛人 #一生只不過在追尋一種人
#簡單像 的功能 #天雨時避免濕身

18/2 $580 只能買到六連位,應該好快就少量

時間遇上我們 還有48天遇上梁詠琪

[昨天系列]
金培達除咗打造了四台冠軍《兩個人的幸運》
亦都 ...
l00540 發表於 2022-12-30 20:41

成長的短髮隻碟真係好正

成長的短髮隻碟真係好正
hello12324 發表於 2022-12-31 00:58

煙花三月 等人 今年仲夏 成長的短髮 可以做主打

成長的短髮隻碟真係好正
hello12324 發表於 2022-12-31 00:58

《成長的短髮》係我心目中嘅top 3

18/2 $580 只能買到六連位,應該好快就少量
cyrus429 發表於 2022-12-31 00:33

希望依一兩日可以轉少量

時間遇上我們 還有47天遇上梁詠琪

[明天系列]
除咗曲詞唱作《女人本色》
《女色》新曲+精選亦收錄了夕爺填詞的《未來的未來》
唔知有無入選演唱會「明天」的章節

#口説「未來」未 來 #亦無謂悲衰

加埋《紅棉路上》
彷彿一個故事的章節

希望依一兩日可以轉少量
khyip6 發表於 2022-12-31 15:40

轉左少量就會好好多
起碼唔使比傳煤唱

時間遇上我們 還有47天遇上梁詠琪

[明天系列]
除咗曲詞唱作《女人本色》
《女色》新曲+精選亦 ...
l00540 發表於 2022-12-31 15:50

佢講起主題係昨天今天明天,我第一時間就係諗到依首

轉左少量就會好好多
起碼唔使比傳煤唱
cyrus429 發表於 2022-12-31 16:15

同埋啲人見到少量,驚再諗就冇會買咗先
其實380售罄之後,見580銷情係好咗

轉左少量就會好好多
起碼唔使比傳煤唱
cyrus429 發表於 2022-12-31 16:15

18/2 $580轉咗少量啦,加油

佢講起主題係昨天今天明天,我第一時間就係諗到依首
hello12324 發表於 2022-12-31 16:29

除咗簽唱會唱過
好似音樂會中未live過…

不過擔心佢唔記得左
cyrus429 發表於 2022-12-30 17:28

應該記得嘅~~~~

時間遇上我們 還有46天遇上梁詠琪

[今/明日系列]
Happy new year!!!
祝大家天天都是好時辰~~~

#好時辰不想虛渡過 #一碟三冠 #限期 #好時辰 #身不由己

除咗簽唱會唱過
好似音樂會中未live過…
l00540 發表於 2022-12-31 23:42

今年首唱吧

時間遇上我們 還有46天遇上梁詠琪

[今/明日系列]
Happy new year!!!
祝大家天天都是好時辰~~ ...
l00540 發表於 2023-1-1 09:42

Happy New Year!!!

Happy New Year!!!!