返回列表 發帖
英皇見倪機播一次就課一次金
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

其實青年危機真係好嘈好難聽

但淨睇呢度就唔多見佢D fans有講過D咩,反而係班忠誠擁倪喺度日踩夜踩
SugarFree 發表於 2023-9-13 20:08

呢度又幾時變咗指標

佢班fans最開心啦 你知903欠佢好多獎㗎嘛
其實佢係近年一個幾好嘅女歌手 但佢啲fans言論真 ...
cantonpoplol 發表於 2023-9-13 20:04

咩幾好 仙女世一 ok

唔覺得佢最女 最女係Kay 姜糖會過票比佢
awong255 發表於 2023-9-13 20:31

Thanks for making me laugh

應該當選Joke Of The Year

真係一要企就會有一個危機
MCmatt 發表於 2023-9-14 16:49

因為要守住唱作金
下plug繼續一人播一次 咁作曲人最後又係好貼 咪年尾可以俾兩間公司bid

英皇聽日又派歌
梨胃言 發表於 2023-9-14 17:12

可能要除二既係GinGin
合唱歌

冠:煎
亞:仙女
我等我在 發表於 2023-9-15 08:18

Talent always wins

Where are Sally婆婆 & 何CC?

如果 Gin 早二三十年出世出道應該會紅到  講真 Gin 係 Sally ...
boy4dudes 發表於 2023-9-15 17:43

抑鬱天后咪一樣實力麻麻 當Mi同Kelly都只係麻麻既時候
嗰kek肥嘢不如試下跳20分鐘快歌medley

Gin 新歌係九個字嘅慢歌
點解有浸光頭味?
cantonpoplol 發表於 2023-9-17 00:23

可能叫 你們都是這樣長大的 或者 在錯誤的宇宙尋找你