返回列表 發帖
已好正

Oscar 填多咁多好歌 可摸拎次填詞人啊
MCmatt 發表於 2023-6-12 13:14

Oscar自己節目唔播自己歌,一年少咗300次AP。係佢自己問題多啲喎
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

伸縮自如的903已過Dum Dum?
Willjohnson 發表於 2023-6-14 20:41

唔夠分睇ap版?
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

死位其實係咪花海
kwanie 發表於 2023-6-14 23:26

突然轉歌,不過都係華納

今個星期埋單都唔知夠唔夠190次
click here

moon 唔係冠埋呀話?
kwanie 發表於 2023-6-14 22:43

華納仲有咩歌要谷?
click here

SAMMI 冠先了
kwanie 發表於 2023-6-15 23:48

煨咁就兩首冠軍歌
click here

WTF????????????????????????????????????
kwanie 發表於 2023-6-17 12:41

有冇人唔識Jim首歌mark漏咗?

而家無歌到Top20有兩個dj上榜,仲要又唔係好聽
click here

磨AP磨到十大
huntergon 發表於 2023-6-17 13:59

點磨? 6 x 20 週都過唔刑到DUM DUM
click here

只要下半年無歌樂觀式走勢(7wk 153)就係嘅..
huntergon 發表於 2023-6-18 17:20

4>3>4>2>3>3>4>1 今年走勢
click here

1月時仲係英皇契契
而家個feel開始變棄棄可能要接多啲廣告商演客跑數先有得出歌 ...
John 發表於 2023-6-18 19:52

EGG今年好似提早收水咁,即係GIN交唔到數
click here

要推返張敬軒出黎爭獎
Kfmusic 發表於 2023-6-18 21:02

垃圾遊樂場啲啲劣作唔好拎出嚟獻世
click here