返回列表 發帖
ADA第四plug可以叫 > 海
Kfmusic 發表於 2023-8-22 15:44

其實不如叫邦 寫首歌俾佢未婚夫都不為過吖
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

Count to Two*
kwanie 發表於 2023-8-25 14:43

一齊Count到佢RE返

Count to Ten index:4
huntergon 發表於 2023-8-27 11:34

應該有得RE啦 演唱會週好難唔上榜 播多兩個禮拜就要開播至尊歌 呢兩個禮拜903求神拜佛唔該播多啲數到十追貼返少少都好吖 Special One除二都已經可以放棄個女金

應做嗰年又唔做
依家最鍾意還獎其實唔係903,係寰亞
LushKillYourMus 發表於 2023-8-27 11:47

因為今年肥姫讓路先輪到JF 如果唔係佢都未必有運行

無理由上sammi歌反而唔上kelly?
Special one至尊歌的話又win gin lee
sexykaren 發表於 2023-8-27 11:49

要留返啲quota谷Special One呀

希望學街燈feat.
梨胃言 發表於 2023-8-27 11:51

咁樣玩都要播爆先攞到女金 暫時條數仲係爭好遠 有女銅都算係咁 女銀都唔敢渴望呀而家

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]
迪迪係咪RE 得?!
kwanie 發表於 2023-8-27 12:57

估RE到然後速死跟住上Special One磨到上十大

真係玩featuring wo希望呢首播得好啦
cantonpoplol 發表於 2023-8-27 16:17

戰鬥力極高喔 呢首播到十大線嘅話女三甲就穩了

希望Count to ten聽日+5
Kfmusic 發表於 2023-8-27 20:34

隨時+6都有份