返回列表 發帖
亂估...... 可能之前有問過其他三位人兄, 然後應承會 say no to 幫大陸香港歌手造歌 (e.g. 二man, 人瑞, 春 ...
boy4dudes 發表於 2023-1-14 11:54

但自己簽環球? 唔好啦
如果eason肯搵佢地合作/做歌 lur飯應添啦
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

Team JL -1
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

都唔出奇 不過咁隊band spirit原來咁化學 一掂即散 咁不如而家散咗佢算 等大家各自有得重新嚟過 ...
leroyjaime 發表於 2023-1-14 10:25

如果話仲有啲野係積累嘅
我就估係同之前首歌派左無rap version有關
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

如果話仲有啲野係積累嘅
我就估係同之前首歌派左無rap version有關
LushKillYourMus 發表於 2023-1-14 12:52
I'll Be Fine 同 I'm Sorry 本身無 Rap Version. 願意等你 好似有另派 Rap Version.
Fab Four 四年後殘留完全 no one cares 嘅 Oscar Tao 同 Kerryta

I'll Be Fine 同 I'm Sorry 本身無 Rap Version. 願意等你 好似有另派 Rap Version.
Fab Four 四年後殘留完 ...
boy4dudes 發表於 2023-1-14 15:36

仲有JNY
Oh~Wo~Yeah~~~
Wk36 1-6 花見之酩 2-4 一了百了 3-2 日常事故劇場

Fab Four 四年後殘留完 ...
boy4dudes 發表於 2023-1-14 15:36

因為環球力捧新血!P1X3L Mike Gary石山街樂壇起風雲
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

因為環球力捧新血!P1X3L Mike Gary石山街樂壇起風雲
on07111 發表於 2023-1-14 16:11

想知Gary去左邊
最愛林家謙❤️

想知Gary去左邊
路易 發表於 2023-1-14 18:00

流放邊疆,北上拍劇賺人仔
Oh~Wo~Yeah~~~
Wk36 1-6 花見之酩 2-4 一了百了 3-2 日常事故劇場

想知Gary去左邊
路易 發表於 14/1/2023 18:00

本身應該都係因為Alan tam先簽

亂估...... 可能之前有問過其他三位人兄, 然後應承會 say no to 幫大陸香港歌手造歌 (e.g. 二man, 人瑞, 春 ...
boy4dudes 發表於 2023-1-14 11:54

如果真係咁,我好respect另外三個成員
and you can hold me like he held her~and I will fxck you like nothing matters~

似有人勾二嫂
好心荷蘭番茄咪再衝出嚟 _ 啦
成_日喺度嘈嘈嘈

咁講又唔出奇
可能有人想搭路上大陸 其他三個唔跟就散band
JayantL 發表於 2023-1-14 01:42

熟知佢哋人物性格嘅就冇可能講得出呢句說話
嗰個係天衡喎

似有人勾二嫂
iamhei621621 發表於 2023-1-15 09:54

我都覺, 唔會唔突然, 話散就散

JUICY, 想知內情

咁都叫做錯嘢?Jer都用SM作曲,鏡又未繼續搵大錢…
Life was a willow and it bent right to your wind.