返回列表 發帖
音樂無分疆界,尋晚j music rock, eagle都合唱鯨落
100%肯定至少做一件離譜的事WK20 903冠硬!!賭幾多都得!!

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]建議你擔心 Little Magic 好過
====
喜歡仙女5
kwanie 發表於 2023-9-10 23:40

未擔心過
反而仙女今日又停返
magic index: 4
100%肯定至少做一件離譜的事WK20 903冠硬!!賭幾多都得!!

今年有機會打破女歌手@14年叱咤十大6首記錄
我等我在 發表於 2023-9-11 19:56

暫時只有煎豹穩入十大,難講
支持Serrini 2>1
Kfmusic 發表於 2023-9-11 20:27

傻啦!今WK冠硬,FOOL真死位
magic index: 5

waah Fool爬左頭
係咪903有mon實cm forum 真心想俾樹十大
計完條數決定下禮拜先冠 ...
ahshunlee 發表於 2023-9-12 15:01

傻啦!假象來啫!都話今wk 100%肯定係樹冠fool真死位!

幸兒會五會 企好 取代 Dum Dum拎十大?
hkbaby 發表於 2023-9-13 13:59

幾個星期低位,要磨多幾個禮拜先得

Xix真係簽環球,祝佢哋好運
佢哋第一首派台歌sis(eric kwok曲編監,林若寧填詞) 15/9派台

過咗唔攞獎嘅艾粒排第7

濤 蛋治 60
炎 70
企 80
RB 90   

呢堆都有機會冚晒上去 ...
kwanie 發表於 2023-9-13 17:03

蛋治,炎都100%冇可能入十大,蛋治亦冇可能冠

Ye ahs沉落去應該re唔到

牙炎不如直接out
kwanie 發表於 2023-9-14 14:00

100%肯定留榜

邊有
xm1n9 發表於 2023-9-14 16:48

回甘
但可以照留榜啫

停咗無播啦 走得
Clashofking 發表於 2023-9-14 18:49

第一日啫,唔信BAN!

今年樂壇最大既笑話係某個垃圾榜做得出既
冠 巨蟹座 (長期低位夾硬冠)
死 52赫茲 (長期高位冠唔到) ...
Wonders 發表於 2023-9-15 08:37

e先生都係長期低位夾硬冠

Sis簽環球?
babyshark 發表於 2023-9-15 15:04

Yes
Magic index: 1

你首Magic係咪終於俾你燈死咗
clsf98ak47 發表於 2023-9-15 16:52

梗係唔係啦!今日艾粒又播,100%肯定下WK冠硬!!
magic index: 2

已經幾多個星期?
Willjohnson 發表於 2023-9-15 23:06

計埋wk38 10星期

Little magic 要冠就應該wk39冠,磨到wk40才冠就夠ap入十大
另外仍然是那個少年有機會谷十大

12> X > X > X > X >07>04>08>07

呢首又點
又十大= =?
kwanie 發表於 2023-9-16 12:28

今wk上真死位

新城上d歌咁偏 連歌手名都冇聽過
軒的話 發表於 2023-9-16 16:15

聲夢1第一回合就out(唱心之科學只有4燈,仲低分過aeren木紋5燈),vocal果然好差
19,20下星期100%肯定齊齊out
估out 1-5,20,冠6

發夢都估唔到ansonbean最高位ne

延期至明天舉行的屯門沙灘節有on仔, cath, cloud, xix, windy
新城等903一齊冠企好?
Willjohnson 發表於 2023-9-16 17:12

擺明係啦!
magic index: 4

Little magic 71+2, 過埋今wk 8x, 下wk冠就過百
Magic index :5

回復  酷愛903

100次唔夠十大 要多一個星期低位 所以會磨到105-110之間 10月7號報榜冠最arm ...
babyshark 發表於 2023-9-17 10:51

今wk 10下wk 22 已有105+2

十大好似未試過只有兩週十甲(09、01)內咁噴既走勢
我等我在 發表於 2023-9-17 10:57

Little magic 本週應可第二次入top10