返回列表 發帖
現在re 一週似又落, 我都想佢十大, 比大家聽真佢ge 唱功sony 今年暫時似全白果 ...
快劍俠 發表於 2023-8-22 22:05

唔會白果啦
點都有一個獎

黃鹽其實唔係應該拎番次創作獎對佢更大鼓勵?始終係創作歌手但從未拎過呢個獎 ...
babyshark 發表於 2023-8-22 22:31

十大 唱作都大鼓勵
如果佢拎到既話

mami有浸換歌嘅味道
都好嘅不冷淡都唔似有十大
==========
RB 妹下妹下重返Top 10

gigi今日3pm將於電視城宣布開首次個唱“gi force”,10月喺九展開一場
100%肯定至少做一件離譜的事WK20 903冠硬!!賭幾多都得!!

其實Edan今年啲歌比起其他單飛成員算係正常
Flambeau 發表於 2023-8-22 23:42

佢啲歌全部敗筆位都係佢個Vocal
Week 20
冠軍歌:Kiri T - 至少做一件離譜的事

Daabinlo 發表於 2023-8-23 08:19

佢唱歌有好過咩? 當睇駱駝才藝表演唱歌還算有趣ge...

boy4dudes 發表於 2023-8-22 20:38

呢首個range好啱edan唱
歌詞好好,冇方丈個啲咁堆砌,好感動

企好越聽越好聽喎

gigi今日3pm將於tbb廠宣布開首次個唱“gi force”,10月喺九展開兩場
酷愛903 發表於 2023-8-23 06:55

咁保守?

咁保守?
kitlong1019 發表於 2023-8-23 08:51

一陣好似主主咁跳樓飛就無引啦

回復 204# 酷愛903

居然唔係紅館,不過舊年已經暗示明示過今年會開show啦。
Life was a willow and it bent right to your wind.

回復 205# Daabinlo

完美演繹男版雞仔聲。全職拍戲做綜藝好過。
Life was a willow and it bent right to your wind.

晴朗都播青年倪機

903 要造王畀華納
JASON 男金無望了 以後應該冇乜機會拎
hissorhk 發表於 2023-8-22 19:54

人氣完全追唔上公司又唔谷,點俾佢啊

咁保守?
kitlong1019 發表於 2023-8-23 08:51

唔保守啦 新人又係女歌手 本身歌唔多
不知所謂

Daabinlo 發表於 2023-8-23 08:19

讀歌咁 基本冇乜細節處理 細細個就學鋼琴小提琴對音樂都冇乜悟性
不知所謂

回復 215# clsf98ak47

淨係唱比賽歌都夠了(聲夢傳奇+聲生不息)
    encore先唱自己歌

十大 唱作都大鼓勵
如果佢拎到既話
Jason0223 發表於 2023-8-23 00:54

泳兒恨咗19幾年先拎得一次銀獎,有啲靠第二啲方法拎咗兩次,呢啲鼓勵係要還
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

clsf98ak47 發表於 2023-8-23 09:50

我以為佢好紅,最起碼博覽館或者會展8000+一場先襯得起
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

我以為佢好紅,最起碼博覽館或者會展8000+一場先襯得起
gcgoobi 發表於 2023-8-23 10:03

免費睇慣又知佢賺左好多嘅人,邊會咁易埋單
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

mami兩首一齊播

一陣好似主主咁跳樓飛就無引啦
小猫子222016 發表於 2023-8-23 09:32

講到呢方面班支娃娃就最幸福,冇咩人覺得會炒得起自然就唔會囤票搞到要低價放返出來
you can kiss a hundred boys in bars~shoot another shot~try to stop the feeling~

講咗半個鐘AllS 就播Anson Lo 係咩意思

講咗半個鐘AllS 就播Anson Lo 係咩意思
kwanie 發表於 2023-8-23 11:28

即係佢地想聽眾潛移默化聽到蟹就想去AllS

Pandora 首新歌提前上咗架,好正好好un

Pandora 首新歌提前上咗架,好正好好un
WIL-HIN 發表於 2023-8-23 11:45

oh 咩歌 Apple Music無嘅
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

oh 咩歌 Apple Music無嘅
MCmatt 發表於 2023-8-23 12:16

登陸我的潘朵拉
spotify有
不正常人類推介榜 2024 Week 20
1. 瑪莉晚安了 - 林宥嘉 / 林家謙 2. 主僕關係 - RubberBand 3. 還有一艘救生艙 - 炎明熹

登陸我的潘朵拉
spotify有
荷蘭番茄 發表於 2023-8-23 12:23

即刻開acc (一直都無XD)
我PanPan
組三甲PLS 今年值得更多
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

pandora 尋日music zone公售一個鐘賣晒仲好多人話買唔到
下年應該都夠客開麥花臣

pandora 尋日music zone公售一個鐘賣晒仲好多人話買唔到
下年應該都夠客開麥花臣 ...
wing 發表於 2023-8-23 12:38

刷左好耐都無飛啊 優先同公售都刷唔到

哀傷的作者index: 0

clsf98ak47 發表於 2023-8-23 09:50

開music zone?
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

掛住聽新PanPan歌 miss左LT訪問添

刷左好耐都無飛啊 優先同公售都刷唔到
MCmatt 發表於 2023-8-23 12:46

入完個答案VIP就冇咗,即刻揀翻普通飛,買到

入完個答案VIP就冇咗,即刻揀翻普通飛,買到
WIL-HIN 發表於 2023-8-23 13:11

邊個諗要答問題㗎  

下年要開麥花臣啊!

邊個諗要答問題㗎  

下年要開麥花臣啊!
MCmatt 發表於 2023-8-23 13:14

KKTIX買過幾次都要答問題,防bot
多數都係問日期、地點、演唱會名

下次開個file copy定先

KKTIX買過幾次都要答問題,防bot
多數都係問日期、地點、演唱會名

下次開個file copy定先 ...
wing 發表於 2023-8-23 13:23

仲有大寫嗰下企左喺度 XD

唔知呢plug會播成點呢~ 秒針ban到咁絕 好心組合轉下人啦

哀傷的作者index: 0
Kfmusic 發表於 2023-8-23 12:49

憂傷的嫖客index: 0
DM多仔多到覆唔哂

今年紅館聖誕檔期原來係TWINS攞到
任我行 失憶蝴蝶

mosesming 發表於 2023-8-23 14:01

黃妍原來已經mla級數

Count to Ten index....怎麼可能
Aliens,明荃之友

remus 發表於 2023-8-23 14:09

又要搶飛了

LT上到啦掛 gogogo

黃妍原來已經mla級數
Kfmusic 發表於 2023-8-23 14:09

Nicole: 我都有廿年喇
DM多仔多到覆唔哂

mosesming 發表於 23/8/2023 14:01
即係黃妍係文妓?

please re count to ten...
若然亂世還有甜品 即刻去叫一份 =D

remus 發表於 2023-8-23 14:09

終於等到
人大了珍惜今次不可有下次

炎明熹演唱會有Moov同903
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

炎明熹演唱會有Moov同903
LushKillYourMus 發表於 2023-8-23 15:18

個海報笑到我出聲
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

boy4dudes 發表於 2023-8-22 20:38

條友琴日出完新歌 今日又出 cls 8個月出5首
準備睇鏡粉大戰 插爆條友霸資源