返回列表 發帖
隨便一拉上去都好多唔同分可以投
但係都要有心揀個1分嚟投
在這畢生不滅 無極的狀態

當年唔明哥哥點解咁紅嘅人今日都唔會明AL多fans
NobodyElse 發表於 2023-1-28 23:24

Wow wow wow

平時陰啲陰啲幫AL講好說話
而家突然 triggered 曬 好搞笑

歌就唔需要同哥哥比
但係捆綁式情緒勒 ...
WZA111 發表於 2023-1-30 19:43

一踏入兔年, cm神徒就輕易超越咗cm hellosss

請問edan粉你wow乜嘢?自己走嚟對號入座?

原來你就係當年歧視哥哥、網絡欺凌佢
今日又繼續對其他歌手做 ...
NobodyElse 發表於 2023-1-30 19:30

介紹你睇#539條片

原來wow wow wow係歧視、網絡欺凌、人身攻擊 睇黎Gin Lee好惡毒
69h 發表於 2023-1-31 10:23

Gin Lee係隊友粉

Gin Lee欣賞姜濤Ian唱歌風格

想聽AL唱 人崇優都不算錯

以後傳媒和CM會員在報導樂壇教主AnsonLo的負面新聞之前,應衡量後果輕重 ...
SugarFree 發表於 2023-2-1 16:40

但明明人哋段送機新聞乜都無寫 唔知佢邊隻字解讀到負面意思
下次post之前要睇吓鏡安法自我審查

ian粉都好意思話人歌悶笑咗
串燒控 發表於 2023-1-27 11:36

評人定評歌,果然係自由心證

禾主啲live好穩定呀
穩定地差
荷蘭番茄 發表於 2023-2-2 18:41

2. 器材set 得唔好

3. 轉唱法

5. 把聲有感染力

6. 把聲好獨特

9. 佢唱歌已經比起跳舞好

10. 要搵個唱歌+跳舞都掂既歌星你估禁容易咩

11. 不如你自己出黎唱ar

12. 年紀大機器壞

13. 咪傻啦 支咪壞左咋

16. 岩岩先拎完大獎, 比d時間佢la

17. 果晚得9 度咋, 咁凍張學友都唱得差la

18. 我堅持岩岩係無走音!!!!!!!!!!!!!!!

19. 佢玩聲ja

20. 無計啦佢要湊仔

21. 佢其實唔錯..不過今次真係揀錯歌

22. 唱歌幾好聽,,,有唱功,,,比起依家d歌手(新人)真係多多聲

23. 蘿蔔青菜,各有所愛

24. 人多發揮唔到

25. 佢著錯衫咋

26. 係條片"停"左下 質左一質 無走音呀 你挖下對耳 唔該=_=

27. 走左少少音 不是走音 ok?

28. 走音又點姐,吹咩,走唔起咩,你葡萄就葡萄啦,有感染力就得啦,走音唔走音跟本唔重要

29. 係因為入錯o左歌,所以笑到走音, 之前係萬世已經講過

30. 其實係隊band俾錯music

31. 佢應該係未開好聲

32. 真系比個琴手玩死..

34. 走乜音姐 後面個琴彈錯, 你班蛋散隻耳都唔知咩構造

35. 點都好~~我都係會咁鐘意呀

36. 個琴手彈錯姐-_-你地唱呀不如!!1

37. 走音又點?學習下發掘人地優點,,吾好成日討論人地d缺點

40. 其他歌手都走音..又唔見你post埋佢地出黎

42. 走音係人之常情.. 你唔會走音咩

43.你唱唔唱到呀?唱唔到唔好話佢

44.呢種係和音演唱方法黎架~

45.我就唔信巴伐落提未試過走音la

47天氣太凍姐

48.佢流汗咋

49.佢腳震咋

50.之前食錯野

幾時做咗爸爸
on07111 發表於 2023-2-2 20:09