返回列表 發帖
都係嗰句
側田一次廣播道都無上過
點解要上榜
kwanie 發表於 2023-7-31 10:36
演唱會賺夠錢,於是扭計唔玩頒獎禮
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

銅 Nancy Kwai?
軒的話 發表於 2023-8-1 01:33

佢都幾慘,無咩機會以實戰表現自己
21 傾城

其實笑咩

Cambridge sound by sound pronunciation係
UK/ˈəʊ.ʃən/ ocean
/əʊ/ as in  no ...
JasOh103 發表於 2023-8-1 19:44

未聽濤,但依個話題令我演算到依首
21 傾城

自編自導自演 - Zpecial
boy4dudes 發表於 2023-8-3 00:51

華納啲band係咪最近跟死左同一個A&R?
21 傾城

idc速死?
21 傾城

咬字太差 明明有最強華納 + 行 MK 路線, 都谷唔到做 DJ 2.0
hissorhk 發表於 2023-8-3 23:07

1.0未攞夠又邊會俾2.0搶焦點

不過從歌詞質素都睇到依團人/華納心急
21 傾城

麗英死位不死
梨胃言 發表於 2023-8-4 08:06

咁落去揀左佢做另一首獨立十大都唔意外
21 傾城

Sica無人識 ,are you serious ?
huntergon 發表於 2023-8-5 12:42

曲線吹捧,另一邊廂好多人話佢好搶fo

我相信佢同winwin都係某人自毀形象嘅結果
21 傾城

或者佢覺得企好意識不良ban9jor又未定
kenneth 發表於 2023-8-5 14:58

臨完場捱一刀(物理)
21 傾城

Sony係咪課漏咗陳廣偉所以Cath算高位上
咁快上郭富城
ambrose121 發表於 2023-8-5 23:21

SONY 1/4個榜過左英皇,同TVB打平已經唔係課金咁簡單
Cath今次要攞第一冠啦掛

Skip左城堡,寰亞無錢
21 傾城

如果老人榜多過兩週命先值得一談, 慧敏哥無好似硬屎一樣高調拍 CC 馬屁  ...
boy4dudes 發表於 2023-8-6 12:22

都幾得意
造星一嘅上到三星期尾位
有訪問嘅陳凱彤反而好似雪左兼得一周

慧敏哥個境況都係唔睇好
21 傾城