返回列表 發帖
鏡都係時候碎了 唔團結 無化學作用 我寧願睇領 人地至少齊好多 (心同舞都係)
該拍戲既拍戲 該綜藝既綜藝 該唱歌既唱歌 該退休既退休
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

支持gin Lee master class 熒光

恭喜Dum Dum冠軍!
我呢星期回家所以都聽多咗每週推薦 好大感觸
份詞真係填得好好
不要怕 可知有我愛我嗎

1變5 5變12
來到這禮拜更加諷刺

MIZA by UGU

原來mizu/miza就係careless打錯,會主動順便執
愛是2.0就唔係careless,希望你地自己double check

oh well ...
Wonders 發表於 2023-4-1 22:20

希望我打 愛是… 2.0 (feat. 好青年荼毒室) 唔會為計分員帶嚟太多麻煩啦
佢個個禮拜都咁好心幫我執好先input入張spreadsheet,你知啦其實唔係佢責任嚟㗎
最衰都係條臭四啦,改埋啲咁既歌名,搞到人地要做多樣嘢,要好多effort㗎嘛執一執

雖然我已經冇睇共和榜好耐,但做計分員係一件要花好多時間而成個過程又非常乏味嘅事,點都冇做榜主咁好玩,希 ...
SugarFree 發表於 2023-4-2 15:22

無人用支槍逼住佢做,如果好花時間同覺得乏味大可以唔做

Mirror第13位成員 墊底聲

妹妹又贏姐姐

4>2>4好勁

原來Anson Lo既pronouns係 they/them

企好 企唔好
on07111 發表於 2023-9-9 11:41

睇走勢已經係至尊

臭雞又上唔到

咁支持心穎
係咪睇咗佢篇訪問
梨胃言 發表於 2023-12-23 20:28

支持心穎既人都會有報應

臭四粉好惡毒
上首歌上咗7個禮拜,唔知會唔會新人獎三甲呢?

同埋發現榜主好愛黃姓歌手{:1 ...
米色蘇 發表於 2023-12-24 06:06

唔毒得過啲淫娃 想搞到人抑鬱復發
支持心穎既人臨尾都會好淒涼 不得善終