返回列表 發帖
有指 JJ 一直以為邀請了 MIRROR 全體成員擔任嘉賓? 全體成員? Really?

JJ 工作人員 sent 邀請時發緊夢? 定 ...
boy4dudes 發表於 2023-3-20 16:25

甘可能人地台灣人真係吾覺得Mirror 天團好紅呢 至少香港好多人又真係識係同sa 合唱果首 小酒窩,甚至橫跨東南亞。

marked
風見志郎 發表於 2023-3-20 17:08

本小氣薄呢?事實上,人氣: JJ>Mirror,點解吾認清事實?
唱歌上,1個贏晒12個啦

其實 JJ 係新加坡人

Shout out to Stefanie, Tanya and Singapore Kenny (Khoo), not Philippin ...
boy4dudes 發表於 2023-3-20 19:56

我知,特登睇過資料話係 新加坡籍台灣男歌手。

成件事最癲係ian、花viu、鏡粉竟然覺得,一個鏡仔就夠班去同金曲歌王合唱
我冇買飛都知JJ紅咗華語 ...
CircleXoX 發表於 2023-3-20 18:22

如果事主係Lady Gaga ,仲係米一個Ian 就足夠?Sorry, An 盧 美濤 代表作我會識1-2首,但Ian 我自己真係聽過,但一首都吾記得,只係印象佢把聲好悶冇特色。

派得一件ian去,仲要唔係最紅嘅兩件真係講幾句雞腸就當自己衝出咗國際咁
係得JJ呢啲級數嘅先唔怕 ...
CircleXoX 發表於 2023-3-20 23:48

最好笑D 鏡粉當正佢地天皇巨星,問人JJ 何得何能請FULL TEAM 。  鏡粉又笑人咩俾一個人錢,妄想請晒12個。
但有冇腦稔下人地正式亞洲巨星吾係俾吾起錢,而係覺得佢地偶像吾值呢?

鏡點都係輸家
一方面就算有人食死貓道歉,都有網絡人士抽水話係被彈鍾

何況係已道歉情況下,鏡粉去jj ig ...
Cath 發表於 2023-3-21 09:03

真係好心佢地啦,撩事鬧非,要搞到全球犯眾憎先安樂。當正自己偶像世界第一,真係厚顏無恥
吾知佢地班人心目中12條友係米高level 過Lady Gaga,BTS ,Mariah Carey (MC)?

12個人已經霸咗頭12位
JJ 最多排13
on07111 發表於 2023-3-21 09:04

可能動搖緊 披頭4 世一地位,人地只有6億銷量,相信12條友好快追到

乜請嗰堆人要畀錢㗎!?
kenneth 發表於 2023-3-21 02:15

FB 鏡粉話佢地價值不菲,天價。

反鏡嘅帶緊風向就真,件事明顯就係雙方溝通有問題,演唱會方臨時彈鐘
筆帳點都唔會算到鏡身上啦  ...
myrichardac 發表於 2023-3-21 07:20

其實點解甘多反鏡,都同好多鏡粉平時對其他歌手ge 所作所為有關,一有人吾認同就火力全開破轟人地,自然人地其他歌手fans對鏡反感。

人哋畀機會你演出重想點?
有前科而言對佢哋有安全疑慮都好正常
曾經獲得邀請都應該要有感恩 ...
kenneth 發表於 2023-3-21 09:37

其實同JJ同台已經賺左好多,人地紅遍亞洲,間接幫你宣傳。班鏡粉仲井底之蛙仲話人俾吾夠錢,仲大聲夾惡

好癲 一條鏡唔夠班被彈鐘,viu跌咗落地想揦返拃沙

pr稿講成係ian主動走人,仲順勢幫佢煲埋義氣形 ...
CircleXoX 發表於 2023-3-21 21:08

如果人地正式交代詳情,甘點算?

鏡仔攻台失敗
stephybest 發表於 2023-3-21 23:57

人地話要進軍國際市場,台灣就冇所謂啦期待佢地下首英文SINGLE 可以FT. LADY GAGA /ARINGA GRANDE,反正大家都甘紅。

上微博熱搜五
myrichardac 發表於 2023-3-22 17:37

太好了,打開左內地市場,應該可以好快上春晚

環球不了

支持12件搵Dove Cameron/Tate McRae果堆Team Sony新人Ft. ...
FoldCC 發表於 2023-3-22 17:45

不如搵REBECCA BLACK 啦,整首SINGLE 叫 SUNDAY

由始至終只係鏡粉打飛機
lemontea1069 發表於 2023-3-22 11:31

吾準你甘講,你吾接受現實姐。人地話晒都全球俊男排第5

字都串錯,原來真係台灣冇人識
電腦LAN 線就識

JJ 以往嘅嘉賓 都係 周杰倫 蔡依林 級數,以為一個ian就夠資格做佢嘉賓?
就算當年Sammi請,請嗮成team人, ...
wzx0825 發表於 2023-3-24 10:19

真係SEVEN 出到海外去了,俾人笑啦依加 仲話要咩發揚港樂。貽笑大方

有咩偶像就有咩fans出咗香港邊個識你ian鏡
CircleXoX 發表於 2023-3-24 16:08

最好笑上面話好清楚條2打6吾會隨便unfollow 人地然後第2個回覆又話自己五係fans

Ian所作所為好低B
好感直線下降
justin 發表於 2023-3-23 02:17

俾fans 影響就真。n年前見到個米線廣告,只係覺得話:呢個男人個樣如此平庸,係米路人泥? 點解會搵佢賣廣告?

但當時冇任何負面感覺。
但後來班 鏡嬋 盲推後,覺得非常反感。
會五會我去到佢地年紀都鐘意埋一份?

歌如其人,平庸
CircleXoX 發表於 2023-3-24 16:38

天后中的天后菠蘿鷄中得菠蘿
平庸中的平庸

自我膨脹
風見志郎 發表於 2023-3-24 17:14

美濤可以另計,佢好少少。但真係,香港10個有9個中/大學生都好樣過佢地11條友。都吾知點捧出全球百大俊男出來

下弦ig過萬comments,最紅係今次
多得班鏡咁張揚又unfol又出post,最好笑係出pr文賣團魂話Lan不甘隊 ...
zoeyfs 發表於 2023-3-24 21:49

無料扮4條ge 結果。。。吾知鏡嬸們心中,依加係唱好香港樂壇定影衰香港樂壇呢?

班鏡嬸自欺欺人,固步自封,孤芳自賞
當正12條友天皇巨星,成堆鏡嬸走去嘈人。不知天高地厚
好似上面話成千上萬JJ FANS 反擊,真係班鏡嬸害GE

借問鏡粉: 以前FB/IG 幾十個人吾認同美鏡,就炮轟話人係對台打手,依加成千上萬負評仲係米打手呢?
班阿毛訓醒未阿?

有咩偶像就有咩fans出咗香港邊個識你ian鏡
CircleXoX 發表於 2023-3-24 16:08

依加識啦 不過係負面

鏡一直都係樣衰版twins,唔唱得唔跳得咪靜靜地做個偶像派冇問題
偏偏姜b成日當自己樂壇校長發表偉論,自己 ...
zoeyfs 發表於 2023-3-25 09:57

路人版Twins 。 認真佢地仲醜樣過天堂鳥,William 果d 偶像派好多。
人地Twins Fans 都知佢地live 吾好,俾人話難聽都吾會鬧反人。但呢堆中年鏡嬸反而就會好似癲左甘,話人地吾抵得,一定要人地讚佢地偶像先得又會屈人係其他台打手
果d 廢人自稱拯救香港樂壇,簡直一之次過侮辱晒所有唱得ge 歌手。
世一?世尾佢地就有份