返回列表 發帖
睇IG 有跳舞 有舞打場口、好期待。
Life was a willow and it bent right to your wind.

女金定至尊
iamgod 發表於 2023-1-11 21:00
女金+至尊歌+至尊碟

希望最少有 IDK 敢 下一位 水準
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

球記一直唔畀 Gin 用 Wyman 詞? Wow she looks pissed off

Dum Dum 走型格跳唱 Gin Gin 好大野心 ...
boy4dudes 發表於 2023-1-11 21:11

HONG KONG Dua Lipa is coming to town

Gin又謂自由度高亦是她簽約的原因之一:「新公司畀好大好大嘅自由度我,特別係音樂、形象上面,完全係100% ...
kenneth 發表於 2023-1-11 18:06

呢個解讀笑死
又,黃偉文 IG post 有呢段:「然後我說,我最想為你寫首慢歌,但目前,她覺得最恰當的,是首中快板,於是,我們決定了,至少會生兩件
到底而家係歌手主導造歌定滿足填詞人私慾
願你在那個讓我掛念的少年時代裡,永遠自由任性地笑與哭

英皇 order 左新聞

呢個解讀笑死
又,黃偉文 IG post 有呢段:「然後我說,我最想為你寫首慢歌,但目前,她覺得最恰當的, ...
Fine 發表於 2023-1-11 21:41

係滿足903
在這畢生不滅 無極的狀態

英皇 order 左新聞
boy4dudes 發表於 2023-1-11 21:47

又可以話Ginlee係流量秘密

https://eeg.zone/#/artist

Gin's pic is below 泳, next to 馬. 嫻姨最 bottom

Gin's pic is below 泳, next to 馬. 嫻姨最 bottom
boy4dudes 發表於 2023-1-11 22:02

英皇四姐
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

到底而家係歌手主導造歌定滿足填詞人私慾
Fine 發表於 2023-1-11 21:41
Depends 上歌手紅唔紅大唔大粒星. 例如 MIRROR 個三件係主導造歌, YY 都要跟 order 填詞 (e.g. Master Class, Megahit, My Apple Pie). 唔紅個 d
歌手如果 YY 肯填 lur 飯應 (滿足 YY 私慾).

英皇四姐
Humeny 發表於 2023-1-11 22:05
0 (神檯) 嫻姨
1 捲
2/3 Sa 嬌
4 煎
5 泳
6 馬
7/8 dllm G.Lady
9/10 Elly Macy

點解重有羅力威嘅?唔係完咗約咩?

感覺英皇有能力收到d 好既demo
Gin 終於有機會有多幾首好歌

見到標題有「英皇」同「瞓」就好擔心幸兒
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

富貴男友好貼心
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

幾個鐘後有2.0聽了
唔使再聽IDK

容祖兒都有首國語Dun Dun Dun
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

回復 69# 風見志郎

Gin Lee加入英皇大家庭後,一眾師兄、師姐大表熱烈歡迎,天后容祖兒表示:「好高興Gin加入大家庭,好開心公司又多一名猛將。我都好欣賞佢,我都有留意佢嘅歌㗎。」張敬軒則說:「好開心Gin加入公司,之前一直都冇機會合作,依家可以諗吓大家有咩crossover,我知佢平時都有作曲,希望將來有機會唱到佢寫嘅歌。」而古巨基同樣望和小師妹有聯乘:「我覺得Gin係一位好有才華嘅女歌手,除咗唱歌好聽、自己仲識得作曲,好開心佢嘅加入,希望有機會合作。」蔡卓妍最有愛,她謂:「希望佢嚟到公司可以感受吓我哋大家庭嘅溫暖,公司多一名實力唱將加入梗係開心啦。」

聽了首單預告,感覺不妙

回復 71# VitoVibes

Gin lee係鍾意跳大媽風格老舞

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

唯獨 煎后 果張冇邊框但點解 美立 挪威 高過佢?

唯獨 煎后 果張冇邊框但點解 美立 挪威 高過佢?
hkbaby 發表於 2023-1-12 18:13

gin lee地位同美馬同美粗一樣,齊齊做暗星
Gin Lee 造型娘歌曲悶人又flop歿了