返回列表 發帖
原來菊姐約滿要走人 唔怪得一年無歌出
連譚嘉儀都R到budget出翻唱碟
Life was a willow and it bent right to your wind.

原來菊姐約滿要走人 唔怪得一年無歌出
連譚嘉儀都R到budget出翻唱碟 ...
babyshark 發表於 14/9/2023 08:34
建議英皇簽埋
起碼多fans過煎

AGA三甲冇望, SPECIAL ONE 播到咁
903 真的很不喜歡環球一了百了敲左一個月門, 首歌點都值得一上吧

Aiiiiii 搞左4星期都係死線以下,今年可能入場券都拎吾到

早走早著就真, 球記唱片高層七年黎玩死幸兒, 製造幸兒深入民心大媽形象, 要同淫校長, 阿公, HK Ironman 同 ...
boy4dudes 發表於 2023-9-13 23:58

以為英皇會執執煎煎大媽形象,點知任得佢繼續大媽
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

Aiiiiii 搞左4星期都係死線以下,今年可能入場券都拎吾到
hkbaby 發表於 2023-9-14 09:04

同歸於盡上過榜啦
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

AGA三甲冇望, SPECIAL ONE 播到咁
903 真的很不喜歡環球一了百了敲左一個月門, 首歌點都值得一上吧 ...
快劍俠 發表於 2023-9-14 09:03

首歌派台都未夠一個星期

以為英皇會執執煎煎大媽形象,點知任得佢繼續大媽
我等我在 發表於 2023-9-14 09:06

好難改變不過其實可以學 真.杏兒 著古裝旗袍造型,型像應該可以更好。

同歸於盡上過榜啦
我等我在 發表於 2023-9-14 09:09

3甲都冇,除左最歌,仲可以侯選咩野? 可以吾去了

3甲都冇,除左最歌,仲可以侯選咩野? 可以吾去了
hkbaby 發表於 2023-9-14 09:30

(調轉諗會開心啲) 起碼仲上到榜啦
那陣時不知道 置身的日子都發亮

Apple於香港凌晨時間舉行發布會,官網亦隨即公開iPhone 15系列介紹,提及動態島的照片見到顯示電話正在播放AGA江海珈的歌曲《Miss u Goodbye》。AGA見到之後立即截圖並標示了Apple的官方帳號,留言說︰「Thanks for featuring.(多謝推薦)」而另一張截圖見到官網再深入介紹動態島功能時,畫面再次見到有AGA的名字,但今次是指跟AGA的Airpods成功連結。

估計Apple是因應不同地區的Apple Music歌曲排行而選出了AGA的《Miss u Goodbye》。至於顯示「AGA’s Airpods」,從不同地區官網見到會顯示不同名字。

同歸於盡上過榜啦
我等我在 發表於 2023-9-14 09:09

但美歸冇上 948美鳥又未上 948,同時 CC 榜又未冠過。
今年又跌番落去幾姊霉既級別,唉
如果舊年女金直上神枱就話啫,而家連 903 都未上美鳥

建議英皇簽埋
起碼多fans過煎
kwanie 發表於 2023-9-14 08:59

3次兼最後一屆最受歡迎女歌星
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

Apple於香港凌晨時間舉行發布會,官網亦隨即公開iPhone 15系列介紹,提及動態島的照片見到顯示電話正在播放 ...
快劍俠 發表於 2023-9-14 09:49

何方好勁
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

Apple於香港凌晨時間舉行發布會,官網亦隨即公開iPhone 15系列介紹,提及動態島的照片見到顯示電話正在播放 ...

我陣間將我對AirPods改做Gin’s AirPods
DM多仔多到覆唔哂

AGA江海的歌曲《Miss u Goodbye》

siu4
47. Bring Him Home
week20
1 . per se 也許沒有未來神

siu4
b01091018 發表於 2023-9-14 11:51

支持珈珈
2020 敢 之後經典金曲
告別煤氣燈 5月中 閃爍登場

我陣間將我對AirPods改做Gin’s AirPods
mosesming 發表於 2023-9-14 11:47

I thought you would've changed it to Liza?
旁人冷語為何一起旁人勸我心死 你更失控我更喜愛怪人像你

I thought you would've changed it to Liza?
leroyjaime 發表於 2023-9-14 12:12

Liza’s Apple Watch

日日戴住Liza
DM多仔多到覆唔哂

光b index: 2

澤澤都有首播啊
WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

支持珈珈
on07111 發表於 2023-9-14 11:54

杏脯好姊妹
47. Bring Him Home
week20
1 . per se 也許沒有未來神

我意思係過唔到不冷淡嗰啲全部唔洗諗十大
亦唔代表105會有
kwanie 發表於 2023-9-13 23:58

最後一個鐘 如果播多一次 埋單105+5
希望仲夠十大

KKBOX風雲榜
年度風雲歌手: Anson Lo 盧瀚霆、COLLAR、洪嘉豪、Ian 陳卓賢、Jay Fung 馮允謙、Jer 柳應廷、姜濤、MC 張天賦、MIRROR、林家謙
年度新人: COLLAR
年度編輯推薦歌手: The Hertz

今年無音樂會

最後一個鐘 如果播多一次 埋單105+5
希望仲夠十大
ahshunlee 發表於 2023-9-14 13:09

今日派新歌啦 即棄權 落榜週 十大無望

KKBOX風雲榜
年度風雲歌手: Anson Lo 盧瀚霆、COLLAR、洪嘉豪、Ian 陳卓賢、Jay Fung 馮允謙、Jer 柳應廷、 ...
wing 發表於 2023-9-14 13:14

有嘉豪都無泳兒黃妍(aka香港樂壇指標推介女歌手)
2020 敢 之後經典金曲
告別煤氣燈 5月中 閃爍登場

on07111 發表於 2023-9-14 13:34

希望下年年度編輯推薦歌手係迪迪

on07111 發表於 14/9/2023 13:34
英皇Sony 牌面上又係全軍覆沒

實際上唔知

回復 324# wing

有Collar 都無其他女歌手
Life was a willow and it bent right to your wind.

回復 324# wing

因為KKBOX請唔到Mirror所以索性唔開?

回復  wing

因為KKBOX請唔到Mirror所以索性唔開?
babyshark 發表於 14/9/2023 13:40
二嚟啲場好似都幾full

牙炎不如直接out

年度編輯推薦歌手: The Hertz

WK18 1)Lost At First Sight 2)填詞魂 3)Thank You Postman
WK19 1)瘋子 2)緊急應變逃生法 3)Thank You Postman

回復  wing

有Collar 都無其他女歌手
babyshark 發表於 2023-9-14 13:39

有睇周榜都知所有女歌手得「年度編輯推薦歌手」呢個位有機會

KKBOX風雲榜
年度風雲歌手: Anson Lo 盧瀚霆、COLLAR、洪嘉豪、Ian 陳卓賢、Jay Fung 馮允謙、Jer 柳應廷、 ...

幾surprise Jay Fung會有
不過今年開完紅館反而個勢跌咗

有睇周榜都知所有女歌手得「年度編輯推薦歌手」呢個位有機會
wing 發表於 2023-9-14 14:16

明年可能會有Winka?
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 19 冠軍歌:陳卓賢 - Thank You Postman

KKBOX風雲榜

冇音樂會都係好事, 大量噪音

二嚟啲場好似都幾full
kwanie 發表於 2023-9-14 13:42

好慘
Jay Fung、The Hertz同Collar又少咗個表演機會

明年可能會有Winka?
JayantL 發表於 2023-9-14 14:41

佢應該直入風雲歌手
首《一手造成》都播得幾勁下

Gareth T.下屆都有機會入到

KKBOX風雲榜

下年可唔可以推薦Liza

香港需要推廣中樂/粵劇
DM多仔多到覆唔哂

冇音樂會都係好事, 大量噪音
快劍俠 發表於 2023-9-14 14:53

Money money money money…

Tan tan tan tan tan…
Weekly Pick: 至少做一件離譜的事 - Kiri T

牙炎不如直接out
kwanie 發表於 2023-9-14 14:00

100%肯定留榜
100%肯定至少做一件離譜的事WK20 903冠硬!!賭幾多都得!!

100%肯定留榜
酷愛903 發表於 2023-9-14 15:20

你應該趁未啟播落下賭注先
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

回復 334# wing

以為好似 Gigi 肥婆 仙女 呢d會有機會

100%肯定留榜
酷愛903 發表於 2023-9-14 15:20

出咗新歌啦,走得

等睇尹光上到903,今年最男大熱
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

今日派新歌啦 即棄權 落榜週 十大無望
awong255 發表於 2023-9-14 13:18

有心俾就會有落榜周
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

出咗新歌啦,走得
Clashofking 發表於 2023-9-14 15:54

邊有
开花五千日

真係一要企就會有一個危機

邊有
xm1n9 發表於 2023-9-14 16:48

回甘
但可以照留榜啫
100%肯定至少做一件離譜的事WK20 903冠硬!!賭幾多都得!!

邊有
xm1n9 發表於 2023-9-14 16:48

呢首國語歌?

真係一要企就會有一個危機
MCmatt 發表於 2023-9-14 16:49

因為要守住唱作金
下plug繼續一人播一次 咁作曲人最後又係好貼 咪年尾可以俾兩間公司bid
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友