返回列表 發帖
只想支持林英雄

希望林英雄做壓軸嘉賓

希望係追風

ED's Choice Billboard Award 2022
年度編曲

〈不言自明〉
編曲:鍾楚翹
主唱:張蔓姿

...
ed8671ed 發表於 2023-1-22 15:09

咁sweet咁好聽都冇冠

ED's Choice Billboard Award 2022
年度個人演繹

陳健安
〈厭惡物圖鑑〉
ed8671ed 發表於 2023-1-22 15:49

係咪MV演繹啊?係嘅話希望下年到 柯煒林〈仍會等〉

年度組合/樂隊 銀獎

The Hertz

冠軍歌曲:妖、人
三甲歌曲:So Deep! ...
ed8671ed 發表於 2023-1-22 17:13

人 痛失十大

前面都好多首候選十大出過場架
ed8671ed 發表於 2023-1-22 17:15

你fake_我

王嘉儀含量好高

希望係泳兒 Luna MLA
想同你撞

想當年一齊N冠末日快車入十大 而家就快成棄將。。。

International Pick - JPN & KOR 20 Singles

〈damn〉藤井風
〈Somewhe ...
ed8671ed 發表於 2023-1-22 22:41

撞6首 好正
BE'O+跳舞嘅林英雄都好cute cute
希望Ditto入2023年嘅list

btw 係Hype Boy, NewJeans, Lim Young Woong

International Pick - JPN & KOR TOP 5 Albums

《BADモード》宇多田光
...
ed8671ed 發表於 2023-1-22 22:46

兩隻韓專都好好聽 希望2023年兩個單位都會出到大碟

改了
睇佢音放跳Rainbow真係笑出嚟

NewJeans幾好 應該會追下
我而家主力會追嘅得STAYC  ...
ed8671ed 發表於 2023-1-22 23:21

我都好鍾意STAYC 不過心目中仲未有歌超越到ASAP 下個月有新歌了 好似係Poppy韓文版
好有愛仲追緊gfriend 我而家仲好有heart追嘅得17, KARD同Oh My Girl