返回列表 發帖
MIZU五台冠達成
Aliens,明荃之友

Phoebus吳啟洋 《BAD》

13.06.2023 0:00 各大數碼平台上架
13.06.2023 21:00 MV 首播
~love1314~ 發表於 2023-6-12 15:06

2023過咗一半P1X3L仲未有團歌。。
Aliens,明荃之友

Jer首JM9到依加未有MV……
Aliens,明荃之友

上次一年有三場拉闊已經係2014年, 希望今年有三場.

今年大國華納玩頭兩場, ff 有第三場係 蛋+球+寰+Sony  ...
boy4dudes 發表於 2023-6-12 21:31

希望Aga今年出多d  show(拉闊,西九音樂節之類),淨係紀念哥哥嗰次出來好唔夠喉,當然最好開返紅館
Aliens,明荃之友

Jeremy Lee李駿傑2023年第二首派台作品《You First》

為愛而生|為愛而死|為愛而信

作曲:謝芊彤
作詞: ...
阻住 發表於 2023-6-14 19:49

希望假,行走魔音MC(Ming Chuen)都未封啦
Aliens,明荃之友

所以佢幾勁,出完記憶棉無再有主打歌係傳統港式K歌都keep到人氣
fabmusic 發表於 2023-6-15 11:34

因為佢好唱得,1月1小心地滑live就係例子
Aliens,明荃之友

美gin IG話錄完兩首新歌喎
Qmen 發表於 2023-6-15 17:55

Aga幾日前話錄緊第四首,巧合到呢
Aliens,明荃之友

Miss u Goodbye空降冠軍
梨胃言 發表於 2023-6-15 19:33

平咗MC(Michael Cheung)記錄
Aliens,明荃之友

以Gin做benchmark, MC唱既穩定性有待提高,練好呼吸就prefect池

覺得佢紅館同1.1 live都唔係大部分時間 ...
Garfield 發表於 2023-6-15 18:31

1.1 live當然有待更上一層樓,不過已KO 咗80%千禧年之後出道嘅歌手
Aliens,明荃之友

陳奕迅目前正舉行《FEAR AND DREAMS 世界巡迴演唱會》,其中廣州站的批文獲廣州市文化廣電旅遊局批准,並在 ...
beethoven250 發表於 2023-6-16 19:23

一個填詞人名又代號又拎第二個補,only大陸做得出
Aliens,明荃之友

把聲生繭咁款喎
kenneth 發表於 2023-6-16 14:59

X4 唔好扮識聽啦
Aliens,明荃之友

以為Miss u Goodbye 01 ne平到MC紀錄...
Aliens,明荃之友

估唔到Dummy持續低位
John 發表於 2023-6-17 11:23

磨AP磨到十大
Aliens,明荃之友

中文歌曲龍虎榜@2023/06/17
RK  LW Songs       Singers
01  04  由始至今      溫拿
02  06  ...
nellyw 發表於 2023-6-17 11:45

溫拿萬碎!
Aliens,明荃之友

美冰個待遇太好了,話時話 美龜 可以收檔未?
已經hit 吾到,不如當 生親都三隻version 當2plug  ...
hkbaby 發表於 2023-6-17 17:40

英皇今年all in Gin ,泳兒繼續等
Aliens,明荃之友

All in? 但 美戀 個成績
hkbaby 發表於 2023-6-17 18:10

投放資源同出嚟成績可以成反比嘛
Aliens,明荃之友

陳伯呢?今年D歌都高質。不如SONY 棄黃妍全谷陳伯算啦,反正都冇人可谷
JAY FUNG 做完全民造星都好似 ...
hissorhk 發表於 2023-6-18 16:19

陳伯年頭上THE FIRST TAKE明明係回勇好時機,可惜SONY冇耐又捧返小妍……
Aliens,明荃之友

堅開晒聲話要拎之前未拎過嘅獎
至尊歌都重係囊中物 130係播放死線中嘅死線 ...
kenneth 發表於 2023-6-18 17:05

只要下半年無歌樂觀式走勢(7wk 153)就係嘅..
Aliens,明荃之友

佢未拎過女銅
我等我在 發表於 2023-6-18 17:16

十大除咗第七位嘅名次都係
Aliens,明荃之友