返回列表 發帖

回復 149# Kfmusic

按照千禧年女金走勢,第一次三甲拎女銅 以後拎金機會大 EG:美千 美祖 美诗 美K 電單車 美Ga。唯一例外係肥婆空降。
Life was a willow and it bent right to your wind.

英皇終於知唔課金就要out
kwanie 發表於 2023-9-5 17:57

應該下個星期冠咗就plug家謙嗰首
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

代佢哋多謝你教路

回復 154# fifty1205

支持女金一年三冠!
Life was a willow and it bent right to your wind.

應該下個星期冠咗就plug家謙嗰首
fifty1205 發表於 2023-9-5 18:54

邊個咁有music sense搵家謙
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

JasOh103 發表於 2023-9-5 19:13

煎煎終於再搵家謙寫歌 太滾動
希望反應再好過企好
Cantonpop lover

回復  Kfmusic

第一次三甲拎女銅 以後拎金機會大 EG:美千 美祖 美K 電單車 美Ga。 ...
babyshark 發表於 2023-9-5 18:47

仲有 美C

JasOh103 發表於 2023-9-5 19:13

徐浩同家謙,係人都知邊個贏
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

徐浩同家謙,係人都知邊個贏
gcgoobi 發表於 2023-9-5 20:09

徐浩贏(ying)
and you can hold me like he held her~and I will fxck you like nothing matters~

中文歌曲龍虎榜 本周精選
Count to Ten (04) / Give Me A Chance (07) / 抽 (12) / y2k還襯我麼? (13) / 星戰 (NE)
Music Treasure Chart Week 17: 填詞魂 | Aren't You Thinking of ___? | 藝術 與 科學

Count to Ten (04) / Give Me A Chance (07) / 抽 (12) / y2k還襯我麼? (13) / 星 ...
mt666 發表於 2023-9-5 20:37

迪迪
Sorry!!! 大家唔好爭,林家謙係我男朋友

Count to Ten (04) / Give Me A Chance (07) / 抽 (12) / y2k還襯我麼? (13) / 星 ...

數到十!!!
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

Ada!

Little Magic 走未?
Clashofking 發表於 2023-9-5 18:07

梗係未走啦!我估應該下WK冠
magic index: 6
你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可

酷愛903 發表於 2023-9-5 20:59

應該下WK冠濤

成婚破浪又停播
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

回復  Kfmusic

第一次三甲拎女銅 以後拎金機會大 EG:美千 美祖 美K 電單車 美Ga。 ...
babyshark 發表於 2023-9-5 18:47

咁小巧無望了
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

陳蕾有沒有課金?

青年危機 12 > X > X > X > X > 07 > 04
Weekly Pick: 至少做一件離譜的事 - Kiri T

陳蕾有沒有課金?

青年危機 12 > X > X > X > X > 07 > 04
Willjohnson 發表於 2023-9-5 22:12

呢首唔好聽ban, 課金完就Re

陳卓賢有沒有課金?

擁抱後的歌 12 > X > X > X > 10
不正常人類推介榜 2024 Week 18
1. Diff. - Gin Lee 2. 那讓我們一起 - mansonvibes 3. 靈魂有路 - 雷同二友

煎煎終於再搵家謙寫歌 太滾動
希望反應再好過企好
cantonpoplol 發表於 2023-9-5 19:15

你哋點知架
Harvard都不可教導

你哋點知架
Garfield 發表於 2023-9-5 22:22

我當樓上講嘅係真咋 樓上師兄好似有去煎煎chill club?我知個日有唱新歌囉
Cantonpop lover

酷愛903 發表於 2023-9-5 20:59

私心想磨到show前搏個十大尾
开花五千日

我當樓上講嘅係真咋 樓上師兄好似有去煎煎chill club?我知個日有唱新歌囉 ...
cantonpoplol 發表於 2023-9-5 22:38

可能係小巧搵家謙呢 或者家謙搵返家謙

成婚破浪又停播
我等我在 發表於 2023-9-5 21:27

同晚安一樣

回復 175# xm1n9

唔講十大住,起碼都值得拎首冠軍歌啦

回復 177# kenneth

可能是跟著榜尾轉彎,轉一個月就會上到

可能係小巧搵家謙呢 或者家謙搵返家謙
JasOh103 發表於 2023-9-5 23:08

903要谷仙女作曲人 -O-O作肯定ban

回復  xm1n9

唔講十大住,起碼都值得拎首冠軍歌啦
babyshark 發表於 2023-9-5 23:49

又係嘅,炎b第一首903冠軍歌,第一首四台冠軍歌
开花五千日

成婚破浪又停播
我等我在 發表於 2023-9-5 21:27

而家呢個時間先最危險
上星期呢個時候播到6次響榜尾

之後播晒下面堆歌上黎踢返佢落去

不過今個星期老公首日薄西山落榜應該有quota上喇掛
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

私心想磨到show前搏個十大尾
xm1n9 發表於 2023-9-5 22:46

咁下周開始要周周都前五走勢先有機 延續現時不斷榜尾徘徊比佢磨到開騷先冠都睇唔到十大尾燈啦
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

咁下周開始要周周都前五走勢先有機 延續現時不斷榜尾徘徊比佢磨到開騷先冠都睇唔到十大尾燈啦 ...
kevin2011 發表於 2023-9-6 01:00

tvb可唔可以課多啲金
开花五千日

梨胃言 發表於 2023-9-5 23:59

係都ban咗徐浩先
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

呢度點解咁多人吹奏小巧

呢度點解咁多人吹奏小巧
kitlong1019 發表於 2023-9-6 07:31

唱歌好聽又有氣質 面圓圓畀到又親切感
識搞氣氛之餘個人又有深度 即使想像下同佢相處都知好舒服
睇佢舞台王后嘅台風聽佢演繹歌嘅精準到位更加係十級享受
真係隨口都講到一大堆可以值得吹奏嘅嘢
會受歡迎係無可避免嘅事

如果佢同mc 都掃獎 同公司出咁多首歌嘅hkh 會唔會坐冷板凳坐到心理不平衡

迪迪新歌週五推出
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

回復 189# 我等我在

十大pls!

陳蕾有沒有課金?

Willjohnson 發表於 2023-9-5 22:12

明荃有沒有課金?

青肉按 X > X > X > X
DM多仔多到覆唔哂

笙笙
WK16 1)填詞魂 2)還有一艘救生艙 3)緊急應變逃生法
WK17 1)回憶半分鐘 2)All That I Want 3)七點半鐘的陽光

喜歡幸兒7

迪迪新歌週五推出
我等我在 發表於 2023-9-6 11:31

SOTY!!!!!
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

至尊歌 is coming

迪迪新歌週五推出
我等我在 發表於 2023-9-6 11:31

太好聽了百聽不厭聽到個心好溫暖嘅歌
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

暫時:8 算safe
但唔排除星期六;8-2
而家呢個時間先最危險
上星期呢個時候播到6次響榜尾

之後播晒下面堆歌上黎踢返佢落去

不過 ...
abcxyz302006 發表於 2023-9-6 00:17

至尊歌 is coming
WZA111 發表於 2023-9-6 13:37

Indeed!
6>6>7>3>12>19>11>1>10>2>2

真係featuring Eason?

有臣加持就真係可能可以排名>軒公嘅
WK16 1)填詞魂 2)還有一艘救生艙 3)緊急應變逃生法
WK17 1)回憶半分鐘 2)All That I Want 3)七點半鐘的陽光

支持special one 砌低遊樂場
开花五千日

原來COUNT TO TEN D quota係留比SOTY