返回列表 發帖

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 0820_00862_001.html

原來新聞不斷傳鏡仔年尾會缺席所有樂壇頒獎禮,唔怪得叱咤唔再播鏡仔,出道幾年就咁大牌,睇黎鏡仔們專業推介獎項會食白果,我最喜愛男歌手同歌曲都傳變數,大國quota全數畀Collar

關咩事
鏡粉照投票
cathay1996 發表於 2023-8-24 15:07

網上投票嘅最男最組應該繼續係佢哋,不過最歌應該渺茫了,因為鏡粉唔會入場
跟著專業推介獎項全數白果

仲以為《不如散步》會有十大,竟然疑似落榜

AGA白果味重,新派台歌只係同Eason嘅合唱歌,除二之下好難有幾多ap

Serrini如果冠埋《不冷淡不熱情》就係時候入女三甲了

咁嘅話真心建議叱咤停辦啦
今年我迦嘅歌仲高汁過佢拎女金嗰年先嚟白果
由朝到晚都捧埋啲垃圾歌
近排啲冠 ...
ricnature 發表於 2023-8-26 23:15

我都覺得今年AGA係最值得女金+唱作金

AGA 同Eason嗰首應該點都好過前年Gin Lee 同 歌神又7又娘合唱喇ps:啱啱先知迦臣合唱歌 ...
huntergon 發表於 2023-8-26 23:32

期待合唱歌派台,係咪K歌?

Special One如果播到十大高位,因為AGA女歌手ap計一半,反而可能女銅+十大+至尊碟,咁就造就到Gin Lee同陳蕾攞女金銀但無至尊碟,合唱歌成日都好方便903造數

不過Special One最多十大第二
隱形遊樂場好似有新version
梨胃言 發表於 2023-8-27 11:56

Eason出席咪至尊loh,佢缺席就十大都難

真係玩featuring wo希望呢首播得好啦
cantonpoplol 發表於 2023-8-27 16:17

又話收錄係Eason專輯,唔係AGA專輯嘅?