返回列表 發帖
WK13冠軍歌:小林不動產 - 林家謙 (第7首冠軍歌)

2023冠軍歌
WK01 - WK13:圍牆倒下前 / 坐看雲起時 /  ...
梨胃言 發表於 2023-3-26 00:05

以為拖多幾week先冠

Garacy Music Chart 2023

活 像每絲煙
懸浮後消失不再見
卻 滲透一絲絲掛念

2023年第13週
冠軍歌:我這樣活了一天 - 鄭秀文
作曲:永夏
作詞:林若寧
編曲:江逸天
監製:蔡德才@人山人海 / 江逸天

· 鄭秀文第1首冠軍歌

RKLWNWSongsSingersTrend
010705我這樣活了一天鄭秀文04>06>02>2XX>07>01
020304愛是… 2.0鄭秀文02>02>03>02
030207命之道The Hertz05>03>04>04>01>02>03
04NE01大開眼界炎明熹04
050506戀人日常(的直線抽擊)RubberBand07>07>06>06>05>05
06NE01安全距離Pandora06
070603最低保障MC 張天賦10>06>07
08NE01食鹽之道陳樂頤08
091002小林不動產林家謙10>09
100902國際孤獨等級Gareth. T09>10
以後有緣再聚⋯⋯
XX0105入場人士注意馮允謙05>03>05>07>01>XX
XX0402從零開始的新世界柳應廷09>04>XX
XX0803再見關惠文關心妍07>05>08>XX

2023年度冠軍歌:
WK 01-13: 我們在結束時開始 / 生活復常 / 氣流 / Me and the Moon / 溫柔暗號 / Dum Dum / 世一 / LOVERSE / Fall Back To Bed / 窮人的薔薇 / 命之道 / 入場人士注意 /
我這樣活了一天
WK 14-26:
WK 27-39:
WK 40-52:
歌曲推介
七歲 - HANA菊梓喬

於紛憂裡失據
而心卻又返到故居

上個禮拜終於睇咗《流水落花》
感動 片尾聽埋首歌更加有feel 所以就re了~
(原本諗住16/4嗰WK先re)

原來榜主都幾鐘意gingin嘅學生
Humeny 發表於 2023-3-31 20:55

好聽過Humeny's Music Chart 2023 第十三週冠軍歌

Humeny's Music Chart 2023 | Week 13

第十三週冠軍歌  我所看見的未來 - 鄭欣宜
曲:徐沛昕
詞:亞木   ...
Humeny 發表於 2023-3-31 21:05

講到咁差都係上 水 始終都係AGA stan

HANA果然係愛將,咁都要推介。Gigi竟然高位上,我今個星期都上呢首,不過係中低位。 ...
ambrose121 發表於 2023-3-31 21:33

早兩日loop到令我諗返套戲 同埋幫佢擦下存在感 我都幾乎唔記得咗佢
火火歌手好似真係第一次算高位上

Gin粉原來都係鄭天后stans
kel_kelvin 發表於 2023-3-31 21:54

支持三大鄭天后鄭秀文、鄭融、鄭希怡

RB真係每個位置停留兩週
榜上好似好多準十大
Gin再唔出歌個女金真係拱手讓人啦 ...
liwaynejason 發表於 2023-3-31 22:05

其實就真係唔想首歌留咁耐
但係呢幾week寰亞落咗order要播佢哋啲歌手 想冠唯有等等

Kelv's 摯愛十大 2023 Week 13

Dum Dum(三週冠軍歌) - Gin Lee 第19首冠軍歌

RK        LW       NW      ...
kel_kelvin 發表於 2023-3-31 22:16

以爲唔會上 唔知會唔會係記得走勢

10>09>08>07>06>05>04>03>02>01
梨胃言 發表於 2023-3-31 22:32

聽講祖兒就派歌 可以讓個quota出嚟了

Support NE 炎首新歌唔錯 聽聽下幾好loop
MCmatt 發表於 2023-4-1 08:32

好多你榜愛將
頭二名都是Sammi
ayckwan 發表於 2023-4-1 09:08
好勁!!! 呢位榜主真係非常高質

JasOh103 發表於 2023-4-1 11:02

很愛很愛秀文