返回列表 發帖
liwaynejason's Music Chart (Week 12)
紀錄自己每週最鍾意嘅十首作品

Week 13 冠軍歌:1 step at a time
...
liwaynejason 發表於 2023-3-26 00:04

榜主係咪收咗環球錢谷一姐璇上榜
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

亞軍歌第1至5位 (AP 62-67)
女歌手5強 (AP>60)

目測幸兒未入三甲
kel_kelvin 發表於 2023-3-26 01:17

煎粉中出了一個叛徒
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

WK13冠軍歌:小林不動產 - 林家謙 (第7首冠軍歌)

2023冠軍歌
WK01 - WK13:圍牆倒下前 / 坐看雲起時 /  ...
梨胃言 發表於 2023-3-26 00:05

榜主原來係迪粉 鐘意聽魔音
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

支持第二高位ne嗰首 Pandora呢首好聽咩
liwaynejason 發表於 2023-3-27 09:52

原來你鐘意食鹽
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

Daabinlo’s Music Chart 2023 - Week 13

Week 1-13: 滴滴金 / 喔嗚嗚 / 氣流 / 心的全部 / 溫柔暗號 / Me ...
Daabinlo 發表於 2023-3-27 10:32

以為青口空降冠軍添
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

Garacy Music Chart 2023

活 像每絲煙
懸浮後消失不再見
卻 滲透一絲絲掛念

2023年第13週
冠軍歌:我這樣 ...
GaracyTan 發表於 2023-3-31 20:30

原來榜主都幾鐘意gingin嘅學生
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

Humeny's Music Chart 2023 | Week 13

第十三週冠軍歌  我所看見的未來 - 鄭欣宜
曲:徐沛昕
詞:亞木   
編:黄兆銘
監:謝國維

RK LWNWSongSingerTrend
010302我所看見的未來鄭欣宜03>01
02ne01歧義種子Kiri T02
030502聰明豆ANSONBEAN05>03
040202為民除害 張蔓姿02>04
050402海島與少年葉振弘04>05
060702再見關惠文關心妍07>06
07ne01MIZUAGA07
08ne01沒人坐的梳化劉浩龍08
090803Vanish Mode方皓玟 / JNYBeatz02>08>09
100903*~Silencio...Shh邱彥筒04>09>10
時候到註定搬了:
XX0103new classicXTIE06>03>01
XX0604water comes out of my eyesmoon tang (ft.cehryl)08>05>01>06
XX1003Believe Us鄭欣宜08>05>10

第一季冠軍歌:氣流 | Ghost | Strawberry Icecream | 溫柔暗號 | Me and the Moon | Ribbon | Teaser | Dum Dum | 不要把冬天衫放回衣櫃 | 你是我的家 | water comes out of my eyes | new classic | 我所看見的未來

歌曲推介  無表面傷痕 - 鄭欣宜

一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

好聽過Humeny's Music Chart 2023 第十三週冠軍歌
GaracyTan 發表於 2023-3-31 21:48

唔鐘意炎明熹啲假音

講到咁差都係上 水 始終都係AGA stan
GaracyTan 發表於 2023-3-31 21:50

明明係反迪 但又成日忍唔住loop
~越戒越愛 越愛越戒*
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

Kelv's 摯愛十大 2023 Week 13

Dum Dum(三週冠軍歌) - Gin Lee 第19首冠軍歌

RK        LW       NW      ...
kel_kelvin 發表於 2023-3-31 22:16

迪粉勢力在壯大
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

03>>>01
梨胃言 發表於 2023-3-31 22:29

啲迪粉又走嚟踩場
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖

好多天后中天后
梨胃言 發表於 2023-3-31 22:30

Gin粉原來都係鄭天后stans
kel_kelvin 發表於 2023-3-31 21:54

希望大家唔好誤會我係joystick

聽講你就對曉盈呢plug幾失望喎 咁都有空降亞? 覺得首歌ok好聽嘅話係咪會達成N週冠{:1_11 ...
liwaynejason 發表於 2023-3-31 22:08

但其他歌一係唔好loop 一係開始厭 呢首聽聽下就成為AP第一嘅歌
一邊想去無人的島
根本沒有這張地圖