返回列表 發帖

Neway Music Live x 泳兒音樂會 - 泳兒(2DVD+CD/2DVD) Jan 18

歌手:泳兒  
唱片名稱:Neway Music Live x 泳兒音樂會
唱片封面:

推出日期:2012/1/18
唱片類型:(2DVD+2CD/2DVD)

TrackList:
DVD 1 / CD 1
1. 十二個我
2. 精心戀愛
3. 送我一個家
4. 出走
5. 花與蝶
6. 為你唱Demo
7. 一天一天
8. 百變女王
9. 失眠藥
10. 人間蒸發
11. 爆了
12. 我愛你

DVD 2 / CD 2
1. 那些年
2. 我的回憶不是我的 + 小酒窩
(洪卓立合唱)
3. 藍色星球 (洪卓立)
4. 一夜城 (洪卓立)
5. 在路上
6. Move on
7. 花無雪
8. 感應
9. 天梯
10. 就手
11. 有誰來愛我

附加資料:
Vincy – Neway Music Live x 泳兒音樂會
(special version 2DVD+CD / normal version 2DVD)
DVD內多首歌曲包括: 就手 / 為你唱Demo / 一天一天 及勁歌熱舞Medley

出處:Sky Music

@泳兒官方國際歌迷會【活動消息】 期待已久的「Vincy x Neway Music Live」 DVD/​CD下星期終於面世喇而在19/01 星期四晚上七點,@Vincy泳儿 亦會現身旺角信和中心為DVD/​CD舉行簽售會,想得到Vincy的親筆簽名就記得準時出現喇,希​望大家多多支持!報名及詳情可參閱Fans Club Forum 或私訊@Tania_elmo 謝謝!

個音樂會好好睇~眞係值得買~

都幾貴下,特別版$165 仲要訂TIM@@

hkbaby 發表於 2012-1-19 13:29

咁貴?係邉間睇到?

hkbaby 發表於 2012-1-19 13:29

2DVD定連埋CD先?

2DVD定連埋CD先?
Ki 發表於 2012-1-19 23:15

Dvd+cd ~西環cd舖~我上過yesasia 睇,special version $18x@@
165算平@@我訂左,明日或後日有得攞:)

聼講信和dvd+cd 130~~~

聼講信和dvd+cd 130~~~
doughnut 發表於 2012-1-20 00:13

SPECIAL VERSION?

Dvd+cd ~西環cd舖~我上過yesasia 睇,special version $18x@@
165算平@@我訂左,明日或後日有得攞: ...
hkbaby 發表於 2012-1-19 23:27

呢個價錢真係平啦!雖然係2DVD,不過算係咁啦

信和16x啊
好貴啊! 不過好似唔洗訂
係CD+DVD

SPECIAL VERSION?
hkbaby 發表於 2012-1-20 00:17

去咗簽售會嘅人話130+。。。

回復 12# doughnut

$130很便宜 ~去哪裡 購買2DVD+2CD  ?