返回列表 發帖
count to ten係咪ban左?

Kfmusic 發表於 2023-8-5 17:02

係 根本唔需要播

其實係咪俾面某Y
話哂前幾首星座系列都冠哂
danlam15 發表於 2023-8-5 12:14

可惜我是水瓶座 同年女金
無人知道雙子座 同年女金
難道喜歡處女座 同年男銀
XXXX巨蟹座 nothing
you can kiss a hundred boys in bars~shoot another shot~try to stop the feeling~

可惜我是水瓶座 同年女金
無人知道雙子座 同年女金
難道喜歡處女座 同年男銀
XXXX巨蟹座 nothing{:1_1 ...
SugarFree 發表於 2023-8-5 17:11

最男
人潮在 追趕生活 剩下我倆
躺廢痛快一場

係 根本唔需要播
kenneth 發表於 2023-8-5 17:08

根本唔需要擔心
Weekly Pick: 至少做一件離譜的事 - Kiri T

Count to Ten index:3
Aliens,明荃之友

姜壽打敗乸型教霆

評分人數

Gin Lee 造型娘歌曲悶人又flop歿了

因為大國冇英皇寰亞咁短視要拎萬年金
咩話拎唔拎金都照賺咁多錢 今年咁多人鬧 萬年金只會好似欣 ...
Solomon 發表於 2023-8-5 16:34

各有各做姐, 佢地都霸住個 "最喜愛" 啦
同埋佢地一向冇團魂, 只捧上弦一二

各有各做姐, 佢地都霸住個 "最喜愛" 啦
同埋佢地一向冇團魂, 只捧上弦一二 ...
lorbat 發表於 2023-8-5 19:15

投票又關公司事? 女金好明顯就真係關公司事

Kfmusic 發表於 2023-8-5 17:02

of course not
Aliens,明荃之友

投票又關公司事? 女金好明顯就真係關公司事
schoe 發表於 2023-8-5 19:32

公司票

大膽預測

糖 投 人妻
徒 投 蝦餃媽

呢排隔籬討論區咁多po吹奏我霏
係咪準備復出

係 根本唔需要播
kenneth 發表於 2023-8-5 17:08

播咗三次啦
Aliens,明荃之友

下WK 997冠應該係7/9/10/11之爭
大膽預測

糖 投 人妻
徒 投 蝦餃媽
K2022 發表於 2023-8-5 20:12

發你的春秋白日夢啦!!
100%肯定至少做一件離譜的事WK20 903冠硬!!賭幾多都得!!

發你的春秋白日夢啦!!
酷愛903 發表於 2023-8-5 20:27

Thank you ijk 酷愛903
Kay 有望啦
密切留意KAY強勢冠軍新主打:講不出的原因

播咗三次啦
huntergon 發表於 2023-8-5 20:21

如無意外應該可以即上
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

大膽預測

糖 投 人妻
徒 投 蝦餃媽
K2022 發表於 2023-8-5 20:12
想太多了,佢地連自己隊友自己個團都唔幫點會幫淨係做過下嘉賓嘅女歌手K同女歌手K
you can kiss a hundred boys in bars~shoot another shot~try to stop the feeling~

呢排隔籬討論區咁多po吹奏我霏
係咪準備復出
WZA111 發表於 2023-8-5 20:19

連無人識ge side track 二十世紀少年 吳哥窟 生命樹 都有人提
Ah Kelly 環球一姐地位有d危
2020 敢 之後經典金曲
告別煤氣燈 5月中 閃爍登場

恭喜晒LT
白手起家下終於拎到第一張十大入場券
wyhlf2 發表於 2023-8-5 13:10

唔係信佢無後台嘛

話說已經到8月
希望今年富貴貓會員依然可以遵從傳統
娓娓道來強勁嘅信心口號指點cm迷津造福樂壇{:4_1 ...
kenneth 發表於 2023-8-5 16:25
No problem 等多幾個禮拜信心口號就會陸續出現, 現在送上 Eddy 小鳥依人照 (Waiyin 膊頭?)

青年危機上唔返,會唔會令陳蕾嘅女金有危機
同時企好又嚟++大法
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

張蔓莎竟然無受到勁爆新勢力嘅關顧
待遇仲差過饒宗頤

同時企好又嚟++大法
hehemamama 發表於 2023-8-5 21:57

咁咪好囉
女咩金啫903 無欠佢
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

同時企好又嚟++大法

香港樂壇指標當然要死播爛播
Aliens,明荃之友

勁歌金榜@2023/08/05
RK  LW Songs       Singers
01  05  光之道       布志綸
02  02  忘記趁早      林智樂
03  06  三人之境      吳若希
04  04  Little Magic     炎明熹
05  08  台前幕後      林奕匡
06  07  會議終結者     黃明德
07  10  Give Me A Chance 胡鴻鈞
08  11  企好        Gin Lee
09  14  燒光了火柴     陳曉東
10  ne  想見便遇見              郭富城
11  ne  哀傷的作者              黃妍
12  ne  Miss u Goodbye      江海迦
13  ne  夜機                       譚嘉儀
14  15  苛刻        李靖筠
15  16  貧窮限制對象    彭晉
16  13  尋找隱世巨聲    馮允謙
17  12  令人期待的下集預告 陳柏宇
18  ne  吃掉悲傷                 鄭秀文
19  18  左搖右擺      鄭俊弘
20  ne  Why So Serious      陳慧敏

6ne

Out
LW Songs       Singers
01  《3.14》      余宗遙
03  單曲循環症     洪助昇
09  分手後的自癒療程  JW
17  同類        鄧禮迪
19  the right kind   何雁詩
20  結局之前一頁    陳凱彤

Confirmed

評分人數

估OUT 1-5,19
NE一定有這個姿態
酷愛903 發表於 2023-8-5 16:16

又燈。。。
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

同時企好又嚟++大法
只有靚蕾播唔返上女金,肥媽先有機會坐穩男金

只有靚蕾播唔返上女金,肥媽先有機會坐穩男金
SugarFree 發表於 2023-8-5 22:46

姨姨有無發功
2020 敢 之後經典金曲
告別煤氣燈 5月中 閃爍登場

Sony係咪課漏咗陳廣偉所以Cath算高位上
咁快上郭富城

Sony係咪課漏咗陳廣偉所以Cath算高位上
咁快上郭富城
ambrose121 發表於 2023-8-5 23:21

SONY 1/4個榜過左英皇,同TVB打平已經唔係課金咁簡單
Cath今次要攞第一冠啦掛

Skip左城堡,寰亞無錢
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

回復 526# ambrose121

JW 自己台三甲都無準備完約?

估唔到 Sammi 同 AK 最快上榜竟然係 TVB

硬屎一周命
Music Treasure Chart Week 19: Good Trip In Bad Days | Chosen Family | 也許沒有未來神

02  02  忘 ...
ambrose121 發表於 2023-8-5 22:45

睇下今次Sammi可否衝破上十甲以上

忘記趁早100%下週冠
Aliens,明荃之友

咁咪好囉
女咩金啫903 無欠佢
ricnature 發表於 2023-8-5 22:16

講緊多年穩女銀唔抵果個?

我睇咗咁多個星期的榜,似乎Music Break播的新歌大部分都可以上勁歌金榜

恭喜晒LT
白手起家下終於拎到第一張十大入場券
wyhlf2 發表於 2023-8-5 13:10

你覺得果班連數都唔識計嘅妹妹 點白手興家?分分鐘電盈背後資金左手交右手都唔出奇

903 個榜好多女女, 11個女單位25條女 vs 9個男單位15條仔. Top 4 重要係全部女 (12條女)

今週除 J ...
boy4dudes 發表於 2023-8-5 13:02

其實係好事 女果邊就係青黃不接先搞到嚟嚟去去果幾個

講緊多年企穩女銀好唔抵果個?
hissorhk 發表於 2023-8-6 00:49

轉會三首9叫+扮少女+催眠聽眾,有女銅執到喇
Aliens,明荃之友

Haha like I said last week, 硬屎真係一上 Chill Club 即落老人榜

青年危機上唔返,會唔會令陳蕾嘅女金危機
同時企好又嚟++大法
咁咪好囉
啫903 無欠佢
ricnature 發表於 2023-8-5 22:16
講緊多年企穩女銀好唔抵果個?
hissorhk 發表於 2023-8-6 00:49
係講緊歌曲題材來來去去都係個 d, 樽頸位危機果個仙女

幸福悶同私煙係best 10 囉
Career worst 我覺得係以愛情的罪名(要search 返先記得歌名)
真係嚇死寶寶{: ...
ricnature 發表於 2023-8-4 23:52

不如加多首‘ 信’2首個曲都唔知發生咩事, 咁都揀得落

不如加多首‘ 信’2首個曲都唔知發生咩事, 咁都揀得落
快劍俠 發表於 2023-8-6 03:01

不如大家傾下gin啲經典入面邊首最正好過

睇下今次Sammi可否衝破上十甲以上
sunshine 發表於 2023-8-5 23:49

關心下佢把聲好唔好得返咪重好

關心下佢把聲好唔好得返咪重好
kenneth 發表於 6/8/2023 10:09
相當惡毒

不如大家傾下gin啲經典入面邊首最正好過
kenneth 發表於 2023-8-6 10:07

天地一沙鷗應該慢歌嚟講質素數一數二好
真·王菲班底 仲有佗寂都係
當然開燈熄燈都好真挈 真·虐心
Cantonpop lover

天地一沙鷗應該慢歌嚟講質素數一數二好
真·王菲班底 仲有佗寂都係
當然開燈熄燈都 ...
cantonpoplol 發表於 2023-8-6 10:33

真, 睇番我PLAYLIST 環球係得天地一沙鷗同佗寂, 仲有首虛榮

Haha like I said last week, 硬屎真係一上 Chill Club 即落老人榜
boy4dudes 發表於 2023-8-6 02:41

點睇慧敏哥上完CC就上勁歌榜

好好掛住,走勢咁奇怪,上榜低位三週後Out,隔左三週後又Re返上榜
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

本帖隱藏的內容需要積分高於 288 才可瀏覽

黃妍肯交返個位出嚟未

急姐播咗6 首2AP 完全唔知想點
10-11 理論上係全部射晒落海