返回列表 發帖
榜豬呢個投票list好有機心
kel_kelvin 發表於 2022-12-20 21:49

幾乎全部人都投左兩票但仲係有0分歌手
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

Ian呢
losyes 發表於 2022-12-20 22:30

可能個個有9票一定要投哂 都會投

唔投邊首
梨胃言 發表於 2022-12-20 22:33

最後可能 迦迦投票得我一個~~蝦~~

黃妍大幅拋離
梨胃言 發表於 2022-12-20 21:37

相信專業評審

核數C驗證五強速報(排名不分先後)
Tomorrow - AGA
7月24日大道 - 黃妍
乾 - MC張天賦
地球上的最後一朵花 - 陳卓賢
夏之風物詩 - 林家謙

連cm都打壓mc  
華納全軍覆沒啦
losyes 發表於 2022-12-21 19:41

另外Ah K.ho同 JanIce 都未入到最高討論度嘅十個音樂單位,呢兩個對我黎講都優於Aga K,但唔係 top 10 之選,最可惜真係AK。都有相當數量既會員好在乎黃妍,佢先會入到圍,所以即使出乎自己意料,都會表示尊重既;

睇錯《MEMENTO》林家謙拎咗年度專輯第一位

支持 許東晴!!!

迪迪最後有7票
梨胃言 發表於 2023-1-3 00:46

美男子與香煙 [15]幸福悶 [6]
虛火 21

21,個gin fin歸隊

Long’s Music Picks 2022 年度歌曲 第十五位

剩我一人飄 想飄往幸福處
星星掛夜空卻沒氣力撐到那麼遠 ...
WZA111 發表於 2023-1-3 20:32

幸福悶2.0

Long’s Music Picks 2022 年度歌曲 第十三位

我怕那是幻象這是現實誰和誰從沒有一起
我怕燭光一熄失約是你 oh… no… no…
WZA111 發表於 2023-1-3 20:38

悶morrow

支持風魔

江才江好做緊野追唔到全程

但Ctrl+F咗咁多版 發現Gin Lee出現咗好多次
多謝各位Love Gin Love Four嘅會員