返回列表 發帖
回復  kwanie

擁抱後的歌都落左廣告 但係已經悄悄落榜。
babyshark 發表於 2023-8-21 10:43

睇下俾Jay fung過左 會唔會re 返
生存以上 生活以下 總找到開懷的原因

睇下俾Jay fung過左 會唔會re 返
speedman 發表於 2023-8-21 21:51

個個星期都播到爭少少上榜
射左好多AP落海
張敬軒 // 泳兒 // RubberBand // MC張天賦 // 陳蕾 // MIRROR

支持仙女填詞又10次上唔到
JasOh103 發表於 2023-8-21 16:52

最好RE速冠
Weekly Pick: 至少做一件離譜的事 - Kiri T

中文歌曲龍虎榜 本周精選
企好 (05) / the right kind (07) / 無以名狀的痛 (08) / 想見便遇見 (NE) / idk (NE)
Music Treasure Chart Week 17: 填詞魂 | Aren't You Thinking of ___? | 藝術 與 科學

諗下都知今年女金有乜可能比煎煎
今年煎煎就得700人麥花臣show&一堆煲水新聞
反而仙女 今 ...
我等我在 發表於 2023-8-21 19:01

呢啲live見得人拜得神 隻仙嬋做到咩?

企好 (05) / the right kind (07) / 無以名狀的痛 (08) / 想見便遇見 (NE) / idk  ...
mt666 發表於 2023-8-21 22:16

煎煎要冠了talent always wins
Cantonpop lover

企好 (05) / the right kind (07) / 無以名狀的痛 (08) / 想見便遇見 (NE) / idk  ...

支持08>01

Idk係咩歌
不正常人類推介榜 2024 Week 18
1. Diff. - Gin Lee 2. 那讓我們一起 - mansonvibes 3. 靈魂有路 - 雷同二友

Idk係咩歌
荷蘭番茄 發表於 2023-8-21 22:33

甄子丹愛女甄濟如,簽約索尼音樂旗下的RCA唱片,正式發布出道單曲〈idk〉,結合流行與節奏藍調的曲風,營造輕快而有力的節奏,出道舞台就在新加坡的Majulah Music Night
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

Idk係咩歌
idk (Why This Isn't Working) (又名 idk - 對等關係) - Jasmine Yen 甄濟如

https://www.kkbox.com/hk/tc/album/DYWW_xjdI9ARVYo8YS

都係簽RCA
    Diana第一plug好過呢首好多
Oh~Wo~Yeah~~~
Wk36 1-6 花見之酩 2-4 一了百了 3-2 日常事故劇場

企好 index: 6*

陳蕾 233+3 +8*
李幸運 216-2 +6*
我們的總和

英皇二三五姐播晒

框框雙週冠
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

英皇二三五姐播晒
kwanie 發表於 2023-8-21 22:52

一開頭諗緊家ling 係二三定五姐
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

on07111 發表於 21/8/2023 22:54
你鍾意啦

on07111 發表於 2023-8-21 22:54

比較關心O2爆咗未
我們的總和

英皇二三五姐播晒

四姐係邊個

四姐係邊個
梨胃言 發表於 2023-8-21 23:12

明明之前  美鰻係4姐,美MAG 係5姐,美馬係6姐,MNLM 美蚊7,8 姐

企好會唔會下週一齊四台冠, 除左903
Weekly Pick: 至少做一件離譜的事 - Kiri T

kenneth 發表於 2023-8-21 22:18

J Music live正呀喂!

英皇二三五姐播晒

企好 一了百了 雙雙上榜?

J Music live正呀喂!
Willjohnson 發表於 2023-8-21 23:27

dumdum每次live都有新鮮感
係屬於堅嘅快歌經典
年尾十大live一定勁精彩
希望係跳唱

dumdum每次live都有新鮮感
係屬於堅嘅快歌經典
年尾十大live一定勁精彩
希望係跳唱 ...
kenneth 發表於 2023-8-21 23:32

我鐘意 IDK 印度曲風 多D

kenneth 發表於 2023-8-21 22:18

上面嗰個整整下好似得番SONY同英皇
21 傾城

青年危機肯定冇冠,企好肯定磨多N個禮拜才冠,GIN LEE反CUP硬豹!
MAGIC INDEX: 6 ...
酷愛903 發表於 2023-8-21 20:35

幸兒rip
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

Idk係咩歌

哈佛都不可教導
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

寰亞 quota 去左 JF 度
雲姨敲左幾個禮拜門唔係上得一周嘛
Music Treasure Chart Week 17: 填詞魂 | Aren't You Thinking of ___? | 藝術 與 科學

明明之前  美鰻係4姐,美MAG 係5姐,美馬係6姐,MNLM 美蚊7,8 姐
hkbaby 發表於 2023-8-21 23:22
蛋記今時今日可以分成 愛祖祖國賺人仔隊 同 燒錢買香港膠獎隊.

愛祖隊: 1姐美祖, 2,3姐 Sa 嬌, 4 姐美馬 (+大灣區神臺級嫻姨)
燒錢隊: 1姐美煎, 2姐美泳, 3姐肥巧, 4姐美蚊, 5姐艾妮, 6姐MNLM (成一年半無新歌)

回復 130# boy4dudes

PC好似話高價做中2評審,TVB所謂高價究竟有幾高,好懷疑。
    不過佢上半年內地個音樂綜藝應該搵好多。
Life was a willow and it bent right to your wind.

回復 103# Solomon

其實舊年有兩個獎已經預知今年quota… 佢好值得年年創作三甲咩…
Life was a willow and it bent right to your wind.

四姐係邊個
梨胃言 發表於 21/8/2023 23:12
白太太

演唱會周都唔播下Ga… 真係同環球反到底了。
babyshark 發表於 2023-8-21 15:18

同年頭欣宜一樣,演唱會主題曲派咗後只係上榜一周。

演唱會周都唔播下Ga… 真係同環球反到底了。
babyshark 發表於 2023-8-21 15:18

首難聽歌一派已經講ban梗㗎啦
有堆人重死心不息想藉ladyaga踩堅
真係不知好歹 嬲到我成個人起起彈起

首難聽歌一派已經講ban梗㗎啦
有堆人重死心不息想藉ladyaga踩堅
真係不知好歹 嬲到我成個人起 ...
kenneth 發表於 2023-8-22 01:57

L.O.L.想盡早有片睇下Count To Ten點Live
21 傾城

恭喜JF三台冠
人潮在 追趕生活 剩下我倆
躺廢痛快一場

L.O.L.想盡早有片睇下Count To Ten點Live
LushKillYourMus 發表於 2023-8-22 09:47

向古老闆學跳今期流行
47. Bring Him Home
week18
1 . 陳健安        雲際車站

企好會唔會下週一齊四台冠, 除左903
Willjohnson 發表於 2023-8-21 23:24

唔會,下WK997冠肯定係JF
你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可

蛋記今時今日可以分成 愛祖祖國賺人仔隊 同 燒錢買香港膠獎隊.

愛祖隊: 1姐美祖, 2,3姐 Sa 嬌, 4 姐美馬 ( ...
boy4dudes 發表於 2023-8-22 00:08

6家姐已經去了湖南台錄咗幾個節目了.明年話去浪姐

似咁
張敬軒男金+至尊歌
MC男銀+十大+最男+最歌
仙女女金+十大+最女
幸兒女銀+十大+至尊碟 ...
梨胃言 發表於 2023-8-21 19:00

MC邊有可能最男+最歌

企好 index: 7*
我們的總和

光頭放題
三首都搞不能掂
第四首都係差

喜歡幸兒7
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

MC邊有可能最男+最歌
hkaddoil 發表於 2023-8-22 11:01

發夢,姜徒教主呢

LT gogogogogogogogo

如果傳聞第3場既拉闊係果2個男人既話 都幾符合依家既形勢
棄煎保_
Wonders 發表於 2023-8-21 18:33

保蕾好吖
Aliens,明荃之友

嘉姐都係留返兩個位比愛將s
本帖隱藏的內容需要積分高於 288 才可瀏覽
炎走未

連續三首單字歌 > 濤 / 抽 / 鬆 /

煎煎第四plug可以叫 > 煎

唔會,下WK997冠肯定係JF
酷愛903 發表於 2023-8-22 10:39

你終於唔係燈
Week 13
冠軍歌:林峯 - 無傷大雅

嘉姐都係留返兩個位比愛將s
**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]炎走未
kwanie 發表於 2023-8-22 14:54

炎磨咁耐頗大機會成為聲夢903首冠
你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可