返回列表 發帖
列車上對著坐的兩個人 - 盧冠廷 / 林家謙 (C)  
林家謙好野..  

列車上對著坐的兩個人 - 盧冠廷 / 林家謙 (C)  
林家謙好野..
samlau 發表於 2023-10-4 12:55

林家謙個男金真係勢在必得

而家903個IG live好頂癮

其實都畀 -O-O 過左
與我無關下周上得啦呱...
mt666 發表於 2023-10-4 10:22

JF未過

華納本身都大混戰。dj 蕾 mc kaho nancy gigi GT 都唔知谷得邊個

mc無播過一家有啲嘢,但到而家都 ...
gcgoobi 發表於 2023-10-4 11:49

依啲關鍵時間唔主動棄 Gigi同GT都幾係野
903似乎真心覺得佢地逼到華納/華納迫到佢地未來進入三甲戰鬥mode
20HKPMSK 2024 Week 09
01 愛已過去、02 一小節人生、03 Why You
21 傾城

九字歌好似今週未上到榜,係唔係又要等一個月後先上到?
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

一係唔冠一係一個月冠兩次
散步應該唔止130,可以播多個星期
gcgoobi 發表於 2023-10-4 11:42

用下個腦都知肯定係不如散步冠冇可能係樹冠啦! 否則我除估榜遊戲外喺cm禁言至萬聖節1pm為止!
你要去哪裏 不必講太多 我們同一夥
想我跨刀山撲火 你說即可

依家聽返真話的清高真心難聽
雷深如真係幫左佢好多
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

今年啲歌正路太多,慢慢搵到方向
开花五千日

本帖隱藏的內容需要積分高於 288 才可瀏覽
煎要加油

肥媽都好似有首合唱歌
食相打和

**** 本內容被作者隱藏 ****[/hide]煎要加油
kwanie 發表於 2023-10-4 13:47

又會發生播10次都上唔到榜或者一周10就bye
A Powerpick年度大清算 2023 (222終於開始頒獎)
click here

今個星期返馬拉有當地show, 返嚟之後會陸續去電台宣傳
Weekly Pick: 至少做一件離譜的事 - Kiri T

林家謙個男金真係勢在必得
1d14 發表於 2023-10-4 13:11

唔夠  要搵eason chan 合唱..一定得..會好受大歡迎~~

煎唔會上唔到啩 就算給陳蕾女金 都要增加競爭 剌激一下氣氛

列車上對著坐的兩個人 估唔到兩代作曲人會合作 聽落都不錯
作曲: 盧冠廷
作詞: 周耀輝
編曲: 伍卓賢

主唱: 盧冠廷 林家謙

煎唔會上唔到啩 就算給陳蕾女金 都要增加競爭 剌激一下氣氛
hkwilliamsiu 發表於 2023-10-4 14:22

要Serrini過咗先上到

應該係煎 炎 Nancy 陳伯爭一個位

列車上對著坐的兩個人 估唔到兩代作曲人會合作 聽落都不錯
作曲: 盧冠廷
作詞: 周耀輝
編曲: 伍卓賢

...
hkwilliamsiu 發表於 2023-10-4 14:30

0岩晒數啦可以唔要唱作人要男金

估唔到不如散步冠完過唔到Dum Dum

估唔到不如散步冠完過唔到Dum Dum
梨胃言 發表於 4/10/2023 14:59
可能未冠呢
雖然都仲有大把時間追兩次 最多咪好似上星期咁
vani 朝朝都唔播有啲鬼

何況2>1 都未必過到隱形遊樂場
播多個星期追至尊碟幾好

如果樹再速冠女銅可能仲有變數
又返返去迪迪度

可能未冠呢

kwanie 發表於 2023-10-4 15:09

903想迫英皇快啲派隱形遊樂場新version

903想迫英皇快啲派隱形遊樂場新version
梨胃言 發表於 4/10/2023 15:11
凍過乾冰

0岩晒數啦可以唔要唱作人要男金
harry 發表於 2023-10-4 14:49

這次應該是盧冠廷邀請林家謙合唱 就算上到榜ap都要除2 對爭取男金祗有少許幫忙

可能未冠呢
雖然都仲有大把時間追兩次 最多咪好似上星期咁

何況2>1 都未必過到隱形遊樂場
播多個星期追至尊碟幾好

如果樹再速冠女銅可能仲有變數
又返返去迪迪度
kwanie 發表於 2023-10-4 15:09

Special One應該有排播
愉快動物病無論今個禮拜冠定死位 結局都係秒速落榜
不冷淡不熱情有十大尾位已經算賺左
女銅真係唔睇好

新人唔拆開嘅話 Jeffrey YEAHS一直播 即係Marf得銅
69h 發表於 2023-10-4 15:31

Nancy
一陣 YE AHS會唔會又話唔參與播放率獎項㗎
Music Treasure Chart Week 17: 填詞魂 | Aren't You Thinking of ___? | 藝術 與 科學

Special One應該有排播
愉快動物病無論今個禮拜冠定死位 結局都係秒速落榜
不冷淡不熱情有十大尾位已經算 ...
ahshunlee 發表於 2023-10-4 15:33

九字歌-O-O作ban硬
即係Special One播上十大就迪迪首奪女銀

https://fb.watch/nsQh9strKE/?mibextid=v7YzmG
kay新歌lost and found
作曲:謝安琪
填詞:鍾雪
4拍4家族仍在熱映中
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

Nancy
一陣 YE AHS會唔會又話唔參與播放率獎項㗎
mt666 發表於 2023-10-4 15:34

成員無明顯增加,攞唔攞都會俾人話

Charming Way都唔計嘅話就應該會迫人地出歌了
21 傾城

新人唔拆開嘅話 Jeffrey YEAHS一直播 即係Marf得銅
YEAHS 其實係野仔/野佬小組, 少爺占應該唔會玩新人獎掛?

野仔 -> 少爺占 & DJ Pong 暫離隊時變野佬 (Yellow!)
少爺占 + 野仔成員何兆基 = YEAHS

想起當年觸執毛 Jan Curious 組新樂隊 R.O.O.T 得新人銀, AK 失銅

Marf有冠軍歌應該唔止銅啦

但Yellow!都拎到新人獎
69h 發表於 2023-10-4 16:03
Yellow! 拎到新人獎就係因為無左少爺占, 加上五個成員中無一個係 DJ (Yellow! 連新城勁爆樂隊都拎過)

Marf有冠軍歌應該唔止銅啦
Kfmusic 發表於 2023-10-4 16:08

YE AHS嘅初步答案可能都在於有無冠軍歌
21 傾城

希望狗零衫新人獎......
1. 唔拆
2. Marf 快 d 派第三 plug 同 Jeffrey 爭過
3. 最後 Marf 金, Jeffrey 銀, Nancy 銅

唔係反 Jeffrey 只係太鐘意 Marf

弄哭男孩子 - 方皓玟

小明好快手

作曲:方皓玟
填詞:黃偉文
編曲、監製:王雙駿

洗唔洗 救 逃 救得咁難睇

Jason又諗住加上榜?

諗住變認真如止2.0加到上十大?

洗唔洗 救 逃 救得咁難睇
K2022 發表於 2023-10-4 17:02

準備 19 > 1 啦
跟住讓位比真至尊歌ON

Mc係咪唔續約所以唔播呀
好似上年蘭

又濤

收到收到唔死就似下星期冠
濤儲多兩星期低位加埋15次左右
WK42冠就差唔多
咁穩十大條底線係115了
kwanie 發表於 3/10/2023 14:30
7/15
進度幾好

最後一日先播返上榜既歌,浮床、濤、劇場(++),可唔可以講DJS都唔係真心Like?
Dear flop Gin Lee,your  songs are very bored&low!>_<

沒所謂
美祖美嬅也是天后新人銅
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

沒所謂
美祖美嬅也是天后新人銅
cathay1996 發表於 2023-10-4 17:38

Kay 天后中天后 黃妍都係

今年大國最高ap歌曲濤

今年大國最高ap歌曲濤
Kfmusic 發表於 2023-10-4 17:44

唔好埋單住

仲有死人團歌

其實大家都預咗星期三會狂播濤 係酷愛903先會講濤會out

7/15
進度幾好
kwanie 發表於 2023-10-4 17:29

比起理所當然嘅結果,更想知有無人善意提醒人地要開始減肥
21 傾城

回復 246# cathay1996

千千 Kay分拆先有個銅獎,祖祖是三個得獎單位拎銅獎 份量高好多
Life was a willow and it bent right to your wind.