返回列表 發帖

[Jan/2023] 呢度講呢度散let’s drink and sing極小巧音樂會

《呢度講呢度散let’s drink and sing極小巧音樂會》
演出日期:2023年1月3日 (星期二)
演出時間:9:00pm
演出地點:S’way music studio (九龍尖沙咀諾士佛台4-5號東港商業大廈2樓201室)
門票價格:$380 (包括一支樽裝調酒飲品)
門票數量:40 (不設劃位)
購票詳情
12月21日patreon 優先訂飛 (但12月先subscribe係冇嘅)
12月22日 10:00am eventbrite 公開發售
https://www.eventbrite.hk/

Source: 小巧ig

溝一杯伏特加薄荷
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

喝點Gin
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

得40張飛又優先又公開係想點?
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

溝一杯伏特加薄荷
JasOh103 發表於 2022-12-19 13:51

又幾識賺錢

飲唱會

簡接講佢得40個fans
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

即係fans meet

回復 7# cathay1996

可以同gin gin鬥霉

得40張飛又優先又公開係想點?
hehe 發表於 2022-12-19 13:58

同問,冇訂閱patreon咪唔使參加?佢唔會冇40人訂閱啩

同問,冇訂閱patreon咪唔使參加?佢唔會冇40人訂閱啩
Serendipity 發表於 2022-12-20 01:54

33個 應該唔會個個都報名

chkalu 發表於 2022-12-20 09:59

33個?咁少人?

今次反應好,下次真係直接紅館!
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

chkalu 發表於 2022-12-20 09:59

咁1個人唔止買1張飛㗎嘛

咁1個人唔止買1張飛㗎嘛
kenneth 發表於 2022-12-21 03:57

patreon同公售都係限一人一張

一個人買一張令人好卻步, 一陣我買到我個FD 買唔到成件事就好ON 9