返回列表 發帖
金獎:my little airport
WZA111 發表於 2022-12-27 18:31

Didn't know sammi is a group
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

年度組合 金獎
COLLAR

冠軍歌曲:
OFF/ON
上榜歌曲: Call My Name!, Never-never Land, Gotta Go!

來了來了 但以為今日唔會吸引到你入場
JasOh103 發表於 2022-12-27 18:00

Indeed...
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

The Hertz silver again...

年度卓越表現歌手
張蔓姿

冠軍歌曲: 一樣, 不言自明
上榜歌曲: PANDA, 關於纏綿

...
JasOh103 發表於 2022-12-27 18:22

分到一大舊豬肉 開心

年度組合 金獎
COLLAR

冠軍歌曲: OFF/ON
上榜歌曲: Call My Name!, Never-never Land, Gotta Go!

...
JasOh103 發表於 2022-12-27 18:40

原來真係金

年度組合 銀獎
The Hertz

冠軍歌曲: 人
上榜歌曲: 妖, Now Here, Man!, So Deep!, 末世情書

...
JasOh103 發表於 2022-12-27 18:30

The Hertz銀銀銀 睇黎會步Gin後塵以後都入唔到三甲了

有獎了!好高質
WZA111 發表於 2022-12-27 18:25

好勁 有得唱live

Indeed...
616.1314 發表於 2022-12-27 18:41

咁希望明年祖兒 幸兒 同泳兒 組返隊YeeYeeYee 出道

The Hertz silver again...
bagfgfcde 發表於 2022-12-27 18:50

今年出到碟可能會俾金….

分到一大舊豬肉 開心
Yan 發表於 2022-12-27 18:54

明年可能到阿妹

原來真係金
Yan 發表於 2022-12-27 18:56

Deserves….
8人分分鐘可一不可再 今年再唔俾以後應該無機會了

The Hertz銀銀銀 睇黎會步Gin後塵以後都入唔到三甲了
weiquan 發表於 2022-12-27 19:17

咁可能明年攞多次銀 然後係kaykay 2.0呢

年度組合 金獎
COLLAR

冠軍歌曲: OFF/ON

...
JasOh103 發表於 2022-12-27 18:40

巧感動 禾領

Deserves….
JasOh103 發表於 2022-12-27 20:14

第一年分分鐘都係最後一年..

入場撐場 放假有點忙無online... (咩logic)

Hertz 無上年咁高質都有銀.. 但my飛佛~ 領空降

琪待之後得奬名單~~
WK14 1)中二寄生魂 2)七點半鐘的陽光 3)今晚抹掉你
WK15 1)在最好的時間做最好的你 2)Chosen Family 3)黑玻璃

Deserves….
JasOh103 發表於 2022-12-27 20:14

今年團歌質素遠遠X打另一隊天團咁多年團歌嘅質素
不過真係唔知以後仲有冇機會再攞
連叱吒組三甲都被robbed埋

頒獎開始到依家一直冇留言
隆重其事等緊今日女歌手頒獎

好緊張 就快頒了
但未諗好女三甲點頒…

Gin Lee 等緊

坐等成日生了痔瘡

等分紙
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

原來moon tang計新人 咁拋離曬對手了
69h 發表於 2022-12-27 21:27

咁又未去到拋離 佢都唔夠雲姨versatile

巧感動 禾領

第一年分分鐘都係最後一年.. ...
小伙子. 發表於 2022-12-28 00:39

希望7人都會繼續出到好歌

入場撐場 放假有點忙無online... (咩logic)

Hertz 無上年咁高質都有銀.. 但my飛佛~ 領空降{:4_99 ...
MCmatt 發表於 2022-12-28 13:34

正常logic啊,放假先多時間處理自己啲事/見人
Thanks for the support!

支持美領

今年團歌質素遠遠X打另一隊天團咁多年團歌嘅質素
不過真係唔知以後仲有冇機會再攞
...
米色蘇 發表於 2022-12-28 16:03

903組合三甲啲歌真係唔識欣賞
Collar點都值個銅啦好心

頒獎開始到依家一直冇留言
隆重其事等緊今日女歌手頒獎
liwaynejason 發表於 2022-12-28 17:20

緊張 手都震晒

Gin Lee 等緊
WZA111 發表於 2022-12-28 18:25

Gin Lee! 啪啪啪! Gin Lee! 啪啪啪!

坐等成日生了痔瘡
jcbartleby 發表於 2022-12-28 18:49

唔緊要啦 你又唔係老0 得我係

等分紙
on07111 發表於 2022-12-28 18:55

唔係講笑 女三甲真係好精彩
不過都要31號先公佈

好緊張 就快頒了
但未諗好女三甲點頒…
JasOh103 發表於 2022-12-28 18:23

我幫你頒

我幫你頒
Wonders 發表於 2022-12-28 19:12
你爽就好

年度男歌手 銅獎
陳柏宇

冠軍歌曲: 有我, 墜落, 命盡頭
上榜歌曲: 有天, 拖

諗住支持對不起我忘了我愛你
點知一入嚟就見到Jasonsss
Just Take My Hand 走出昏暗的韻味
夢幻就算實現不來 夜幕下鮮花都會開

年度男歌手 銀獎
MC 張天賦

冠軍歌曲: 時候不早, 小心地滑, 老派約會之必要, 乾
上榜歌曲: 二損一, Frenemy, Overkill

年度男歌手 金獎
馮允謙

冠軍歌曲: 冬日寂寞考(Not So Lonely Version), 生不逢時, 報復式浪漫, Freakin' Nightmare, 給缺席的人唱首歌, Take A Breath
上榜歌曲: Me and The Moon

年度男歌手 銅獎
陳柏宇

冠軍歌曲: 有我, 墜落, 命盡頭
上榜歌曲: 有天, 拖

...
JasOh103 發表於 2022-12-28 19:14

咁快上咗拖

年度男歌手 金獎
馮允謙

冠軍歌曲: 冬日寂寞考(Not So Lonely Version), 生不逢時, 報復式浪漫, Freakin'  ...
JasOh103 發表於 2022-12-28 19:23

6冠 talent!

唔係講笑 女三甲真係好精彩
不過都要31號先公佈
JasOh103 發表於 2022-12-28 19:04

希望李幸兒三甲不入

六冠。。

年度男歌手 銀獎
MC 張天賦

冠軍歌曲: 時候不早, 小心地滑, 老派約會之必要, 乾
上榜歌曲: 二損一, Frenem ...
JasOh103 發表於 2022-12-28 19:19

好支持K Ho
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

年度男歌手 金獎
馮允謙

冠軍歌曲: 冬日寂寞考(Not So Lonely Version), 生不逢時, 報復式浪漫, Freakin'  ...
JasOh103 發表於 2022-12-28 19:23

全力支持

年度女歌手 銅獎
Gin Lee

冠軍歌曲: 剛好, 虛榮, 靈魂之窗, 快歌慢想
上榜歌曲:
明就明

咁多冠都女銅 以為金咗

以為會格硬谷到金

好彩無讓下人讓到銅獎都無

竟然係咁

想聽虛火。。。

年度女歌手 銀獎
衛蘭

冠軍歌曲: 風靡, 現代戀愛安全手冊
上榜歌曲:
Little Miss Janice, 呼吸之間, 我的視角

呢個三甲結果好完美 係唔知調左幾多位

好彩無讓下人讓到銅獎都無
kel_kelvin 發表於 2022-12-28 19:43

集齊金銀銅