返回列表 發帖
支持903 神枱冠KAY 救樹
反正比十大佢佢都係唔唱架啦
kwanie 發表於 2023-9-10 23:23

Why not both ?

成婚十大mode
xm1n9 發表於 2023-9-11 12:49

Yeah 支持Kay Kay 佢今日叱吒樂壇訪問 嘉姐同梁文禮好興奮 嘉姐仲話Kay 係樂壇天后

分分鐘咁多位香港樂壇天后,得琪琪仲肯去叱咤
阻住 發表於 2023-9-11 21:29

所以 嘉姐同阿禮咪擦曬Kay 鞋。 天后中天后欣宜缺席下 得Kay 一個真天后撐下場
         襯下三位半桶水新天后 : Aga , 堅 , 豹 ,依次金銀銅 , 成婚 必入十大 引上代天后去叱吒頒奬典禮
               尤其 今年mirror 拆件出席 唔搵多啲大星坐鎮 都幾大杯檸樂。

首歌 “hit”到三個星期25萬yt views都冇 真係恭喜曬
kayzzz 發表於 2023-9-11 21:23

你個叛徒,依家成日踩Kay 想點?

大國未有十大
Kfmusic 發表於 2023-9-12 20:10

濤一定十大, 為咗一雪前耻

陳蕾其實最女呼聲好高
好睇既畫面應該點都會有得睇
victor1991415 發表於 2023-9-13 20:30

唔覺得佢最女 最女係Kay 姜糖會過票比佢

最後一個鐘 如果播多一次 埋單105+5
希望仲夠十大
ahshunlee 發表於 2023-9-14 13:09

今日派新歌啦 即棄權 落榜週 十大無望

蛋記 is trying, but...
boy4dudes 發表於 2023-9-14 17:59

所以抵堅堅萬年女銀, 外形真係唔討好 , Aga 顏值都唔好(選過港姐都唔入圍)
     但人地Aga stylist 正路好多, 唯一劣評就係首封女金果套青口裝。
        你哋成日話聽歌 係用耳 唔係用眼 但身體誠實地喜歡型像比較好歌手
            就要承認流行歌手 都係有商業成分 直接啲講 就係商品
               件product 外形yuck 自然市場上份額細 堅堅 泳兒就係最佳例子!

但香港太多例外就係 外形唔掂做到天后 包括: 祖國 欣宜 衛蘭 彭羚 楊千嬅
            有樣又有實力 就梅姐 王菲 鄭秀文 Kelly  Kay 憶蓮(顏值麻麻,靠形象執返靚)

By the way , special one 應該下周上榜 快啲爬過 豹堅 二度女金!

下周仙冠
佢今年應該首奪女金
joey2009 發表於 2023-9-15 08:36

No way ! Aga 二度封金 , 堅 萬年銀  , 仙(豹)今年儲埋個銅, 下年衝金  , 到時有齊一套 金銀銅!

Kay同On似十大尾班車
cmho 發表於 2023-9-16 12:50

Kay 有冇十大 都無所謂 上咗榜 有入場券 有得投最女 all in Kay !

9458 係997專屬啦,節目都同佢地做過
hamster 發表於 2023-9-17 00:05

咩嚟家 9458 ?