返回列表 發帖
林俊傑呢d38線暗星,居然不給面子我們香港培養的亞洲巨星團體,下次別想來香港開演唱會 ...
AndyChoi 發表於 2023-3-20 14:22

曲到圓一定係金曲獎男歌手JJ有眼不識香港天團mirror喇
ian冇得做就即unfo,都幾大牌

但人哋寧願唔要嘉賓、改埋rundown都彈你鐘仔

Ian好有自信啵
huntergon 發表於 2023-3-20 17:40

成件事最癲係ian、花viu、鏡粉竟然覺得,一個鏡仔就夠班去同金曲歌王合唱
我冇買飛都知JJ紅咗華語區好多年喇

由12變成1個hea鳩人,諗住渾水摸魚借人演唱會宣傳自己仔

唔尊重人在先,又唔係有d咩實力征服人,被彈鐘仔都係攞嚟衰
事後仲unfo前輩,小家又自負,人哋識你老鼠
mirror平時喺香港被吹捧得太犀利,心很紅

如果事主係Lady Gaga ,仲係米一個Ian 就足夠?Sorry, An 盧 美濤 代表作我會識1-2首,但Ian 我自己真係 ...
hkbaby 發表於 2023-3-20 21:47

派得一件ian去,仲要唔係最紅嘅兩件真係講幾句雞腸就當自己衝出咗國際咁
係得JJ呢啲級數嘅先唔怕你鏡安法

治下呢班大頭怪都好,人哋開世界巡迴又唔洗靠鏡粉買飛

留意到VIU PR又開始帶風向啦
hello12324 發表於 2023-3-21 03:02

好癲 一條鏡唔夠班被彈鐘,viu跌咗落地想揦返拃沙

pr稿講成係ian主動走人,仲順勢幫佢煲埋義氣形象,d手法勁過蛋記

班FANS都丧嘅,仲係覺得取關前輩係無錯嘅。真係偶像大過天
justin 發表於 2023-3-24 11:56

有咩偶像就有咩fans出咗香港邊個識你ian鏡

俾fans 影響就真。n年前見到個米線廣告,只係覺得話:呢個男人個樣如此平庸,係米路人泥? 點解會搵佢賣廣 ...
hkbaby 發表於 2023-3-24 16:34

歌如其人,平庸