返回列表 發帖
可能係小公主上榜第二週極速上真死位
100%肯定至少做一件離譜的事WK20 903冠硬!!賭幾多都得!!

梨胃言 發表於 2023-8-4 00:10

首歌好似好短咁嘅 明明都有3分鐘
我真係好麻麻
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

酷愛903 發表於 2023-8-4 06:52

又有死位咁好待遇 火火都未有
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

掂喎 休息咗一排之後明顯有音樂上嘅進步
HeithWong 發表於 2023-8-4 00:26

做啲佢之前未做過有啲surprising但係再一次好上腦
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

麗英死位不死

迪迪做乜變咗楊彤

麗英死位不死
梨胃言 發表於 2023-8-4 08:06

咁落去揀左佢做另一首獨立十大都唔意外
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

咁落去揀左佢做另一首獨立十大都唔意外
LushKillYourMus 發表於 2023-8-4 08:50

睇下佢播唔播到6,7次
同下星期仲keep唔keep到係榜先再諗十大
生存以上 生活以下 總找到開懷的原因

麗英死位不死

強大人不能作準

Aga不如延遲到萬聖節先開show 快歌十大要來了
Life was a willow and it bent right to your wind.

我諗起月亮光光月亮光光
foreverkontinue 發表於 2023-8-4 06:09

照計應該係想咁 so cute

迪迪做乜變咗楊彤
kwanie 發表於 2023-8-4 08:35

荃力支持搵Serrini合唱
DM多仔多到覆唔哂

回復 254# leroyjaime

verse部分好兒歌,從英文那句so sleep while you can開始上腦。個編曲真係好horror movie好有feel
Life was a willow and it bent right to your wind.

回復 253# MCmatt

火火應該落榜了,小公主接棒。

回復  leroyjaime

verse部分好兒歌,從英文那句so sleep while you can開始上腦。個編曲真係好horro ...
babyshark 發表於 2023-8-4 10:20

sleep while you can都好兒歌
期待八月尾兩場horror show
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

想聽AI梅艷芳唱

回復  MCmatt

火火應該落榜了,小公主接棒。
babyshark 發表於 2023-8-4 10:21

希望上埋Yumi

sleep while you can都好兒歌
期待八月尾兩場horror show
JasOh103 發表於 2023-8-4 10:28

可以喺幼稚園播比啲細路聽
   等佢哋學識要襯仲有得瞓晏覺嘅時候瞓多啲
道別後都記得逝去日子

麗英死位不死

十大mode

好聽過IDK
2020 敢 之後經典金曲
告別煤氣燈 5月中 閃爍登場

好聽過型人道
離不開 留不低

梨胃言 發表於 4/8/2023 00:10
好聽過小息空間

count to ten 出奇地 radio friendly

好聽過快歌慢想

酷愛903 發表於 2023-8-4 06:52

理大生要out了,呢個都唔該快啲走,比yumi上返周啦
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

新歌幾啱農曆七月聽
WZA111 發表於 2023-8-4 00:43

開頭果啲效果 笑到我
太陽花 純真柔弱

安俊豪值得更多
KITSTON 發表於 2023-8-3 23:19

佢間豆潤公司要搵到金主肯課重金比商台佢同李妍先有得救
太陽花 純真柔弱

Count to Ten 好上腦
Sorry!!! 大家唔好爭,林家謙係我男朋友

谷谷下企好又推小巧出嚟

mc 今個星期睇黎都未上到
青年應該真死

我迦係咪見我堅啲快歌咁膠
自己又要出返首膠歌抗衡?
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

未聽扭到十,係咪好似“人人亦話我太飄忽 仿似野狒狒”果D
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

AGA 死魚聲同COUNT TO TEN 好岩數完全唔洗唱腔,呢首應該AGA 演唱會回氣位

我迦係咪見我堅啲快歌咁膠
自己又要出返首膠歌抗衡?
ricnature 發表於 4/8/2023 15:28
咁迪迪呢首型好多

mc 今個星期睇黎都未上到
青年應該真死
Froggy 發表於 2023-8-4 15:18

上年造馬,太明顯喇。今年,點都要做點功夫,避免重蹈覆轍嘅!

未聽扭到十,係咪好似“人人亦話我太飄忽 仿似野狒狒”果D
風見志郎 發表於 2023-8-4 16:14

要盡情扭到十去吧  好聽好多

AGA 死魚聲同COUNT TO TEN 好岩數完全唔洗唱腔,呢首應該AGA 演唱會回氣位
快劍俠 發表於 2023-8-4 16:14

可以頂公司前一姐個位跳呢款舞喎

咁迪迪呢首型好多
kwanie 發表於 2023-8-4 16:48

你對型嘅定義比較偏離 就睇下mv再評

Count to Ten 好上腦
CyrusLing 發表於 2023-8-4 13:32

Agger
好過Gin 堆快歌好多
密切留意KAY強勢冠軍新主打:講不出的原因

Agger
好過Gin 堆快歌好多
joey2009 發表於 2023-8-4 17:41

得罪講句 gin啲快歌又7又娘
Aga依首噴歌我又幾ok

kayzzz 發表於 2023-8-4 18:27

而且形象又大媽
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

成個人本來就係咁
Count to ten好型,今年女歌手全部快歌十大?

好啦喎 你覺得aga跳唱好過gin
原來時下興以醜為美咁反智?
kenneth做咗咁多年人都大開眼界

「得罪講句」好虛偽,平時都無腦踩開Gin,洗乜假扮有禮貌講公道說話咁既款

呢啲話Gin既說話已見怪不怪,反而想睇表演點樣將AGA首歌捧上天

得罪講句 你踩歌手都不少 可惜越踩越紅 今年Gin Lee 有望取女金

不喜歡這首90年代舞曲 Dum Dum 好聽好多

聲夢導師 同學員爭死位

得罪講句 連阿儀都數到12
AGA剩係count to ten真係輸晒

取替咗認做career worst
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

「得罪講句」好虛偽,平時都無腦踩開Gin,洗乜假扮有禮貌講公道說話咁既款

呢啲話Gin既說話已 ...
愛我別走 發表於 2023-8-4 19:26

能說不的秘密2.0
Cantonpop lover

Gin lee啲快歌不嬲又7又娘

年頭dum dum已經公認難聽