返回列表 發帖
美Aiii終於派 今年慢咗好多
Daabinlo 發表於 2023-8-6 20:28

派左d 乜?

美Aiii終於派 今年慢咗好多
Daabinlo 發表於 2023-8-6 20:28

攞咗女銀又搞巡迴演出
    放慢步伐都幾正常

-----------------
    年頭小燈籠/公關災難級別既美龜宣傳/大陸歌迷會反面等一堆負面行銷
    大眾對美Aiii既好感一下子清晒
    唔多唔少趕走咗好多潛在街客

蛋記要好好搞下美Aiii既形象先

派左d 乜?
hkbaby 發表於 2023-8-6 20:57

新歌叫一了百了
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

新歌叫一了百了
我等我在 發表於 2023-8-6 21:05

THANKS Wiki 話佢入紙紅館成功wor,係米代表有機會開到?

攞咗女銀又搞巡迴演出
    放慢步伐都幾正常

-----------------
    年頭小燈籠/公關 ...
FoldCC 發表於 2023-8-6 21:02

小燈籠曝光果下明明可以借勢出歌去捧熱佢,竟然無動於衷。
美龜更加吾好提,竟然可以出首悶到甘ge 野,出埋合唱0回響,不過本人好似自得其樂甘。

甘多機會都把握吾到,真係嘖嘖稱奇。

Chill Club 推介榜@2023/08/06
RK  LW Songs     Singers
01  03  台前幕後    林奕匡
02  09  You First     李駿傑
03  06  專一擔當    力臻
04  07  JM單身9      柳應廷
05  08  我們的鬼魂   王嘉儀
06  02  第二人格    MC 張天賦
07  ne  企好        Gin Lee李幸倪
08  10  好好掛住    陳健安
09  ne  啟示錄     逆流
10  ne  E先生 愛人執照 呂爵安

OUT
RK  LW Songs    Singers
XX  01  談情的價值  陳慧琳
XX  04  BIG BANG  EOS
XX  05  不羨仙    Yusobeit

評分人數

小燈籠曝光果下明明可以借勢出歌去捧熱佢,竟然無動於衷。
美龜更加吾好提,竟然可以出首悶到甘ge 野,出 ...
hkbaby 發表於 2023-8-6 21:12

佢家下刻薄中國歌迷會
公關災難到咁 唔蒲頭先正常
重有歌派算係咁

企街先過Miss u Goodbye 上???
Aliens,明荃之友

THANKS  Wiki 話佢入紙紅館成功wor,係米代表有機會開到?
hkbaby 發表於 2023-8-6 21:07

好似唔太可信咁,starhall都賣得咁差有乜可能去到紅館?除非同其他歌手夾份開show

好似唔太可信咁,starhall都賣得咁差有乜可能去到紅館?除非同其他歌手夾份開show ...
Serendipity 發表於 2023-8-6 22:17

夾到開唔到啦 人緣又差

好似唔太可信咁,starhall都賣得咁差有乜可能去到紅館?除非同其他歌手夾份開show ...
Serendipity 發表於 2023-8-6 22:17

甘上次佢STARHALL 又吾多覺有宣傳,同 月巴斤欠上次PO 天蓋地宣傳紅館又好大分別GE
佢如果搵到 美電單車做嘉賓,開一場應該有可能掛?

企街先過Miss u Goodbye 上???
huntergon 發表於 2023-8-6 22:13

CC似有一種不成文定律: 可以同一頒獎年度攞兩次冠軍嘅歌手多數唔會連續兩plug冠軍。或者咁可以解釋到 Miss u Goodbye 為何未能上榜, 而且AGA下一冠應該至少要等到Count to Ten。

反之, 企好已經係Gin Lee同期第三plug, 因此喺上plug無冠嘅情況下而變得有冠軍相。

回復 606# cheng.tf

JM9 死位不死
下周大國又冠?
Music Treasure Chart Week 19: Good Trip In Bad Days | Chosen Family | 也許沒有未來神

佢家下刻薄中國歌迷會
重有歌派算係咁 ...
kenneth 發表於 2023-8-6 21:49

新聞係話職員串姐,就算解散FANS CLUB左,鐘意佢本人GE FANS 自然會搵方法去睇GE...

回復  cheng.tf

JM9 死位不死
下周大國又冠?
mt666 發表於 2023-8-6 22:41

已經習慣左 經常冠自己人已經勁過其他台好多

CC似有一種不成文定律: 可以同一頒獎年度攞兩次冠軍嘅歌手多數唔會連續兩plug冠軍。或者咁可以解釋到 Miss ...
EricC2021 發表於 2023-8-6 22:39

世關 下流社會
@princejoyce 先哭為敬
我地 Glitterfalls
葉落冰川 早上37.2度
俏郎君 Sweet Escape
集合吧!地球保衛隊 留下來的人
小心地滑 老派約會之必要

are jokes?9up都唔好吹得咁大啦
不正常人類推介榜 2024 Week 20
1. 瑪莉晚安了 - 林宥嘉 / 林家謙 2. 主僕關係 - RubberBand 3. 還有一艘救生艙 - 炎明熹

佢家下刻薄中國歌迷會
重有歌派算係咁 ...
kenneth 發表於 2023-8-6 21:49

職員問題又拉埋落歌手到事?歌手駛唔駛同你對埋數數飛呀
最愛林家謙❤️