返回列表 發帖
一 > One Day At A Time > 一釐米 > 獨一無二 >>>> 一加一 >>>>>>> Special One

不過都好過Count To Ten一百倍左右
今年有質有量
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

一加一街市嗌交先係最尾
WZA111 發表於 2023-9-8 21:02

呢首夠係楊怡咬劉松仁嘴唇

唔覺一加一係嗌交,係大山婆指住賓妹鬧多啲,全面屌打

雖然有份聽1st live
但MIZU MUG都好明顯>>>>>>>>呢首喎邊忽令大家咁自信可以播得多過而家嗰首至尊 ...
JayantL 發表於 2023-9-9 01:25

支持講良心說話既會員
吹到至尊級真係笑L咗

AGA自己既歌二十大都不入

難怪Ginlee D歌咁7咁娘你都鍾意
e首係我心中絕對係迪迪top1。
我等我在 發表於 2023-9-9 23:25

難怪你會覺得Ginlee d歌咁7咁娘 呢首係AGA top 1
因為你真係好bad taste啊救命

bad taste真係無得醫㗎, 好可憐

連企好都有人吹到咁 我又唔覺得我吹special one吹得好無道理喎

首歌係咪aga top 20根本irreleva ...
kayzzz 發表於 2023-9-10 00:08

唔好咁老土啦 仲囍帖街
你都已經反琪

連企好都有人吹到咁 我又唔覺得我吹special one吹得好無道理喎

首歌係咪aga top 20根本irreleva ...
kayzzz 發表於 2023-9-10 00:08

企好成績真係好好 唔係靠我一個吹 事實擺在眼前
Haters gonna hate

我又真係聽咗一百次都未厭 吹麼 lol

你老土好多
你係依個post講啲野回帶到2005年

反OT:Aga 又出首高質歌搞到有人惱羞成怒{:1_9: ...
kayzzz 發表於 2023-9-10 00:46

it’s crazy how I live in your mind rent-free, don’t be so obsessed with me

今日行過一間平時幫襯開既食肆播緊呢首歌

永久blacklist先

好鍾意前奏 勁好聽