返回列表 發帖

許廷鏗良心發現半裸出浴, 終於到咗開始賣肉嘅年紀!

許廷鏗北海道大解放 - 半裸出浴照驚現神秘三角

許廷鏗(Alfred)早前飛到北海道出席保險公司活動,並擔任演唱嘉賓,他亦趁有空檔在當地多留幾天享受一個白色假期,期間更巧遇好兄弟吳林峰。過去惜肉如金的他今日在IG公開多張溫泉照,其中一張更見到Alfred非常放鬆,不但隱約見到他雙腳微微張開,重要位置更出現黑色三角,引得不少網民表示「放大咗嚟睇」,就連鄧小巧也留言說︰「我承認我有放大張相仔細觀望。」

藍奕邦︰去到賣肉年紀

由於Alfred今次的性感尺道非常大,所以不少網民為求看清黑色三角位置,不停放大,更笑謂「我放到起晒格」。藍奕邦見到照片之後,留言說︰「你終於到咗……當年我開始賣肉嘅年紀。」有網民就回應他說︰「佢咁多肉,有排賣 !」

Link

感想1: 北海道大解放暗示零鏗後門大解放?
感想2: 又關 Bitchy Aunty Pong 事?

好好肉地
乾一罐冰汽水

想知邊個幫佢影多D

是咪傳說中嘅肥壯

肯定大把人狗衝
利申:唔係鏡粉

夠薑企起身丫
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

其實影出嚟真心比想像中瘦好多
Sorry!!! 大家唔好爭,林家謙係我男朋友

日式豚肉鍋
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

同吳林峰浸浴???

最肥先黎賣

其實影出嚟真心比想像中瘦好多
CyrusLing 發表於 2023-2-20 18:53

唔知P咗幾耐

如果啱啱出道嗰陣影係咪正D

好大
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

應該幾有料

好大
風見志郎 發表於 2023-2-20 21:41
咩大先

無料扮四條
Life was a willow and it bent right to your wind.

0吸引力

如果啱啱出道嗰陣影係咪正D
星夢情真 發表於 2023-2-20 20:35

在這畢生不滅 無極的狀態

He can keep it

咩大先
liwaynejason 發表於 2023-2-20 22:33

年紀
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

係咪P圖啊,比想象中瘦

歌迷對他的fantasy都沒有了
you can kiss a hundred boys in bars~shoot another shot~try to stop the feeling~

是咪傳說中嘅肥壯
mychart- 發表於 2023-2-20 18:16

某啲角度ok

短, 但算幾粗 幾隻手指

好多肥肉,肯踏出第一步係好事
希望陸續有來
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

好好奇欣宜係咪經常觀賞佢個body

D角度拎得幾好 對比大陰影勁
睇落無想像中咁月巴

好好奇欣宜係咪經常觀賞佢個body
fancycar 發表於 2023-2-21 11:05
應該係 in exchange 自許紀錄美肥可能係大股東 零鏗34歲生日冲涼時迫住接欣宜賀壽視像:呢條女癲㗎

https://ol.mingpao.com/ldy/showbiz/latest/20220429/1651232492282/%E8%A8%B1%E5%BB%B7%E9%8F%9734%E6%AD%B2%E7%94%9F%E6%97%A5-%E5%86%B2%E6%B6%BC%E6%99%82%E8%BF%AB%E4%BD%8F%E6%8E%A5%E6%AC%A3%E5%AE%9C%E8%B3%80%E5%A3%BD%E8%A6%96%E5%83%8F-%E5%91%A2%E6%A2%9D%E5%A5%B3%E7%99%B2%E3%97%8E

係咪得我覺得好正

純構圖而言係影得幾靚
人潮在 追趕生活 剩下我倆
躺廢痛快一場

小心艾粒又用嚟話鏗鏗同你浸溫泉呀!

零鏗真係開始做自己啦

1:02 話想睇 Roberto (馬檇鏗) 胸肌

支持好似Sam smith 咁放飛自我

零鏗真係開始做自己啦

1:02 話想睇 Roberto (馬檇鏗) 胸肌
boy4dudes 發表於 2023-2-21 18:47

好肥膩。。

賣肉係咪斷斤稱咁解

回復 18# losyes

嘩 犀利 點搵到架

賣肉係咪斷斤稱咁解
edwardngwy 發表於 2023-2-22 09:21

mean but i like it

回復 37# boy4dudes

thanks quite cute tbh...his eyes are very close to each other? lol