返回列表 發帖
希望千千有獎
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

原來頒緊
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

頒足七日七夜 咁就唔會頒到明年
JasOh103 發表於 2022-12-25 16:43

頒啦頒啦咁想頒

唔上得即係唔係金獎
金獎怕咩影響賽果

幸兒又讓下人 BARF!
kel_kelvin 發表於 2022-12-29 17:48

幸兒又被b害

Gin Lee! 啪啪啪! Gin Lee! 啪啪啪!
JasOh103 發表於 2022-12-28 19:03

好淫

年度男歌手 金獎
馮允謙

冠軍歌曲: 冬日寂寞考(Not So Lonely Version), 生不逢時, 報復式浪漫, Freakin'  ...
JasOh103 發表於 2022-12-28 19:23

好多冠軍歌。。。

年度女歌手 銅獎
Gin Lee

冠軍歌曲: 剛好, 虛榮, 靈魂之窗, 快歌慢想
上榜歌曲: 明就明

...
JasOh103 發表於 2022-12-28 19:40

快歌慢想好勁

利申: 冇調位 冇加減 一切都係計算之內
JasOh103 發表於 2022-12-28 19:59

榜豬充滿算計
金枝慾孽

原來唔夠追
on07111 發表於 2022-12-29 21:48

原來幸兒錯過了沒法再追

決定等陣公佈三甲分數
12點公佈7首得獎歌曲! (因為榜主聽日放工後要玩) ...
JasOh103 發表於 2022-12-29 20:18

榜豬:我要玩

31號見啦~ 最後五首 有啲唔捨得
其實我覺得大家都估到係邊幾首 (based on 之前出現過既) ...
JasOh103 發表於 2022-12-30 01:02

我捨不得你

呢首字幕叫肉酸 想知虛榮LV啲字點形容
kel_kelvin 發表於 2022-12-30 00:31

美麗

由十大開始入手 訓練咗幾年終於歌手都識玩
JasOh103 發表於 2022-12-29 23:57

直接造馬咪得=,=
我今年造到極大

嘩...我真係冇諗過
嘩...點解會咁架 嘩 嘩
點解我會想喊架 嘩 死啦死啦
驚嚇程度高過地震呀 唉 走返個音定下驚先

Gin Lee好勁 每年都出兩首十大級
JasOh103 發表於 2023-1-1 16:50

日出時讓街燈安睡+IDK金草莓十大級