返回列表 發帖
其實段嘢我只係copy某個留言再改少少
梨胃言 發表於 2023-1-13 11:10

你COPY 人地都要肯定內容岩 不過算啦 連呢首你都話OK  我覺得你D MUSIC TASTE 都DUM DUM         有人講得岩 CM 真係對人不對事 呢首仲差過GITTERFALL  但比你地吹捧成咁   我開始質素COOL HOT HIT D 票數
          總之一句講曬 呢首DUM  DUM 仲衰過佢環破時期任何一首歌
講個笑話比你聽: 泳兒攞女金

idk原來都幾好

係咪delete左個位
on07111 發表於 2023-1-13 11:15

本身段嘢係講某種老朋友

其實段嘢我只係copy某個留言再改少少
梨胃言 發表於 2023-1-13 11:10

你呢位頭號 Gin粉, 仲唔快啲copy & paste 你嘅專用template 去幫幸兒造勢

如果係年輕詞人填詞(比如鍾說)效果會好好多 出來嘅形象可能會型啲

你呢位頭號 Gin粉, 仲唔快啲copy & paste 你嘅專用template 去幫幸兒造勢
GaracyTan 發表於 2023-1-13 11:25

專用template係咪報分 依家314分

GaracyTan 發表於 2023-1-13 11:25

依句好似係A會員
下次都係唔曲線

專用template係咪報分 依家314分
kel_kelvin 發表於 2023-1-13 11:28

已經高分過 敢
2020 敢 之後經典金曲
告別煤氣燈 5月中 閃爍登場

idk原來都幾好

係咪delete左個位
on07111 發表於 2023-1-13 11:15

段字咁有個人風格都認唔到

段字咁有個人風格都認唔到
Yan 發表於 2023-1-13 11:30

以為係小賢d派台歌會出現的留言ma

以為係小賢d派台歌會出現的留言ma
on07111 發表於 2023-1-13 11:34

某種老朋友我好似投咗4分

幸兒咁鍾意深夜買view

你COPY 人地都要肯定內容岩 不過算啦 連呢首你都話OK  我覺得你D MUSIC TASTE 都DUM DUM         有 ...
洗衣王國130 發表於 2023-1-13 11:20

公道講句,係好聽過敢同IDK
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

果然係天后 一出歌CM咁熱烈
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

好洗腦 肯定就是你 WoWWoWWoW
不過更琪待美祖出祖式快歌
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

極其失望,詞曲編唱都很差勁, Gin Lee的英皇首單明顯不符合我的預期。

突然諗 不如903開啲速冠dd 可以聽第二plug年度之作
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

公道講句,係好聽過敢同IDK
Humeny 發表於 2023-1-13 11:48

品味的事 我只能說  高低不同   
      但IDK 一定好過呢首DUM DUM

光頭填咗啲咩出嚟不斷wow wow wow
mictong 發表於 2023-1-13 01:02

個LOSER詞好難聼
投5分
樂壇好需要Gin Lee
尊重她肯試新野挑戰自己
對蛋記有D可疑
如果做到碟有DEAR SECRET呢個質數就好啦
希望2024年有得開紅館

其實聽聽下首歌真係好洗腦
如果Gin 之前既問題係令人冇咩好深刻既印像
咁呢首其實係做得成功架喎
我成朝個腦都係「肯定就是你」
心諗知啦係你啦

要聽多幾次再作評語
煎煎有啲位唱得好用力
變咗好un 耳
再將我相信的如煙火般綻放

聽多幾次好聽咗,5分(其他人唱嘅話會俾2分)

覺得呢首有D位好似阿嬌歌手 心多
可以玩 mashup
心多好好聼

認同越聽越好聽
某人聽開走音歌手 唔夠good taste

容小姐返大灣區唔洗番黎
蛋記力捧新英皇一姐
再將我相信的如煙火般綻放

我成朝個 ...
victor1991415 發表於 2023-1-13 13:11

之前大眾嘅印象應該係很堅強 很堅強 很堅強 如果目標係入腦嘅話很堅強都叫做得成功

WOW WOW WOW 前前想出首快歌呢個想法絕對係同呢首歌名無分別
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

我成朝個 ...
victor1991415 發表於 2023-1-13 13:11

笑咗  「肯定就是你」呢句有聲
我個腦都有呢首歌嘅聲.... 好恐佈啊

笑咗  「肯定就是你」呢句有聲
我個腦都有呢首歌嘅聲.... 好恐佈啊 ...
MCmatt 發表於 2023-1-13 13:38

真•神曲

我成朝個 ...

啱呀 快歌就係需要呢種效果
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

聽返荃色胸奸算
離不開 留不低

向公司一姐前Private IG名致敬

真•神曲
on07111 發表於 2023-1-13 13:41

「肯定就是你」只會一直名留青史 李做到鳥!

真•神曲
on07111 發表於 2023-1-13 13:41

支持新簽名

支持新簽名
kel_kelvin 發表於 2023-1-13 14:34

希望AK JL合唱

天后肯定就是你 5分
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

終於發覺原來 Mr. Stranger 都唔係咁難聽
支持盧盧
kwanie 發表於 2023-1-13 09:14

Mr Stranger好聽啲lol

mv好過歌曲本身。
5分,歌唔係好差,加多1分支持Gin今年單手拎女金。
要放開你 才隨時能掛念你

回復 87# kwanie
對於eeg個觀感唔會差得過對環球掛?
『長路再冷,微笑尚暖』

好尷尬

首歌勁難聽,逼自己聽左10次,都係覺得難聽,唔明點解咁多5fun
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

首歌勁難聽,逼自己聽左10次,都係覺得難聽,唔明點解咁多5fun ...
我等我在 發表於 2023-1-13 15:25

辛苦李了

我覺得你會被WoW WoW WoW 占據個腦

首歌勁難聽,逼自己聽左10次,都係覺得難聽,唔明點解咁多5fun ...

Love it! wow wow wow
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

就快穿60%
走勢同同公司-O-O啲歌相反

就快穿60%
梨胃言 發表於 2023-1-13 15:41

頭先100個人投 5分有65% 然後連續5個人唔係5分

respect!

就快穿60%
梨胃言 發表於 2023-1-13 15:41

預左係IDK走勢

預左係IDK走勢
on07111 發表於 2023-1-13 15:47

天后通常都差唔多
Tomorrow 68.18%
我的波利海妮婭 63.58%
還有事情可慶祝 62.75%
Dum Dum 61.90%
無人島 60.00%
辛苦你了 58.21%

回復 89# gordon0807

都要蛋公司肯捧就係,望吓美Aiiiiiiii
反OT: 份詞有啲急住起貨亂填既感覺
定係光頭見第一plug 唔係自己想填既慢歌就交行貨

不過首歌冇講到咁差,但都真係會諗起 IDK

蛋公司要谷 Dum Dum,點會都不停曝光既,黎緊 Chill Club 推介可能又狂播

天后通常都差唔多
Tomorrow 68.18%
我的波利海妮婭 63.58%
還有事情可慶祝 62.75%
Dum Dum 61.90 ...
梨胃言 發表於 2023-1-13 15:58

迦仲未出嚟.....?
女華勁啊.....

所以 CM 的主流意見 未必可靠 我甚至認為同佢相反先至係有品味  呢兩日見呢度狂讚首歌GE 人  覺得係平行世界