返回列表 發帖
idk=阿拉伯市場2.0
甩咪=甩褲2.0

誰性技術擊倒 誰人能做到
John 發表於 2023-1-14 21:27

yumi低八度唱歌 gin可以高八度讀歌
2020 敢 之後經典金曲
告別煤氣燈 5月中 閃爍登場

唔係講笑 今次個MV好有replay value
睇咗十次有多
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

睇咗十次有多
JasOh103 發表於 2023-1-14 21:44

Me2 view數升得好有道理
加上好多有馬來西亞嘅觀眾
堅一搏殺個勢強到不得了
Not only cm this time
講緊係全港計

睇咗十次有多
JasOh103 發表於 2023-1-14 21:44

十次咁少?
Gin粉刷緊views

2023年第一首神曲!
絕對係五分!
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

2023年第一首神曲!
絕對係五分!
616.1314 發表於 2023-1-14 22:24

5 分? 係你定我要驗耳?
講個笑話比你聽: 泳兒攞女金

洗衣王國130 發表於 14/1/2023 22:58

你啦,覺得IDK好聽啲

洗衣王國130 發表於 2023-1-14 22:58

159人投票
當中過半 94人都要驗耳啦
得未?

英皇捧呀GIN好過祖國啦 5fun

十次咁少?
Gin粉刷緊views
qwerzx 發表於 2023-1-14 21:51

可能刷view刷左千次
不過得10次係真心睇 其他都係掛機
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

單選投票, 共有 160 人參與投票

兩日嘅投票人數已經多過虛榮…

可能刷view刷左千次
不過得10次係真心睇 其他都係掛機
John 發表於 2023-1-14 23:46

我堅絕對值得更多

單選投票, 共有 160 人參與投票

兩日嘅投票人數已經多過虛榮…
kel_kelvin 發表於 2023-1-14 23:47

沒有Gin Lee 香港樂壇一沉不起….

收貨啦, 唔係出"爆了"level 已經好好

我播完個mv一次,個iPhone芒就自己爆咗…
而家搭緊車去Apple store度整…

1分!
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

如果chillclub上得切兼冠得切(三月頭截數)
英皇勢力保唔保到dumdum有十大?
如果齋上到三甲都可以投票女歌手三甲獎

2日已大幅拋離 IDK 的VIEW

6頁了 真cm最女
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

1分! ...
HOTMAN 發表於 2023-1-15 00:02

連iPhone都頂唔到WoW WoW WoW氣勢
去叮囑Apple store staff睇嗰100views做break test先好比返你
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

6頁了 真cm最女
MCmatt 發表於 2023-1-15 06:58

2023要滿貫

洗衣王國130 發表於 2023-1-14 22:58

你應該要驗腦先幫到你

成首歌除左 肯定就是你 同 wowwowwow 之外,其他都聽唔到唱咩

幾日就ko肥貴妃

903 呢個星期喪播呢首歌wor 高位上榜嗎
哥本哈根的另一個我 81+3

903 呢個星期喪播呢首歌wor 高位上榜嗎
SamWaiHung 發表於 2023-1-15 11:19

同idk一樣
淨係鍾意一個星期

其實dum dum 都唔好得去邊
洗衣王國130 發表於 2023-1-14 21:36

dum dum 起碼有記憶點 其實都唔算差

1分! ...
HOTMAN 發表於 2023-1-15 00:02

我都爆了 是保護貼芒

你應該要驗腦先幫到你
賴爽 發表於 2023-1-15 09:16

大家咁話啦 話容祖兒快歌係蔡依林級數 又真係幾費解

dum dum 起碼有記憶點 其實都唔算差
hkwilliamsiu 發表於 2023-1-15 12:04

呢首歌擺明唔掂喎 ! 除左 肯定就是你 同wow wow 請問有咩記憶點?
          你唔好附和啲 英皇打手啦 ! 你啲品味急跌成咁 ?
              咁你之前話 我的波好聽 同呢首比 喜歡邊首多啲 ?

成首歌除左 肯定就是你 同 wowwowwow 之外,其他都聽唔到唱咩
Anlaiz 發表於 2023-1-15 09:50

其實係  但洗腦到不行

大家咁話啦 話容祖兒快歌係蔡依林級數 又真係幾費解
洗衣王國130 發表於 2023-1-15 12:13

咁落力狙擊英皇女歌手?
肯定就是你!

咁落力狙擊英皇女歌手?
肯定就是你!
qwerzx 發表於 2023-1-15 12:58

你依家先知 ? 我一向係英皇hater , 由反 祖兒 到 泳兒 再到倖兒 !
        但以事論事, dum dum 難聽到一個點 !  集爛膠x 於一首歌 !

認真,除左:
"慳電就是理,再致電就是故計" 之外,
一句都聽吾到

認真,除左:
"慳電就是理,再致電就是故計" 之外,
一句都聽吾到
hkbaby 發表於 2023-1-15 13:49

咪就係爛歌一首囉 呢度吹捧首歌 我估係英皇請打手 都無乜人吹捧首咁嘅歌

咪就係爛歌一首囉 呢度吹捧首歌 我估係英皇請打手 都無乜人吹捧首咁嘅歌 ...
洗衣王國130 發表於 2023-1-15 13:53

講反鄉音,星夢台 美媺 安首本份2.0 幾乎可以甩晒, GIN后唱左10年都未太大進步,真係有D 失望

講反鄉音,星夢台 美媺 安首本份2.0 幾乎可以甩晒, GIN后唱左10年都未太大進步,真係有D 失望 ...
hkbaby 發表於 2023-1-15 13:56

你上YT 聽下其他人cover dum dum , 有個女人唱得仲好過Gin Lee ,, 咬字清晰又有勁度
       Gin Lee 仲話天后 去唱國語算吧啦 !

我尋日幫朋友手湊6個月大嘅bb女,期間聽咗10次首歌,
今日早晨,個bb開始係咁扮狗吠「汪汪汪」,
佢老母問我咩事,我知其實佢唱緊wow wow wow,但我唔敢講
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

講反鄉音,星夢台 美媺 安首本份2.0 幾乎可以甩晒, GIN后唱左10年都未太大進步,真係有D 失望 ...
hkbaby 發表於 2023-1-15 13:56

我都失望呢個post見到拎美媺?黎比,唔同level喎 ,佢日常廣東話(語氣發音用字各樣)都講唔好

Dear Secret 廣東話字唱得超好,然後你話十年無大進步

就快過隻隻
幸福門 770分
虛榮 706分
侘寂 675分
美男子與香煙 655分
Dum Dum 653分
雙雙 651分
天地一沙鷗 576分
剛好 570分
一加一 512分
開燈。熄燈(熄燈版) 503分
玫瑰的故事 490分
========= (10+01) =========
月球下的人 478分
很堅強 460分
自我感覺還好 442分
獨一無二 432分
風靡 430分
開錯燈 404分

就快過隻隻
幸福門 770分
虛榮 706分
侘寂 675分
美男子與香煙 655分
雙雙 651分
Dum Dum 613分
...
梨胃言 發表於 2023-1-15 14:33

原來係神曲唔係講笑

笑咗 搵件谷針溦嚟比
Gin咬字正過佢好多囉

btw開始幾鍾意第一句
有種女王駕到嘅感覺

我都失望呢個post見到拎美媺?黎比,唔同level喎 ,佢日常廣東話(語氣發音用字各樣)都講唔好

D ...
愛我別走 發表於 2023-1-15 14:32

但佢呢隻歌令人聽吾明歌詞都係事實泥,或者代表佢吾岩唱快歌  BTW 我吾係HATER,聽聲係OK ,但加埋歌詞真係搞吾掂,我俾左3分

原來係神曲唔係講笑
JasOh103 發表於 2023-1-15 14:41

頭十最難聽嗰首

頭十最難聽嗰首
梨胃言 發表於 2023-1-15 14:50

頭十唯一一首快歌
成功了

就快過隻隻
幸福門 770分
虛榮 706分
侘寂 675分
美男子與香煙 655分
雙雙 651分
Dum Dum 613分
...
梨胃言 發表於 2023-1-15 14:33

有玫瑰的故事 ,但無Falling 一人回家
Harvard都不可教導

有玫瑰的故事 ,但無Falling 一人回家
Garfield 發表於 2023-1-15 14:53

CM好多Eric Kwok stan

你上YT 聽下其他人cover dum dum , 有個女人唱得仲好過Gin Lee ,, 咬字清晰又有勁度
       Gin Lee ...
洗衣王國130 發表於 2023-1-15 14:00

YT暫時得一個女人cover,
https://youtu.be/VKJJZaL4lVM

你到底有沒有聽過架,呢個唱得好過Gin? 大老呀反還反,比d似樣嘅原因啦

近排唯一狂loop嘅歌 美霏byebye
>3<

同大肆慶祝一樣吵耳
2020 敢 之後經典金曲
告別煤氣燈 5月中 閃爍登場

聽 Miss Fiona 好過!