返回列表 發帖

榜單還榜單
MY903 還MY903
LIBRARY 還LIBRARY
LOG 還LOG

痴線叱咤樂壇兩首新歌首播+三個訪問
呢星期AP又要創新低

咁多新歌要播不如斬咗沙包個訪問佢算啦

好嘈

呢首好似仲好

第一句已經打冷震

CC係咪改咗 Style
呢首同十年如一日都無咗嗰種signature

ok 一點後返嚟

除左曲之外
呢首覺得 On 仔改左唱腔
未係好慣佢唱得咁輕
mt666 發表於 12/6/2023 12:33
首歌咁淡咁輕似有啲意思

MC 咁快派歌
花海未冠喎

今年好似多咗啲平時肯定唔會上榜嘅歌手上到榜

手指指居然有得敲門

首歌好吳林峰

又妖獸

迪迪係咪要上了

本身想有個 the album 嘅 show

伸縮自如的903已過Dum Dum?
Willjohnson 發表於 14/6/2023 20:41
啱啱追平咗

上榜期數
2023 WK17 - 伸縮自如的愛  抱抱無尾熊  同性密友  花海  天黑時想跟你到白頭
2023 WK18 - 自發性神經反應  小出走  隱形遊樂場  萬一你是個好人  歌手職訓 101  綜藝魂  遺忘了初心的我們  弦續
2023 WK19 - 17 秒  戀人絮語  Count to Three  全球百大型男  單戀這件小事
2023 WK20 - 致我們的夢想  宇宙大王    Get Wild  針對人類
2023 WK21 - 我們的移動城堡  ChatMrE  獅吼功  Phat N Fresh  偶爾(也有想你的時候)  It's Not Your Fault
2023 WK22 - 有錢嘅女人  支力會(M)  君莫問  Mess around
2023 WK23 - 一把火  樹海  情定唐人街  Lalala 辣椒油  DUMMY  雪崩  JM 單身 9
2023 WK24 - 尋找隱世巨聲  下一世つづく  手指指  自動登入  已……(3235)

註: 最高冠軍  最高亞軍  即將落榜  落榜
moon 唔係冠埋呀話?

死位其實係咪花海

vani 今朝播啲歌有無一首上到榜

原來聰聰仲未死

131-4
130-1
邊首高啲都唔重要
主要都係同大家講十大死線應該喺呢度

美框新歌下星期五終於出
wing 發表於 15/6/2023 13:50
唱新歌嗰集Chill Club 出咗幾多個月

播映日期:2023年3月26日
wing 發表於 15/6/2023 14:10
3個月其實夠時間轉plug

SONY 搞乜鬼

迪迪來了

影后冠先啦
軒公睇怕都係想谷十大架啦

SAMMI 冠先了

有品味又識音樂嘅人真係好少
losyes 發表於 16/6/2023 20:57
佢個個都讚首首都話好聽架啦

AGA 係咪空降第二
伸縮2.0 ?

結果星期四朝VANI 得檸上到

?! 占首歌加到去邊

唔會掛
kosuzu_redox 發表於 17/6/2023 12:35
都唔出奇嘅又…

WTF????????????????????????????????????

恭喜AGA 04+11
梨胃言 發表於 17/6/2023 12:42
會唔會係加突屎

原來唔係商台契仔
on07111 發表於 17/6/2023 12:43
...................記憶棉慘死之後幾時變咗商台契仔

加占為乜
kisslung_222 發表於 17/6/2023 12:49
可能1WK OUT?

本帖隱藏的內容需要積分高於 300 才可瀏覽

其實係咩事

其實而家都話晒比全世界知女歌手三甲係佢哋三個
係爭點排咋嘛

黃妍把聲又係成日被人唱功差
kenneth 發表於 18/6/2023 14:47
並沒有

根本就係女版ANSON LO (好似聽落好怪)

潘宇謙
惡夢扭蛋
馬天佑
G. Racie

今年903 排榜都好寛容下